0 oy
532 göst.
Aile kategorisinde (761 puan) tarafından
Kaynanamla eltim bir oturuyorlar. Evleri dubleks eşimle kaynimin ortak evi. Eşimde yukarisini ayırıp oraya taşinalim diyo. Bende istemiyorum sanki aynı evde olacakmisiz gibi geliyo eltimle anlaşıyoruz ama kaynım çok laf söyleyen biri o yüzden istemiyorum. Sizce altlı üstlü oturmak iyimi. 

28 Cevaplar

0 oy
(3,065 puan) tarafından
Kesinlikle hayır öyle bi hata yapma canım kafan rahat olmaz çok pişman olursun
-Reklam-
0 oy
(3,207 puan) tarafından
Aman aman aman bacım. Eltim atandı, geldi benim binaya babamın binasiydi kiraci olarak girdi. 3 ay bende kaldı ev hazir olana kadar sonra evine çıktı. Eşimin başkası için ettiği lafları hayır bize etti diyip tartışma çıkarıp kaynimla eşimi düşman etti. 10 aydır yurt dışındayız ne telefon etti ne bir şey. Üstüne bebeğim de oldu 55 günlük. Nankör insanlar. Kaynanam bile der ne nankörsünüz 3 ay sizi evde de ağırladı diye yediremezler. Millet senelerce iç içe kalıyor siz 4. Ay düşman oldunuz der. Diger gelini hep iyi sanırlardi uzakta diye. Ta ki bize böyle yaptı gerçek yüzünü gördüler. Şimdi ne görümcemler ne kaynanam sevmiyor o şeytanı 
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Duplex dairenin üst katındamı oturacak sın yani aynı dairede ben aynı binada değil sokakta bile istemem biraz mesafe olunca anlaşma daha iyi oluyor dip dibe olunca çok yüz göz olunuyor geçim bozuluyor
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Gözümün bebeği de olsa bı süreden sonra huzursuzluk yaşanır 
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Nacizane tavsiyem otur oturduğun yerde başına iş açma bacım 
0 oy
tarafından
Aklın varsa asla kabul etme
0 oy
(384 puan) tarafından
Çadırda otur ama gene de kabul etme
0 oy
tarafından
İllaki bir sorun çıkar, ben olsam kabul etmem.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 749 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde Busra63 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 242 göst.
0 oy
26 cevap 437 göst.
0 oy
7 cevap 298 göst.
26 Temmuz 2024 Aile kategorisinde sweetlady (788 puan) tarafından soruldu

407,230 soru