0 oy
544 göst.
Diğer kategorisinde (280 puan) tarafından
O kadar çok haber izliyorum ki taciz olsun köpekler olsun psikolojim bozuldu resmen herkes en küçük sebepten birbirine silah sıkar olmuş kızımı parka çıkaramıyorum artık ya köpek gelirse ya biri bulaşırsa diye diye korkar oldum nasıl yenicem bunu bilmiyorum 

18 Cevaplar

0 oy
(14,490 puan) tarafından

Dışarı çıkmaktan korkmadım ama bir ara sanki sürekli biri beni takip edecek  ve bana zarar verince oğlum çok aglayacak hissi yaşıyordum

Oğlum tekti ve ufakti o zaman.

Yürürken arkama bakarak gelen var mı diye kontrol eder olmuştum.

Tek çıkınca yoktu korku oğlumla çıkınca oluyordu.

Sonra müge izlemeyi kesmiştim duzelmistim :)

(50,552 puan) tarafından
müge ne zaman baslayacak haberin var mi ☺️
(14,490 puan) tarafından
Ay hiç bilmiyorum ikbalim Esra başlasa da ecik genel kültürm gelişse :D
(12,679 puan) tarafından
2 Eylül de ikbal :)
(50,552 puan) tarafından
teşekkür ettim kızlar ☺️♥️
-Reklam-
0 oy
(502 puan) tarafından
Dusunmiceksin 

Haber okumicaksin 

Düşünürsen sürekli okursan sürekli kötü şeylerin içinde dolanirsan asamazsin 
0 oy
(35 puan) tarafından
Bende öyleyim valla bu ahir zamnda çıkılmaması en uygunudur hocalar da çocuklarınızı dahi bu kötü zamnda salmayn ortam çok bozulmuş evler cennet gibi olmş dışarı ise cehennem tercih sizin bn çıkmıyrm valla babama gider gelirim ayda yılda bir hafta sonları eşimle kızımı alıp çimenliğe pikniğe yada sakin ortama çıkarz
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Maalesef bana da bazen öyle oluyor. Bir ara insanlardan korkar olmuştum ama geçti. Bir ara da dolmuşa binemiyordum. 
0 oy
(835 puan) tarafından
Keşke banada böle olsa serseri mayın gibiyim gençligimden beri . Dışarı hep dışarı gezip dolaşmak istiyorum ama 11 ve 1 aylık bebekle eve bağlandım 
0 oy
(861 puan) tarafından
Demek ki artık haberleri izlemeyi bırakmanın zamanı gelmiş. 
0 oy
(559 puan) tarafından
Dalga geçilecek bişey yok ki emin ol pek çoğumuz öyleyiz artık tacizcisi köpeği hirlisi hırsızı korkar olduk
0 oy
(5,328 puan) tarafından

Dışarı çıkmadığım için o sıkıntı yok bende :D

Aylardır sadece evin önüne çıkıyorum. Bebekten dolayi

0 oy
(2,226 puan) tarafından
Ben çıkmıyorum sebebi de bulunduğum mahallenin çoğunluğu Suriyeli ve Afganlı bir kere çıktım çocuklarımı nasıl koruyacağımı şaşırdım hepsi üzerilerine üşüştü market dışında dışarı çıkmıyorum eşim yokken bayadır
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Bende aynıyım. Karanlık olmadan geliyoruz hemen eve. Aklım çikiyor. Sürekli biri zarar verecek gibi geliyor. 
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Benim evin üst tarafı sağı solu orman. Her yerde köpek sürüleri var. Şikayet etsem gelip toplayıp öldururler diye o vebale girmek istemiyorum. Ama markete bile gidemiyorum. Bir anda 10 tane kocaman köpek geliyor. Eşim aşagi caddeye arabayla gidiyor valla . Ben de çıkmıyorum disari
0 oy
(153 puan) tarafından
Ben bu korku frekansını işte tam da bu yüzden korkalim iş hayatından da sosyal yaşamdan da uzak kalalım diye bilinçli yaptıklarını düşünüyorum 
0 oy
(2,473 puan) tarafından
Benimde bu aralar psikolojim bozuldu sürekli çocuk tacizlerini görünce kızım mesela çok ağlar 3 yaşında içini çeke çeke ağlar artik beynime o kadar yer etmişki bu çocuklara taciz kızım ağlayınca sanki o an biri bişey yapıyoda o yüzden ağlıyomuş gibi yüreğim kaldırmıyor 
0 oy
(617 puan) tarafından
Ayni seyi yasadim sonra kopek ne yapacak sana dediler sevmeye calistigimda kopekte korkumu hissetmis  gibi uzerime uzerime geldi simdi kopek gorsem yolumu uzatiyorum bir ara otobuslerden korkar oldum en sona kaliyorsam bir durak once inip yuruyorum falan ayy hele birde kaydiraklara jilet koyuyorlarmis diye videolar izlemistim parka gidince ilk is çocuğumun binecegi seyleri incelemek olmaya basladi acilen korktugun seylere dair izleyip etkilendigin seyleri izlemeyi birak ve biran once sokakla yuzles o kadar korkunc olmadigiyla yuzles valla kafayi oynatirsin
0 oy
tarafından

Ben korkmuyorum bacım ne kadar kötü düşünsek kötü bizi bulur kocam da erkek Fatma diyor :D burdan fizana giderim 

(280 puan) tarafından
Ayy yapmam ya gerçekten korku başmış beni
0 oy
(644 puan) tarafından
Al bendende o kadar geçenlerde biber gazı ve çakı almayı bile düşündüm 
(280 puan) tarafından
Biber gazı herkeste olmalı bence
0 oy
tarafından
Köpek konusunda bende çok korkuyorum evimin hemen arkasında park var camdan bakınca gözüküyor ama kızımı bir kere goturmedim çünkü kopekk sürüsü var ve saldırganlar arkası hemen orman baya kalabalıklar
(280 puan) tarafından
Kendimi geçtim hep kızım aklımda ya onu koruyamazsam diye kafada kurmaya başladım
0 oy
(2,692 puan) tarafından
Auni korku bendede var adam elinde bicakla geziyo onune gecene saldiriyo bicakliyo rabbim korusun insallah 
(280 puan) tarafından
Amin insllah kuzum herşeye korkar olduk özellikle evlatlarımız için

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 699 göst.
16 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 283 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Berfingok (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 300 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu