0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (8,964 puan) tarafından
Herşeyi atiyo yapma dedikce inadına daha çok yapiyo annem babam ceza veriyo kalkma otur diye daha çok mu kötü olur  öyle  aynı şeyi bida yapıyo atma huyundan vaz gecmiyo 

5 Cevaplar

+1 oy
(5,821 puan) tarafından

Kaç yaşında bilmiyorum ama, siz yapma etme dedikçe o daha çok yapacak. Üstüne gitmeyin. Yanlış olduğunu anlatın ama üstüne gitmeyin. Görmezden gelin zamanla bırakacaktır:)

(5,821 puan) tarafından
Benimkide üç yaşında:)) bazen neresine yada bana vurmaya çalışıyor, yapma dedikçe daha çok yapıyor. Tepkisiz kalınca bir süre sonra vaz geçiyor başka bir şeyle ilgileniyor
(8,964 puan) tarafından
Anladım canim babam öyle biri digil daha çok üstüne gidiyo ceza veriyo anlamıyo yine aynı şeyi yapıyo
(5,821 puan) tarafından
Gerekirse bir müddet uzak tut babandan
(8,964 puan) tarafından
Canım babamda soğalsun her işimi görüyo canım hastane ye goturur hersey alır ayıp olur uzak tutmak napacam bilmiyom çok arada kaldım
(5,821 puan) tarafından
Olabilir doğrudur ama çocuğun şimdiden böyle devam ederse ilerde önünü tutamazsın :( bir şekilde çocukla baban arana mesafe koyman lazım
-Reklam-
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Valla bu cocuklar nasıl eğitilecek bende şaşirdim. Huyuna gittim olmadı ceza verdim olmadı. Artik kafayı yiyorum. 
(8,964 puan) tarafından
Napsam bende anlamiyom ne geçerse atıyo bağırıyo
0 oy
(502 puan) tarafından
Bende aynı derteyim 

Hiçbir çözüm çözüm olmuyir 

Nasıl egitmem gerektiğiyle alakalı en ufak fikrim yok herşeyi denedim yok

Hayır olmaz desen daha fazla yapıyor ceza versen benimki cezayı bile kabullenmek daha çok çıldırır 

Uzun uzun konusssam dinlemiyor bile 
(8,964 puan) tarafından
Bende diyom daha çok sinirleniyo diye ceza verince
0 oy
(5,019 puan) tarafından
Kaç yaşında ? Belli bi yaşa kadar -ma - ne eki olan şeyleri algılamıyorlar yapma etme demek yerine o zararlı yaparsan böyle olur filan demek daha anlaşılır oluyor onlar için:)
(5,019 puan) tarafından
Benim oğlumda 3 yaşında yapma etme den anlamaz ama konuşup doğru olmadığını anlatırsam anlar yapmaz :)
(5,019 puan) tarafından
Mesela bağırma dediğimde bağırmaya devam eder ama sessiz ol baba uyanmasın dediğimde tamam anne der susar
(8,964 puan) tarafından
Yok anlamıyo oğlum benim daha  çok kacıyo elleri ağzında oluyo daha çok sinir oluyo
(5,019 puan) tarafından
O zaman bi pedagogla filan görüşün isterseniz
(8,964 puan) tarafından
Bunu düsündüm canım daha küçük diğılmı beni anlamıyo onu nasıl anlıcek
0 oy
(647 puan) tarafından
Benim oğlum da öyle su içer bardağı bile fırlatır,siniri gelse tırnaklarını benim kollarıma geçirir kanatır yadırgamıyorum çünkü aynısını bende anneme yapıyordum ana sınıfına gidince düzeldim ben annnemi dişliyordum elime bıçak falan alıyordum her türlü işler o anda dikkatini dağıt mesela ayy oğlum bak otobüs sesi geldi ayy kedi gelmiş kapıya bakalım falan filan unutsun o siniri diye
(8,964 puan) tarafından
Kapıya diğılde balkonu seviyo denicem bunu
(647 puan) tarafından
Kaynanam hep yapar bunu bağırır der ayy bu kediyi köpek kovalıyor koş koş bak bak der polis arabası geçti der bak kaza oldu ama böyle öyle şaşırır ben bile gerçek sanıyorum
(8,964 puan) tarafından
İsallah dedigin gibi iyi gelir canım artık cıldırcem
(647 puan) tarafından
Oyunculuğun iyiyse inanacak inş Allah huzur sakinlik versin biraz bu yavrulara
(8,964 puan) tarafından
Amin isallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 197 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 306 göst.