0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (512 puan) tarafından
Kizlar doğum çantalarını ne zaman hazırlamaya başladınız 27 hafta olmak üzereyim henüz erken gibi geliyor 30 haftadan sonra diye düşünüyorum ama bilmiyorum sizler kaç haftadan sonra hazirlamistiniz

11 Cevaplar

+1 oy
(3,866 puan) tarafından
30. Haftadan sonra hazırlamıştım, ne olur ne olmaz diye.
(512 puan) tarafından
Anladm canim
-Reklam-
0 oy
(153 puan) tarafından
Hazirla canım dursun bı zararı olmaz:) Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin 
(512 puan) tarafından
Amin canım inşallah olmadı ufaktan başlayayım artık zaten iyice ilerleyince banada zor gelir
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Benimki annemden ütülü geldi. Sadece yerleştirdim. 30.hafta falandi. Hazirladım koydum dolaba. 
(512 puan) tarafından
Anladım canım benim kızımdan hastane çıkışları var onları yikayayim dursun kenarda olmad bu erkek olcak ama kimileri sarılı yeşilli o yüzden zararı olmaz herhalde
(2,948 puan) tarafından
Olmaz. Yani ben renk olayına takılmıyorum.. Kızımda hep erkek yeğenimin kıyafetlerini giydirdim
(512 puan) tarafından
Yani evde giyer dışarı çıkarken alcam zaten 2 3 tane ayri
(2,948 puan) tarafından
Bende öyle yaptım. Dışarı icin az aldım. Diğerlerini he} evde giydi ve hala giyiyor.
(512 puan) tarafından
En iyisi hayat pahalı çok çabuk büyüyorlar zaten
0 oy
(5,328 puan) tarafından
7 aylıkken hazırladım 
(512 puan) tarafından
Bende 30 haftadan dsonra diye düşünüyordum aslında ama kararsız kaldim
(5,328 puan) tarafından
Belli olmaz hazırla dursun . Havalndirirsin
(512 puan) tarafından
Olmadı yikayayim kızımdan vardı hastane çıkışları hazırda dursun
(5,328 puan) tarafından
Aynen öyle yap
0 oy
(1,550 puan) tarafından
30 + 3 ben başladım bugün 
(512 puan) tarafından
İyiymis bende öyle düşünüyordum da kararsız kaldım
0 oy
(273 puan) tarafından
Benim erken dogum riskim oldugu icin cok erken hazırladım ama eger riskiniz yoksa acele etmeyin yani ben mesela direk cantaya koymadim kiyafetleri falan koyacaklarimi yatagin üstünde tutuyordum çantaya da ihtiyaç olabilecek gerecleri yavas yavas aklima geldikçe koyuyordum
(512 puan) tarafından
Çok şükür şu an için risk yok ama kızımda da yoktu 34 erken dogacakti zar zor 37 hafta 6 günlük doğdu
(273 puan) tarafından
Ozaman bez, alt acma örtüsü gibi gerecleri cantaya yerlestirin cantanin agzi açık kalsın kiyafetleri de ütülü hazirda tutun acil durumda hemen cantaya atilabilecek gibi o sekilde yapabilirsiniz. Ama yine erken 32den sonra olabilir bence
(512 puan) tarafından
Bakalm hazirlayayim olmadi
0 oy
tarafından
0 hazırlıkla 33.haftada erken doğum yaptım. 1 hafta küvözde kaldı, o ara ilk çıkış için gerekenleri aldım sadece. Dımdızlak yani.

Ne kadar erken, o kadar iyi bence.
(512 puan) tarafından
Olmadı bende öyle dusunuyorum
0 oy
(454 puan) tarafından
28 den sonra ufak ufak yıkayıp ütüledim dolaba yerleştirdim. 34.haftada çantamı hazırladım.
(512 puan) tarafından
Anladım canım bende olmadı yarın yikayayim
(454 puan) tarafından
Kolay gelsin canım.
0 oy
(248 puan) tarafından
Doğuma bir ay kala gittim tek seferde aldım geldim hazırladım, erken hazırlamak istemedim insanız her şey olabilir, hoşuna giden bir şeyler olur al koy kenara , beşik vs de son ayda almıştım 
0 oy
(807 puan) tarafından
Ben kizimda tam hatirlamiyorum ama 36. Haftada hazirlamistim sanki yani dogumuma yakin bir zamandi

Bu gebeligimdede doguma yakin hazirlamayi düşünüyorum 
0 oy
(340 puan) tarafından
36 hastalığım şuan geçen hafta hazırladım daha 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
1 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ayca_3535 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 490 göst.
0 oy
3 cevap 68 göst.
19 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hayat devam ediyor (829 puan) tarafından soruldu

401,986 soru

12,034,226 cevap

36,262 kullanıcı

...