0 oy
308 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
Eşimle atamız çok iyi kızlar Allah var çok iyi baba evine de sahip her iş tede bana yardımcı ama malum sıkıntım :) annesi evliliğim ztn tam bı olay oraya girmiyorum bana ne hali aldı ne perde ne ev görmesi yaptı ne çocuk görme kirada oturdum 5 ay sonra deprem oldu maraşta yaşıyorum bu arada o nedenle evsiz kaldık cardikta yaşadım 3 ay arsaya evyaptirmaya koyulduk bn çadırda 1 tane tencerem ile 5 işçiye yemek yapıyorum çok zor günlerdi kaynanambirgu den birgün yardıma gelmedi az güneş çıksa çadır yanıyordu sıcaktı neyse kurtuldum evim yapıldı içine girdim ev görmeye geliyor millet evimi düzdüm ama halim yok perdem yok1 yıl oldu hala yok eşimle durmadan kavga ediyorum almıyor arkadaş yatak odasında bile perde yok yani ayıp yani bunun üstüne kaynanam bana dedi ki ben senin pencerenin perdesiz olmasından utanıyorum dedi ALLLAHHHH CİNNET GECİRECEGİMMMM ALLLAH BEN NERELERE DÜŞTÜM BÖYLE YARABBİM 

9 Cevaplar

0 oy
(1,127 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Utanacağın al getir tak utancın kalmasın. Oğlunun evine perde alıp da asamıyorsun diye utan deseydin. 
-Reklam-
+1 oy
(987 puan) tarafından
Cok utanıyorsan sen alsaydın anne de 
+1 oy
(1,648 puan) tarafından
Bende senin gibi bir kaynanam olduğu için utanıyorum diyemedin mi ??
(16 puan) tarafından
Çok güzel cevap ama demedim
0 oy
(694 puan) tarafından
Maddi durumunuz sıkışık olduğu için mi halı perde alamıyorsunuz yoksa eşiniz almak istemiyor mu? Kaynananızdan neden halı perde bekliyorsunuz ki , söylediği şey tabiki hoş değil insan evladının eksiğini kapatabir gördükçe maddi durumu el veriyorsa ama beklenti içinde olmanız sizi yorar sadece
(16 puan) tarafından
Evlenirken kız tarafı olarak bize düşen neyse biz aldık onlar almadı kaynanam dedi ki ev tutulsun evine göre halı alalım perdekestirelim dedi alınmadı ev dizmeye gittigimiz zmn sagdece benim ceyizim düzlemdi erkek tarafından birtekobilya vardı
(694 puan) tarafından
Hmm tabi vaadedip almadıysa hoş olmamış
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Şuan mı yok evde perde anlamadım 
0 oy
(498 puan) tarafından
Maraş ve çeyiz sorunları. Şunu kız yapar bunu erkek yapar ahh ahhh
0 oy
(536 puan) tarafından
Tamam anne ozmn al utanma sorunuda ortadan kalksın de
0 oy
(17,913 puan) tarafından
Bu utanma sorununu bana ev hediyesi olarak perde alarak çözebilirsin de. Bilmediğim için soruyorum niye perde halı almasını beklediniz biz her şeyi eşimle ikimiz yaptık dört yıldır evliyim kv ve kpden evime bir çöp girmiş değil yaptığı yapacağı eşime üç yün yorgan yapmış bir de ilk geldiklerinde yatak odanıza halı alırsınız diye bir miktar para vermişti ( halının üçte bir değeri ) evin eşyalarının % 90 ınıda ben bekarken zaten düşmüştüm 4 senelikte gelinim ne evlendiğimde ne çocuğum olduğunda bir şey gördüm beklemedim de. Ama yaptığı çok ayıp dediği laf için yerinde olsam o lafı ona yedirirdim 
0 oy
(3,888 puan) tarafından
Annem baban, kimin kimsen yok mu senin peki? 
(16 puan) tarafından
Annem var

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 189 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Pasakizz (877 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 730 göst.
28 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Shr... (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 610 göst.
27 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Shr... (197 puan) tarafından soruldu