Geçmesini bekleme. Hamilelik ve doğum tetikliyor bu durumu. Basur değil. Anal füssür yani makat çatlağı bu durum. Ben delirdim bu durumdan aynı şeyleri yaşadık. Tuvalete gitme korkusundan yemek yemiyordum. Yemeyince sütüm olmuyordu. Bebeğimi besleyemiyordum. Ufak bir operasyonla sorun çözüldü. Genel cerrah polikliniğine gitmelisin. Bana öyle bir doktor denk geldi ki durumu anlattım bebeğimi doyuramadığımı. Muayeneden hemen sonra yatış verdi. Ama bebeğin var izinli çıkış yap sabah gel ilk seni alayım akşama bebeğini emzirirsin dedi. Öyle de oldu. Oh be diyosun. Bu öyle bir dert ki tuvalet olayı eziyet. Ameliyat diyorum ama çok basit beş dakika sürdü. İlk tuvaletini yaptığında ağrı değil de acı oluyor. Aynı günün akşamı imza atıp çıktım. Sadece narkoz aldığım için doktor sütünü sağ dök dedi. Sonrasında emzirmeye başlayabilirsin dedi. Yaşamayan bilmez acısını. Vakit kaybetme. Böyle bebeğine çok faydan olmaz. Çünkü tuvalet sonrası saatlerce oturamıyorsun bile değil mi? Biraz uzun oldu ama süreci yazmak istedim ki sana moral olsun. Ben kırk gün bekledim ama keşke beklemeseydim. Çok kolay bi operasyon. Bebeğimi de babasına bıraktım kimseye ihtiyaç duymadım. Allah kolaylığını veriyor. Bebeğim mama içip uyumuş. Hiç ağlamamış ben gelene kadar bütün gün. Eğer gün filan alırsan zaten bebek küçükmüş. Göğüsleri boşaltamaz. Hergün sağ sütünü koy buzluğa. Sen yokken onunla beslenir. Sütün yoksa da mama içer zaten. Geride bırakıyorum diye düşünme. Hayatın çok kolaylaşacak. Merak etteğin şeyler olursa yaz cevaplayayım lütfen
1,492,573 soru
24,388,140 cevap
349,118 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın