0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde (2,094 puan) tarafından

Allahıma şükürler olsun üzerimden yükkk kalktı 30 haftamdayım bebişimin dolabı şimdilik bitti :)) Rabbim olmayanlara nasip etsin sizler nasılsınız hamişler 

image

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sağlıkla al kucağına inşallah 
(2,094 puan) tarafından
İnşallah canım korkularım başladı şimdiden
-Reklam-
0 oy
(688 puan) tarafından
Bende 30 +4 haftalıgım bu hafta alıcam inşallah kıyafetlerini daha alamadım ama ruhum daraldı resmen ev taşı temizlik yap falan derken Nasib olmadı hayırlısıyla kucagına almanı Nasib etsin inşallah bebişin rabbim 
(2,094 puan) tarafından
Amin inşallah canım ben taşınma işini 2 ay önce yaptım
(688 puan) tarafından
Benimde bir hafta olucak taşınma ama mahfoldum ayaklarım şişti hep
(2,094 puan) tarafından
VAlla doğrudur taşınmak kadar zor bişey yok
(688 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(238 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım sağlıkla al kucağına
(2,094 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(1,522 puan) tarafından
Sağlıkla giysin minik inşallah canım 
(2,094 puan) tarafından
İnşallah canım
(1,522 puan) tarafından
İsim buldun mu canım
(2,094 puan) tarafından
Atakan Asaf diye düşünüyorum ama belli olmaz valla :)
(1,522 puan) tarafından
Güzel isim canım
0 oy
(1,136 puan) tarafından
35.haftadan sonra dogmamis bebeğe bir özlem basiyor insani offf diyorum dolabi acip acip bakardim koklardim oysa daha giymedi cok heyecan basardi.Sonra dogdu tek tek o kiyafetleri uzerinde görmek hevesle aa bunu da almistim bunu da denesin hisssi tarifsiz guzel.Doğunca o dolap carsi pazar oluyor o duzen kalmiyor dagiliyor ama buda bir gercek.Allah uzerinde gormeyi de nasip etsin :)
(2,094 puan) tarafından
Ayy sorma ya canım dolap dağılıyor hemen :))
0 oy
(20,138 puan) tarafından
Sağlıkla al kucağına canım inşallah ♥️
(2,094 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(6,353 puan) tarafından
Hayırlısıyla doğup giysin canım
(2,094 puan) tarafından
İnşallah canım benim
0 oy
(2,261 puan) tarafından

Maşallah cnm sağlıkla kavusursun inşallah kiz hamilesin bnada dua edermisin cnm bnde istiyorum bi tane daha:)

(2,094 puan) tarafından
İnşallah canım benim :) en kısa zaman da Rabbim seninde kucağını doldursun inşallah
(2,261 puan) tarafından
Amin cnm Allah razı olsun inşallah: )
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️ 
(2,094 puan) tarafından
İnşallah canım :)
0 oy
(16,323 puan) tarafından
Canım yeni bebek çekti:) sağlıkla gelsin 
(2,094 puan) tarafından
Ahahahha canım ya :) çocugun küçükse şimdi yapma derim canım
(16,323 puan) tarafından
32 aylık. Üç buçuk dört yaş aralığını denk getirmeye çalışıyorum spiral vardı çıkartırdım ama korunmayı tamamen bırakmış değilim biraz şans biraz kaza bekliyorum :)
(2,094 puan) tarafından
Bence 5 buçuk 6 yaşını bekle canım yine de sen bilirsin benim kızım tam 5 buçuk yaşında nasıl denk geldiyse bu sene de 1.sınıfa başlıyor üst üstüne geldi şimdiki aklım olsa seneye yapardım çocugu
(16,323 puan) tarafından
Kız o yaşa ben kırkıma girerim ocakta 35 olacağım. Oğlum kendini kurtardı meme yemek tuvalet hepsini hallettik sorumlulukta alıyor çok şükür 4 yaş olsun istiyorum ücretsiz izin kullanıp çocuklarıma zaman ayırmayı planlıyorum
(2,094 puan) tarafından
Yaşını bilmiyordum canım ozaman yap gitsin :)
0 oy
(1,432 puan) tarafından

Saglikla gelsin insallah bebeginiz. Masallah guzelce yerlest8rmissiniz esyalarini. 

Ben gecen gun post acmistim evdeki eayalar yuzunden dolap alamiyorum diye. Bende 30. Haftadayim  kiyafetler tamam ama koyacak dolap yok posette bekliyorlar henuz yikayip utulemedim
 Insallah fazla esyalari atip oyuncak dolabi ve gardrpp alip  iki uc haftaya kadar duzenleyecegim
(2,094 puan) tarafından
Öyle olmuyor işte çocugun kendine özel bir dolabı olmalı ıvırı zıvırı çok oluyor bebeklerin benim eşimde kabul etmiyordu fortmantoyu çocugun dolabı yapayım dedim öyle saçmalık mı olur demişti erkekler anlamaz canım biz kadınlar evin şeklini ayarlıyoruz onlar anlamaz sen dolap aldır bir tane ikinci el de olsa olur
(1,432 puan) tarafından
Evet kesinlikle birde oglum var ikisi icin mutlaka dolap gerekiyor. Trendyoldan kurulumlu dolaplar var onlardan begendim . En azindan fazlaliklari toplar duzgun durur . En iyisini yapmissiniz en azindan elinizdeki dolap degelrenmis olur
 Erkek anlamiyorlar evet oysaki kendilerinin sormasi laazim
(409 puan) tarafından
Aynı benm esimde ev küçük diye dolap yapmama izin vermiyor, iki kzm var üçüncüsü geliyor, bütün kıyafetleri bzm dolapta, bebeğinkini nereye sığdıracagimi şaşırdım hepsi poşette duruyor:(( bnde bunu kara kara düşünüyorm ya
(1,432 puan) tarafından
Ayni kafadan demek ki bu erkekler. Saglikla gelsin bebeginiz. Benimki de posette duruyor. Benim dolabin iki rafini oglum kullaniyor ama bi kiyafet alirken savas alanina donuyor
(409 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm, inanın artık kıyafet almaya korkar oldum ben sığmıyor artık, dolabın yarısı onlara ait üçüncüsü gelmeden raf yapayım içine diyorum en azından daha kullanışlı olur.. şu kocalar keşke biraz anlasalar halimizi;(
0 oy
(699 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 
(2,094 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(274 puan) tarafından

Ay çok güzel haftalar iyi olmus hazirladiginiz saglikli günlerde giysin bende o haftalarda hazirladim suan 38+6 ne gelen var ne giden beklemek cok zor iyice agirlastik kolumu kaldiracak halim yok dogurmak bile zor geluyo :D hic is birakmayin sonlara 

(2,094 puan) tarafından
Benimde niyetim iş bırakmamak canım ben genelde de iş bırakmayı hiç sevmem zaten :))
0 oy
(409 puan) tarafından
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini;))
(2,094 puan) tarafından
İnşallah kuzum :)
0 oy
tarafından
Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini♥️
(2,094 puan) tarafından
İnşallah canım benim :)
0 oy
(3,172 puan) tarafından
Kızım olucak cok cok mutluyum..her gun bir sürü hayaller..40 haftayım ama kızım benim ona kavuşmak istedigim kadar bana kavusmak istemiyor galiba..gelmek bilmiyor :(
(2,094 puan) tarafından
Gelir canım bence az kalmıştır 40 haftalık sın çünkü
0 oy
(14,490 puan) tarafından

Sağlıkla al kucağına kuzum

Tatlı telaşlar güzel şeyler :)

(2,094 puan) tarafından
İnşallah canım valla ilk defa çok sevinerek ütü yaptım :)))
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Saglicakla kavusun eline saglik
(2,094 puan) tarafından
Sağol canım inşallah
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Erkek mi bebek
(2,094 puan) tarafından
Evet canm
(5,470 puan) tarafından
Hayırlı doğumlar dilerim.  Allah sagsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallah