+1 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (1,879 puan) tarafından

image

Çalışan anne değilim. Bebeğim de meme reddi olursa ya da ilk zamanlar iyi çekemezsin diye gogus pompasi almak istiyorum. Çok fazla para vermeye gerek var mı bilemedim. Uygun rakamlı ürünlerde var ama bilemedim sormak istedim size. Var mı tavsiyeniz?

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
bebeğin kendi markasını ya da kiwiyi deneyebilirsin. ben lansinoh kullandım baya işime yaradı çalışmıyorum ama bebeğim küvezdeydi. ikinci el bakabilirsin yedek parça alırsın ekstra temiz olur. göğse koyulan huni ve boruları satılıyor 
(1,879 puan) tarafından
Kiwi çok ucuz. Lansinoh 1900 var teklisi. Almasına alirim sıkıntı değil ama çok kullanmam gereken Ürün olur mu onu bilemedim. Uygun fiyatlı bisey alsam bulunsa mi acaba yeterli olur mu diye düşündüm
tarafından
ben bebeğim doğduktan sonra aldım, öncesinde lazım olmaz diye düşünüyordum ama erken doğum oldu, mecbur kaldım Manuel yetmedi
(1,879 puan) tarafından
Nolacagi  belli olmuyor cnm almakta fayda var. Kiwinin ikili gogus pompasi var 670 TL akşamki bunun
tarafından
bebek bakımı kısmında sor istersen kullanan  varsa cevap verirler
-Reklam-
0 oy
(591 puan) tarafından
Hastane tipi ile de sağım yaptım. Diyeceğim o ki kiwi de iş görüyor. 
(1,879 puan) tarafından
Anladım cnm. Kiwi alacağım
0 oy
(1,278 puan) tarafından
Kiwi markasi kullandim hem cok memnun kaldim hemde cok uygun a101 de bile oluyor.
(1,879 puan) tarafından
Cnm kişinin ikili gogus pompasi var 670 TL. Tekli olan 690. Anlamadım neden ikili daha ucuz. Normalde daha pahalı olması gerekmezmi
0 oy
(13,649 puan) tarafından
Giyilebilen süt sağma makinası al mutlaka çok daha iyi ve rahat fiyat olarak da çok pahalı değil
(1,879 puan) tarafından
Ya dediğine baktım cnm. Yukarıya foto ekliyorum.  E bebekte var. Eğer bu dersen yarin alicam
(13,649 puan) tarafından
Evet bu canım süt sağarken aynı zaman da başka bi işini de yapabiliyorsun priz başında biberon tutmak zorunda kalmıyorsun :)
0 oy
(879 puan) tarafından

attığın resimdeki eller serbest yani kablosuz şarjlı sağım makinesi ve evet bence bundan almalısın hatta hepsiburadada Yurtdışından gelen Bebebao markası var onun çekimi bu attığından daha güçlü teki 1300 felan sana şimdilik tekli yeter baktın ihtiyaç duyuyorsun diğer göğsne de alırsın. Kiwi lansinoh felan kablolu olduğu için prize bağlı sağım yapacaksın ve o sırada hiçbir iş göremezsin 20 dk 30 dk sağdığını düşünürsek bence kablosuz olan daha mantıklı hem evin içind egez işini gücünü gör hemde sütün sağılsın zaman kaybetme derim. ben ikili aldım 1 kere denedim çok güçlüydü doğumuma 1 ay var sütümü indirdi 1 dkda şok oldum hemen kapattım:D Bendeki bebebao olan

(1,879 puan) tarafından
Dediğin ürünü buldum cnm. Resim attım bakar misin
(879 puan) tarafından
resim nerden attın canm göremedim.
(1,879 puan) tarafından
Yukarıda cnm
(879 puan) tarafından
senin attığın e bebeğin markası evet aynılar aslında eller serbest ikiside. çekimini bilmiyorum ama benimki yurt dışı ürünü dediğim gibi
(1,879 puan) tarafından
Cnm yeniden yükledim.  Bakar misin
0 oy
(2,164 puan) tarafından
Kiwi almıştım çok iyiydi bayağı kuvvetli çekiyordu sütüm az olmasına rağmen çıkıyordu bayağı 2. Çocuğum olursa yine onu kullanacağım seve seve 
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Kiwi kullan tavsiye ederim elektrikli olanı çok güzel 
0 oy
(1,879 puan) tarafından

Vbnnmmmmmmmmmjuuuujj

image

(2,295 puan) tarafından
Evet buuuu
(1,879 puan) tarafından
Tamam cnmm
(879 puan) tarafından
evet bu bendeki canım
0 oy
(2,295 puan) tarafından
Ben kiwi kullandım memnun kalmadım çekmiyordu resmen. Ya da lansinoh kullandiğim için aradaki fark beni tatmin etmedi. Şimdi 2. Gebeliğim ve kablosuz şarjlı aldım Hepsiburada dan. 
(1,879 puan) tarafından
Hangisi cnm?
(2,295 puan) tarafından
Bebebao şarjlı göğüs pompası yaz canım hepsiburadaya
(1,879 puan) tarafından
Yukarıda fotosu cnm
0 oy
(2,541 puan) tarafından
Kiwi markasının alabilirsin çok memnun kaldım 
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Kiwi marka canım şükür iyi iş yapıyor 
0 oy
(6,011 puan) tarafından
Ben baya kullandim ilk 6 aya ara ara meme reddi yapti o dönem sagdim verdim ayy cok ugrastim o dönemler emsin diye bir yandan cocuk aglardi bir yandan ben

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 251 göst.
1 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Emir1616ii (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Annece (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 220 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Tamerinannesi (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.