0 oy
224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından
Kizlar 9 aylk kizim kafasini yere vurdu oturdugu yerde bi anda arkaya atti kendini 1 dk kadar agladi sonrasinda normaldi hersey aksam uzeri 7 gibi kusmaya basladi kan olaci verdim o saatlerde acaba ondan mi kustu bilmiyorm hastanedeydik tomografi temiz cikti dok. Kusarsa getir dedi ama acildeki dok. Kusmamasi icin igne yapti.. asiri huzursuz zor uyuttum... aksine bugun arabamizda serviste arabasz kaldi normalde komsularda araba olur her zaman evin onunde bugun de kimseye ulasamadm taksi bulamadk ne zor gundu..sizce bisy olur mu 

5 Cevaplar

0 oy
(13,357 puan) tarafından
tomografi temizse endişe etme canım. 
(51 puan) tarafından
Ya dok. Kusarsa getir dedi.. acildeki de igne yapti kusmasn die ondan tedirginim
-Reklam-
0 oy
(2,222 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun gece mutlaka kontrol et beni oğlumda hep arakaya atar kednini çok kötü carpiyot yere valla o kadar korkuiorum bı ses gelince Ekim ayagim titriyor gene düştü diye sağ salim ayaklansalarda insallah
(51 puan) tarafından
Normalde bende yastik koyuyorm hep bir de yastik oldugunu bilince oyun haline getirdi.. sabah da kizimin odasindaydi yataginkenarina yasladm.dusmesin die ama kasla goz arasinda ne ara yer degsitirdi de dustu anlamiyorm
0 oy
tarafından
Canım gözlemle sabaha kadar Allahın izniyle bisey yoktur inşallah 
0 oy
(1,124 puan) tarafından
İnşallah hiçbir şey olmaz. Siz yine de tedbiri elden bırakmayın. 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım. Bunun için trendyolda kafa korumaliklari var istersen onlardan al tak gün icinde.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Heygidiheyy (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 532 göst.
4 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 213 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,706 soru

12,357,631 cevap