Kizlar bir bucuk aylik bebegimi gorumceme birakip bebek arabası almaya gittik sozde cok acelemiz var kirk dk otobüs gelmedi minibuse bindik o da cok dolandirdi bir saat de orda gitti neyse normal bi bebek arabası alicaktik 900 e travel sistem gordum 1300 du gorunusunu cok begendim esimin digerini istemesine ragmen aldik kasada kart bloke oldu esim arkadaslarini ailesini ariyor ya yok diyorlar ya yapamıyorlar para transferini en son bi arkadasi atmis o arada arabayi kaldirmislar biz gittik zannedip tekrar kurdular vs dort bes saat uğraştık cok asiri stresli ve yorucu bir gunden sonra simdi travelin otobüse binerken kapanmadigi icin sorun oldugunu okudum hem pismanim hemdr bu kadar zorluktan sonra esime nasil degistirelim diyecegim cok kızacak acaba birsey demesem mi stresten midem bulaniyor siz olsaniz bu kadar stres olur muydunuz
Ben bebeğim 1 aylıkken Anadolu dan Avrupa yakasına gitmiştim annemlerle . Çok rahat geçmişti benim için ta karsilardan aldım geldim arabasını ve gitmeden de incigina cincigina kadar araştırıp aldim. Keşke yavrunu birakmasaydin bu kadar stres olmazdin. Ayrıca tabi ki soyle kocana. Rahat edemedikten sonra adam mutlu mu olacak sanki verdiğin paraya yazık olur . Kullanma gördüğün yorumu ekran al eşine at çok üzüldüğünü belirt kullanışsız olacağını şöyle senin suçun yok sonucta
1,498,814 soru
24,482,811 cevap
357,158 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın