Dün arkadaşın evine gitmiştik evi 3. Katta çocuklar oynuyordu evin içinde ara ara da bakıyordum mutfakta oturuyorduk balkonun kapısıda mutfakta diğer kapısıda varmış içerde açık kalmış oğlum balkon demirine bir iki basamak çıkmış aşağı bakıyordu arkadaş ay ay diye telaşla fırladı yerinden o an ne zaman ne mekan kavramı hiçbişey kalmadı bende dedim gitti düştü aşağı herşey bitti nasıl fırladım yerimden orda duruyor daha çektim aldım çocuğumda korktu birden panikleyince elim ayağım titredi 1 saniyede bütün hayatım gitti sandım içim çekildi rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın bi çocuğum daha var ikisinin adına hemen bi sadaka vermek istiyorum ama kimseyi tanımıyorum kime nasıl vereceğimi bilmiyorum ayrıca miktarı ne kadar olmalı.
Bu arada eşimin bunlardan haberi yok olsa o da söylenir durur artık erkek milleti işte daha çok vicdan azabına sokar insanı söylemedim. Sadaka verilirken eşinin haberi olması mı gerekiyor ille nasıl bişey yapabilirim bi aydınlatın beni nolur biran önce para çıkarmak istiyorum evden