0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (1,880 puan) tarafından

Sizde benim gbi misiniz yoksa normal misiniz :D kaynanam kayınbabam çok iyidir seviyorum onlarla takılmayı ama onların evindeykende bi evime gitsem diye dört gözle bekliyorum. Dünde annemin evine geldim annem çalışıyor evde tekim ama yinede bi evime gitsem diye can atıyorumm. İkisinede 1 saat uzaklıktayım gelmişken kalıyorum Zaten annem erken gidince laf yapıyor dursana diye. Pazar gününe kadar çatlarım 

14 Cevaplar

0 oy
(586 puan) tarafından

Bende duramam bi gitmeye merakliyim bide geri evime gelmeye :D

(1,880 puan) tarafından
Benim durumumu özetlemişsin valla :D
-Reklam-
0 oy
(2,603 puan) tarafından

Uyku konusunda dert etmem bulduğum yerde uyurum da tuvalet sıkıntı. Başka yerde büyük tuvalet yapamıyorum öyle bir derdim var :D

(1,880 puan) tarafından
Bu çoğunlukta var sanırım bende öyleyim :D
0 oy
(8 puan) tarafından
Yok bende rahat edemiyorum hiçbiryerde illa kendi evim.Oyüzden aileler dışında hiçkimsede kalamıyorum ondada mecburen kalıyorum başka şehirde oturuyorum, bu sebepten küsen arkadaşlarım oldu ama bu benimle alakalı alışmamışım napayım 
(1,880 puan) tarafından
Ben ailedede duramıyorum işte illa kendi evüm kendi düzenim olacak
0 oy
(2,579 puan) tarafından
10senelik evliyim.babamin evinde 1kere 4gun mu ne kaldim oda findik topluyorlardj evde yemek falan yaptm daha fazla dayanamdm.kaynnamdada cok cok nadirdjr ama oda 1gun falan oda esim cok isterse kiramiyorm.yani kendj evim disjnda rahat edemiyorm.allahtan annem 5dakkaljm mesafe kaynnada 20dqkkalik mesafedede gundz gidip aksam geliyorm.bide buyuk tuvaletimj kendj evinde disjnda yapamiyorm oyuzden en iyisi kendj evin valla
(1,880 puan) tarafından
Tuvalet konusunda annemde öyleydi küçükken derdim uf anne çok nazlısın sende diye kızardım aynı şey bendede var 3-4 gün ölüyorum valla :D ben istanbulda yaşıyodum anneme uzaktım şimdi anneme yakına geldim kal dedikçe kıyamıyorum
0 oy
(12,314 puan) tarafından

Sadece annemlerin evinde rahatım onun dışında hiç bir yerde rahat edemem kaynana evi zaten başlı başına rahatsız sürekli iş bekler kaynanam çocuğun var vs umrunda değildir 

(1,880 puan) tarafından
Benden kaynanamda annemde iş beklemez o konuda rahatımda götüme diken batıyor sanki başka ev olunca :D
0 oy
(1,893 puan) tarafından
Ayy bende öyleyim . Bu pazar günü ablama gidicem . Diğer pazara kadar dayanabilirsem o zama. Gelicem 
(1,880 puan) tarafından
Ben abimde antalyada kaldım 1 hafta onun öncesindeki 1 haftada evde değildim. Bidaha beni kimse evine çağırmasın valla gelmeyecem dedim :D
(1,893 puan) tarafından
o kadar uzun kalamam kızz. Ağlarım valla
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Annemlerde çok rahatım.

Başka türlü hiç bir yerde rahat edemem.
(1,880 puan) tarafından
Rahatımda durmak istemiyorum kendi evim düZenimi arıyo gözlerim
0 oy
(5,581 puan) tarafından
Sadece anne evimde rahatim. Ama yaz gunu haric. Yaz gunu mumkunse kimse birbirine gelip gitmesin. Ev de sort atlet geziyorum sudyen takmiyorum. Cok sıcak cok bunaliyorum. 

Kayinvalidemlerde de kalamam. 1 saat mesafedeyiz gidince ilk zamanlar kalalim isterlerdi bana cok garip gelirdi sanki uzaktan gelmisiz gibi. Bi kac saskin tepki verdim bidaha teklif etmediler. Zaten rahatta edemiyorum kendi yatagim kendi pijamam falan olacak yine ayni yatarken sudyen takmam gece lavaboya kalkarim su icerim. Belki diyeceksiniz anne evinde kendi yatagim degil diye ama orada evlenmeden once ki odam oldugu gibi durur yani gidince yine kendi yatagimda yatarim :D
(1,880 puan) tarafından
Seninde tek sorunun sütyen gibi olmuş sjsjsjs :D bende annemin evinde rahatım mutluym ama evimi kocamı özlüyprum kendi düzenimi özlüyorum hemenn
(5,581 puan) tarafından
Eve geldigim de ilk cikardigim seydir :D tabi atlet-sort gezerim bu da sorun oluyo.
Ben genelde esimle giderim oda rahat eder tabi insanin kendi evi duzeni gibi olmuyo.
0 oy
tarafından
Anamın evinde bide kendi evimde rahatım onun dışında hiç bir yerde rahat değilim anamın evinde bebek gibi bakılıyorum sanki kız benim değil de anamın miş gibi davranıyorum 
(1,880 puan) tarafından
Bende öyleyim anne çişi gelmiş anne karnı aç anne Mısır istiyor diyip onun üstüne salıyorum:D ben kendi düzenimi evimi istiyorum sanırım ondan duramıyorum
tarafından
Bu ben anneannesi altına yapmış anneannesi acıkmış annem der ben dogursam bu kadar bakmazdim senin değil bu der hahaha canım anam ne çekiyor benden
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Kimin evinde olursam olayım kendi evimi özlüyorum 
(1,880 puan) tarafından
Kesinlikle bende ilte yalnız değilmişim :D herkes aynı fikirde
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Ben canım mesela ailem beni gittiğimde yere koymaz ama evime dönsem diye gözüm yola bakar yinede eşimi çok özlerim başta;)))
(1,880 puan) tarafından
Bende kocamı özlüyorummm düzenimi özlüyorum
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Bende bunaliyorum üç dört saattir babamlardaydim vallaha bunaldım basım tuttu.eve gelince ohh dedim simdi
0 oy
tarafından

Cuma akşamı gidip pazar akşamına kadar kriz geçiren ben :)

Annem kızıyor ama duramıyorum he kocamda yok ama yine kalamiyorum

(1,880 puan) tarafından
Bende aynı şekilde annem tripleniyor
0 oy
(2,850 puan) tarafından
Kendi evimde rahat olduğum kadar kimsenin evinde rahat değilim 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 483 göst.
28 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde 12022021 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.