0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (521 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşim bi kaç sefer kaza yaptı kızlar annmlerdeyim şuanda, annemde biseyler yapıp dağıtalım hayır yapalım dedi parasını benim verip biseyler almam gerekiyor degilmi öyle biliyorum Hayr kabul olması için bilgisi olanlar yazabilir mi 

6 Cevaplar

0 oy
(343 puan) tarafından
Eğer evin ve eşin için yapacaksan evet parasını sen vereceksin ama illa kendi evin olması şart değil 
(521 puan) tarafından
Annemin evinde yapicam burda olduğum için, hani bizim hayrimiza olduğu için parasinin benden çıkması gerekiyor diye biliyorum
(343 puan) tarafından
Evet canım parası senden çıkacak
(521 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(20,138 puan) tarafından
Evet canım lokma yapıp dağıtabilirsin yada kandil simidi
(521 puan) tarafından
Annem irmik helvası yaptı, bide tuz dağıtalım dedi o da iyi oluyormuş
(20,138 puan) tarafından
Tuz ilk kez duydum
0 oy
tarafından
Allah hayrını kabul etsin çok bilgim yok. 
(521 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah
0 oy
(16,121 puan) tarafından
Sadaka verilir böyle durumlarda yetim olur dul olur fakir biri olur yüzünü guldurursunuz. Duası hep bi kapı gibi olur size. Hayır dağıtmak yerine bence sadaka verin bu alışveriş yaparak da olur esim çok yapar mesela.

Markete gelen Allah rızası için der o ne isterse alıyor onlara 
(521 puan) tarafından
Sma bebeklere bağış yap dedim eşime de, eve dönünce yaparım inşallah yardıma muhtaç bi aileye
0 oy
(235 puan) tarafından
Bizimde bı ara çok şeyler geldi başımıza sonra annem gildeydim annem dedi lokma yapıp dagitalim komşulara kaza bela yerine eşime de söyledim para yolladı kartıma gittim markete 3 4 tavuk bı 5kiloluk bulgur plastik kap annem bahçede üstüne verdi herkese dagittik
(521 puan) tarafından
Tabi kulun başına herşey geliyor Rabbım dermansız dert vermesin, başınızdaki dertler azaldı mi hayr yaptıktan  sonra
(235 puan) tarafından
Evet illaki eğer kalpten inanırsan tabiki eksilir o niyetle yapıyorsun arada yapmak lazım gerçekten
(521 puan) tarafından
Öyle gerçekten şu 1 aydır 6 tane olay geldi başına hem maddi hem manevi yordu bizi
Bi sefer bi araca çarptı suçlu karşı tarafti ama tutanak tutulurken esim suçlu gösterilmiş, 3 seferde aracı masraf açtı bide tekeri patladı diğer arabaya fırlamış kaportasinda hasar varms yine tutanak tutuldu,  kafasını çarptı şiddetli ambulans falan gelmiş baya bi kanamis tansiyonu falan düşmüş
0 oy
(4,988 puan) tarafından
Pisi yapabilirsin pazar gunu yapicaz biz dedemin ölüm yıldonumu bugun babaannemlerde yapilcak hem dagilcak hem kuran okucaz
(521 puan) tarafından
Allah kabul etsin sizin hayrinizda annemde yaptı götürdü iş yerine
(4,988 puan) tarafından
Allah kabul etsin canım
(521 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 118 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.