0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar daha öncede post açmıştım ama yeterli cevabı alamadım şimdi şöyle Bir durum ben 2 senedir eşimden ayrıyim mahkeme devam ediyor oğlumun velayeti bende oğlum 3  yaşında oğlumun babası sünnet yapmak istiyor ben şuan istemiyorum ne tahminimce ben izin vermesem bile yapacak kesin demek istediğim annenin izni gerekiyor mu şu doktor annesinin izni lazım dermi acaba merak ettim çünkü ben istemiyorum gerçekten 

6 Cevaplar

0 oy
(13,209 puan) tarafından
Hayir canim izin aranmaz. Biz goturduk yapip verdiler yani kimse anasi babasi sormadi
tarafından
Anladım teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(873 puan) tarafından
Hayır öyle bişey yok gidiyosun hastaneye gün verip yapıyorlar. Ben çalıştığım için eşim götürdü ilk muayeneye ye imzaları felan o attı kimse bana hiç bişey sormadı. 11aylikti sünnet olduğunda. Bu arada siz neden istemiyorsunuz sünnet olmasini
tarafından
Çocuk zaten boşanma sürecinden yıprandı bı orda bi burda şimdi sünnet olunca onlar bakamaz bide ikimiz yan yana gelemeyiz çocuk iyice yipranacak biraz daha büyüse daha iyi olur diye düşünüyorum yani bu durumda sünnet nasıl olur hiç bilmiyorum
0 oy
(640 puan) tarafından
Benim oğlumda 3 yaşında yaptırsam mi diye düşünüyorum neden istemiyorsunuz 
(19,861 puan) tarafından
İki ile dört arası uygun değil diyorlar çocuğun tam cinsiyet algısının oluştuğu dönem olduğu için
0 oy
tarafından
Ben hiç karışmadım. Eşim abileriyle gitti, hallettiler geldiler sağolsunlar. Ben o duruma katlanamayabilirdim.
0 oy
(18,180 puan) tarafından
Hayır canm ben götürdüm oğlumu sünnet için imzayı ben attım esimi sormadilar bile yani sormuyorlar. 

Önceki postunu hatırlıyorum canm bence sende direnme sünnet olsun 3 yaşında önerilmiyor sünnet psikolojik açından o yüzden 2 yaşındaysa şuanda ideal zaman sünnet olsun isterse babası sünnet düğünü yapsın para onun cebinden çıkacak ne de olsa naparsa yapsın 
tarafından
Oğlum 3 yaşında zaten 2 değil
(18,180 puan) tarafından
Dr zaten şuan yaşı uygun değil der ama yinede karar sizin der canm esin illa yaptiricam derse yaptırır
tarafından
Özel hastaneye sormuş tahlilleri yaptırıcam mahkemeden sonrada sünneti yapicam demişti geçen hafta oğlumu getirdiğinde ben hiç bişey demedim hafta ya oğlumu almaya geldiğinde söyleyeceğim ben şuan istemiyorum sünnet için küçük diycem ama sanmıyorum beni dinlesin
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Gorumcemde kocasiyla ayri.babalarjnda kaliyor cocuklr ve sunnet ettirmis gorumcemde sonradan gordude ogrwndi.yani annenin izni falan olmasina gerek yok canm.
tarafından
Çocuğumun velayeti bende oğlum benim yanımda kalıyor anladım teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 304 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 372 göst.
10 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 229 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,043 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 230 göst.
3 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,843 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,701 soru

23,654,169 cevap

308,640 kullanıcı

...