+1 oy
151 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (34 puan) tarafından
Oğlum bu sene birinci sınıfa başlıcak onu heveslendirmek adına alisverini yapmak istiyorum fakat ne alicam bilmiyorum öğretmenler mi liste veriyor nasıl oluyor neye göre alınıyor 

7 Cevaplar

0 oy
(7,261 puan) tarafından
Ben ögretmen liste verir diye biliyorum o yüzden ilk hafta bellı olur zaten beklicem çünkü her öğretmen farklı marka boya vs istiyor
-Reklam-
0 oy
(18,170 puan) tarafından
Ana okuluda ilkokulda öğretmen veriyor listeyi canm listeyi alınca oğlunla beraber gidip alabilirsiniz oylelikle heveslenir ben öyle yapmayı düşünüyorum 
0 oy
(1,216 puan) tarafından
Okul çantası beslenme çantası su matarası kalem kutusu ,12 li Faber castel veya bic marka kuru boya ,6 li oyun hamuru ,kalem ,silgi ,kalemtraş,etiket ,defter kaplığı,resim defteri  alabilirsiniz ilk etApta bunlar standart şeyler .geriye sadece defterler kalsın onu öğretmen nasıl isterse artık .ben birinci sınıfta bu malzemeleri aldırdım hep 10 yıl sınıf öğretmenliği yaptım . hep aynı şeyler alınır genelde bizim öğretmenlerin hazırladığı listeler de bu yönde şu aralar .
0 oy
(681 puan) tarafından
Öğretmen ilk hafta size liste verecek. O listeye göre alicaksiniz kuşum. Birde şimdiden alma bazı öğretmenler markasına göre istiyor. Mesela Faber castel kalem fatih marka boya gibi 
0 oy
(4 puan) tarafından
Benimde öyle büyük kızım 1 sınıf küçüğü bu sene anaokula gidecek öğretmen liste veriyor sanırım 1 sınıftaki ama ben Google 1 . sınıf ihtiyaç listesi ekran görüntüsü alıp öyle kırtasiye gittim aldım şimdi önden alistirdim neyi nasıl kulanacak diye çantasını hazırladım ve yazmayı fln öğretiyorum.
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Ogretmen toplanti yapar ilk gün falan size ulasir grup olusturur arar. Toplantida liste verir. Bizim oyle olmustu yani
0 oy
(914 puan) tarafından
Çanta beslenme suluk kalemlik etiket gibi şeyler alabilirsin ilk başta bunlar başlangıç öğretmenin liste versin daha alınacak dersin heveslenir. Hem sende tek seferde çok alışveriş yapmamış okursun :)

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 252 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Selin&& (1,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Seyma fadile. (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
25 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ruhugencanne.. (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 364 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Miraeymen (585 puan) tarafından soruldu

413,945 soru

12,459,193 cevap

46,616 kullanıcı

Kategoriler

...