+1 oy
91 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Geçen hafta arkadaşlarla marketten hazıe çiğköfte aldım genelde hep alırdık zaten hiç sorun olmazdı neyse bu sefer kokusu bir farklı geldi ama sadece bana öyle geldi diğerleri yedi bende yedim marul türlü felan derken zaten kokuyu almadım sonra benim midem çok kötü oldu kasılıp durdu dört gün doğum sancısı gibi mide ağrısı çektim neyse o geçti şükür. Ama o ilk gün birde afedersiniz ishal de oldum sonra gece eve gelince tuvalete girdim çıkamadım basur olmuşum bilye kadar bir şişlik aynadan baktım morarma çiğköfteden oldu sandım geçer dedim geçmedi ilk defa yaşıyorum daha önce de yani doğumdan sonra fark etmiştim makatta bir değişiklik olduğunu başaran benzer ama şişlik acı sızı birşey yoktu sadece görünüşü farklıydı doğumdan dolayı herhalde dedim neyse üç günün sonunda sağlık ocağına gittim o ağrıyla üç gün bekledim en son kanamaya başlayınca ilaça başladım bir gün sonra ağrı geçti şükür bugün üçüncü gün ağrı sozı kalmadı ama şişlik var şimdi sorum bu şişlik geçer mi yoksa öyle mi kalacak iki aydır kuaföre de gidemedim türlü türlü sebeplerden ağrı sızı yok ya gitsem olur mu bu şişlik benimle yaşayacaksa artık kuaföre gidiyim en azından diye düşündüm 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

-Reklam-
0 oy
(2,237 puan) tarafından
Sülük tedavisi ile düşüyormuş sanırım:( bende de var da ama sülüğü oraya koyduramam
tarafından
Aa bende asla doktora bile geç gittim ben geçer diye düşündüğümden
(2,237 puan) tarafından
Ben doktora hiç gitmedim duruyor öylece:) gitmek gerekir mi :(
0 oy
(108 puan) tarafından
Canım bendede olmuştu valla benim hep uyguladığım yontem parmağını biraz kremle sonrasinda sisligi içeri **. Bu şekilde bir çok basur baloncugunu yok ettim gecen yine oldu yine ayni şekilde yok ettim 
tarafından
Kaç gün sürüyor
(108 puan) tarafından
Canım ben bu sekilde yaparak 3 gun çektim
 Ama bu sekil yapmasaydim eminim doktora gidene kadar çekerdim..  
 Hatta bir yakin bu yüzden ameliyat dahi oldu ilerlemis Hemoroiddi onunki onlem alinmazsa kendide gitmezse. İlerliyor ne yazikki
tarafından
Gitmiyor ama yitince
tarafından
Birde ağrıyor dokununca
0 oy
tarafından

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 124 göst.
4 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YiğitAli'm (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 600 göst.
18 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 169 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 279 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Lunaa (140 puan) tarafından soruldu

403,598 soru

12,092,053 cevap

36,384 kullanıcı