Geçen hafta arkadaşlarla marketten hazıe çiğköfte aldım genelde hep alırdık zaten hiç sorun olmazdı neyse bu sefer kokusu bir farklı geldi ama sadece bana öyle geldi diğerleri yedi bende yedim marul türlü felan derken zaten kokuyu almadım sonra benim midem çok kötü oldu kasılıp durdu dört gün doğum sancısı gibi mide ağrısı çektim neyse o geçti şükür. Ama o ilk gün birde afedersiniz ishal de oldum sonra gece eve gelince tuvalete girdim çıkamadım basur olmuşum bilye kadar bir şişlik aynadan baktım morarma çiğköfteden oldu sandım geçer dedim geçmedi ilk defa yaşıyorum daha önce de yani doğumdan sonra fark etmiştim makatta bir değişiklik olduğunu başaran benzer ama şişlik acı sızı birşey yoktu sadece görünüşü farklıydı doğumdan dolayı herhalde dedim neyse üç günün sonunda sağlık ocağına gittim o ağrıyla üç gün bekledim en son kanamaya başlayınca ilaça başladım bir gün sonra ağrı geçti şükür bugün üçüncü gün ağrı sozı kalmadı ama şişlik var şimdi sorum bu şişlik geçer mi yoksa öyle mi kalacak iki aydır kuaföre de gidemedim türlü türlü sebeplerden ağrı sızı yok ya gitsem olur mu bu şişlik benimle yaşayacaksa artık kuaföre gidiyim en azından diye düşündüm