0 oy
306 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,058 puan) tarafından
Yari uykuluyuk oglm uyandirdi annenen uyandi mi yoksa pazara mi gitti dedim 

Oglm annanem.yok o cennette anlasana yok dedi 

Her gun mu ciger acisi yasar.bi insan her gun .u kavrulur 

Ozlemek neymis simdi anladim.bi sese mihtac kalmakmis 

Her gunum.zehir cabucak dunya hayatim bitse diyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(2,894 puan) tarafından
Senim.acilen psikolojik destek alman lazım
(3,058 puan) tarafından
Aliyorm ama hicbiseyin faydasi yok
(2,730 puan) tarafından
Bazen psikoloji de ters etki yaratıp daha da depresyona sokabiliyor. O yüzden doktorunu değiştirmende fayda var. Her doktor şifa olacak diye bir durum yok ve her doktorun insan üzerindeki etkisi çok farklı.
(3,058 puan) tarafından
Olum Allah in emri de annem gittikten sonra icimde dunuya sokulup atildi zoraki bulunusluk benimkisi hangi doktor sifa olur bilmem evladim.icin ayakta durmaya calisiyorm
-Reklam-
0 oy
(1,961 puan) tarafından
Deme öyle. . 

Sonra sen ölünce senin bebelerinde böyle düşünecek.

Sırayla sırayla...

Zaten ölücez. Ölmek için hazır mısın ? Değiliz. Öyle ise ölümü isteme. 
(3,058 puan) tarafından
Haklsnz insanin anneye her yasra ihtiyaci var ama icimdeki onanmaz aci ciglik atiyo insan hicbi kula baglanmamaliymis hepsi geciciyms baki Allah tan vaska kimsem yok
(1,961 puan) tarafından
Haa şöyle işte. Kocanla çocuğunu da unutma. Kıyamet zamanı kimse kimseye koşmayacak yardım yok kaçmak var. Hamile kadın bile bebeğini korkudan düşürecek o zaman. Bizlerin daha vakti varken kendimize ve ölmüşlerimize istiğfar çekerek dua ederek yardım etmek gerekir. Ahlamanın vahlamanın kimseye faydası yok sirkelen kendine gel. Ölüm bir son olsa en sevgili peygamberimin anası babası daha küçük yaşta ölür müydü
(3,058 puan) tarafından
Haklsinz Rabbim anami babami kolay gecitlerden gecirsin onlarin da kimsesi yokti babam oksuz yetimdi anamin ailesi tutkun degildi Rabbim o mucadelerinun karsiligini misluyle versin onlar hic isyan etmediler vardir Allah jn bildigi deyip zorluklara gogus gerdiler Rabbim mekanlarini cennet eylesn
(1,961 puan) tarafından
Sende isyan etme bacım. Allah bütün ölmüşlerimize rahmet eylesin inşallah
(3,058 puan) tarafından
Amin insAllah
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Şu an acın olduğu için bu şekil düşünmen bu şekil davranman çok normal. Zaman her şeyin çözümü. Zamanla unutmazsın ama alışırsın. Anne kaybı ne demek bilmiyorum ama ben de geçen sene Ekimde ablamı kaybettim acısı hala taze. Her aklıma geldiğinde odaya geçip ağlıyorum. Kızıma belli etmemeye çalışıyorum. Sen de mümkün olduğunca belli etmemeye çalış. Biliyorum zor ama sen de annesin, her zorluğun üzerinden gelebilecek güce sahipsin. Hayat bir şekilde olsa devam ediyor. Oğlun için ayakta ve hayatta olman lazım. Bir çocuğa en iyi annesi bakar, annesi anlar. O yüzden hayatım bitse konularını düşünme. Sen olmazsan çocuğunun da iyi bir hayatı olmaz. Ablamında bir oğlu var 15 yaşında şu an bir boşlukta savruluyor. Okulu bıraktı internetten toplu bıçak, muşta filan alıp onları satıyor yakaladım kendime aldım dedi bir daha olmasın dedim ama babasıyla yaşıyor o yüzden fazla müdahale edemiyoruz bizde. Demem o ki sen olmazsan oğlunda bu hayatta savrulur gider. Allah korusun. 
(3,058 puan) tarafından
Aynen babasi asker durmuto akli basinda kaynana kaynata yok annane dedesi hayatta olsalardo onlar bendem iyo bakarlardo baktida annemle buyuttuk keske buydugunu gorseydi
Benden baska kimsesi yok cocugun gununu zehir etmeyim.diyorm ama tutamiyorm bazen kendimi
(2,730 puan) tarafından
Anlıyorum. Bazen oluyor öyle ama oğlun için tutmalısın kendini. Hiç bir çocuk annesinin göz yaşına dayanamaz. Yaşı kaç olursa olsun
(3,058 puan) tarafından
Haklsnz cnm sabir versin Rabbim bana

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 386 göst.
0 oy
7 cevap 403 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde Yagmurbulutu (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.
4 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,105 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu

411,574 soru

12,389,867 cevap

43,727 kullanıcı

Kategoriler

...