+2 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde (1,820 puan) tarafından
Geçen gün paylaşmıştım kaynımın kızına bakmamı istiyor eşim. Kabul ettim eşim kaynımla konuşucak bu sene ana okuluna gidicek beslenmesidir okuldur inşallah yapa bilirim 

13 Cevaplar

+2 oy
(1,064 puan) tarafından
Yaparsın canım zaten evde cocukların var okula gıden de var tempo sabahın erken saatlerınde başlıyor bence adapte olursun sevabı zaten anlatılmaz Allah yüzünü kara çıkarmasın ben  olsam bende alırdım 
(1,820 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Postunu okumuştum en son Rabbım bir değil binlerce kez razı olsun senden canım çok iyi yapmışsın 

Allah annesini de bildiği gibi yapsın vicdan merhamet versin inşallah 
(1,820 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim canım
+1 oy
tarafından
Ben o postunu görmüştüm . Bence çok iyi etmişsin canım günahsız sabi bebeği annesi bırakmış gitmiş … ben de sanırsam kabul ederdim zor evet kolay değil ama vicdanım da çocuğu birakmaya el vermezdi neden babaannesi bakmıyor orayı bilmiyorum 
(20,664 puan) tarafından
Aynı böyle düşünüyorum bende
(1,820 puan) tarafından
Babaannesindey di ama eltim bakıyor du oda hamile 1 2 haftaya doğumu olacak ve şy kadarını söyleyeyim menfaat için bakılıyordu
+1 oy
(734 puan) tarafından
Çok büyük sevap alırsın belki Rabbim işlerini daha bile kolaylaştırır o çocuğa baktıkça. Kendi çocuğundan ayırma, kendi çocuklarında varmış okula giden ona beslenme hazırlarken diğerine de hazırlarsın ne olacak. Rabbim kolaylığını versin inşallah.
(1,820 puan) tarafından
Ayırmam tabiki de inşallah canım benim üstesinden gelirim
+1 oy
(18,165 puan) tarafından
Zaten çocukların var canım onuda aradan çıkarırsın insaallah Rabbım yardımcın olsun 

Çocuk nasl bir çocuk annesi gittiği için hırçın mi canm 
(1,820 puan) tarafından
İşk başlarda hırçındı 2 sene olacak ama şimdi iyi
+1 oy
(20,664 puan) tarafından
Allah sana güç kuvvet versin inşallah kolay olur herşey
(1,820 puan) tarafından
İNŞALLAH canım
+1 oy
(1,981 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşllah 
(1,820 puan) tarafından
Amin sağol canım ALLAH razı olsun
+1 oy
(815 puan) tarafından
Allah razı olsun senden inşallah yaptığın iyiliğin katlanarak seni bulsun inşallah 
+1 oy
tarafından
Allah senden razı olsun canım annesiz bi yavruya kucak açtın ona sevgi ile bakarsan emin ol paranın bile gücünün yetmeyeceği bi yerde bu sevabin senin bi çok işini kolaylastiracak demek hala vicdanı olan insanlar varmış şu dünyada helal olsun Allah sana ve çocuklarına bin katını versin
0 oy
(532 puan) tarafından
En güzelini yapmışsın canım Allah'ım da sana güzellikler yaşatsın 
0 oy
(20,378 puan) tarafından
Yaparsın Allah'ın izniyle. 
0 oy
tarafından
Kendi çocuğun olsa da yapardin 

bunu da yaparsın  . Hayırlı olsun simdiden
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Canım zaten yarım gün okulda. Çocuklar okuldan gelince de yoruluyor uyuyor 2 saat. Çok sıkıntı çıkmaz. Allah iyiliğini evlatlarının önune çıkarsın inşallah. Bir de öğretmenine durumu söylersiniz. Bazen anne ile ilgili etkinlikler yapılıyor falan o gün çocugu göndermezsin boynu bükük kalmasın 

İlgili sorular

+1 oy
54 cevap 2,207 göst.
0 oy
2 cevap 60 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Fatocan4545 (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 599 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayanuogivufych (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 73 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde My life (336 puan) tarafından soruldu

412,520 soru

12,419,639 cevap

45,162 kullanıcı

Kategoriler

...