0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında 3 ay geçti yaklaşık 4-5 aydır sürekli vurma tükürme ısırma eğiliminde ve gerçekten bu durum beni çok sinirlerimi bozmaya başladı normal uyarsam da ne yaparsam yapayım kesinlikle bırakmıyor tamam yapmayacağım diye tekrar tekrar yapıyor kızım hep tükürüyor vuruyor artık bazen çok sinirlenmeye başlıyorum çünkü yabancı insanlara da yapıyor çok moralim bozuluyor bu konuyla ilgili sizin de bu dönemlerde böyle oldu mu çünkü evde tüküren ya da başka bir şey yapan insan gerçekten yok zamanla geçiyor mu sizde yaşadınız mı bu dönemden bu süreçten geçtiniz mi çünkü sadece benim kızım böyleymiş gibi geliyor da ilginiz için teşekkür ederim

3 Cevaplar

+1 oy
(6,031 puan) tarafından
Üstüne düştükçe daha çok yapar görmezden gelin bence
-Reklam-
0 oy
(1,143 puan) tarafından
Benim oğlum da 3 yaş tükürme yok ama vurma ve saç yolma cimzirme huyu var ben sürekli yapma demekten farkettim ki daha çok yapıyo ama kızımın canı yanınca müdahale ediyorum yapma diye harici karışmıyorum çünkü baktım gözümün içine bakarak bilerek yapıyor bende o an başka şeyle ilgilenip kendini umursamamış gibi yapıyorum 

Not. Benim oğlum dışarıdaki kimseye yapmıyo evde ablasına yapıyo dışardakiler buna yapınca bile tepki veremiyo korkuyor
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Benim kızım 3 yaşında tükürmeyi bilmiyor dışlerini fırçalanması lazım ama nasıl öğreteceğimi bilmiyorum tükürmuyor olmuyor diyor :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 122 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 247 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mucizelerim4444 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
2 cevap 167 göst.
24 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevcan05 (75 puan) tarafından soruldu

413,607 soru

12,451,210 cevap

46,320 kullanıcı

Kategoriler

...