+1 oy
490 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
simdi diyelim ki elinizde alaaddinin sihirli lambasi var nasil bi dunyada kimle nerde ve ne sekilde bi hayatiniz olsun isterdiniz ?

25 Cevaplar

+2 oy
tarafından

En İyi Cevap
ben kendiminkini yazayim esim ve cocugumla bitmeyen paramiz olsun dunyanin her yerini durmadn gezelim dunyada taciz tecavuz olmasin bebekler cocuklar olmesin zulum gormesin kimse kimseye kin nefrer beslemesin her yer gulluk gulistanlik ve herkes bolluk icinde sevgi dolu  mutlu yasasin isterdim 
(3,532 puan) tarafından
Yazmak istediklerimi yazdın yazmama gerek kalmadı:)
tarafından
Yani cennet. :)
-Reklam-
+2 oy
(619 puan) tarafından
Valla sobalı evlerin oldugu annemin portakal mandalina soyup bizi bas ucuna oturttugu her pazar beyaz sabunla soba kenarinda yikandigimiz gozlerimizin yanaklarimizin keseden kıpkırmızı olduğu kışın mahalledeki kinsiz egosuz cocukluk arkadaslarimla biidonlara binip kaydigimiz yazin salca ekmekle bacada bulustugumuz dunyaya dönerdim 
(619 puan) tarafından
Lutfen biri bana ikinci sans olarak suan hayatimdaki herkesle beni bu hayata ışınlasin :)
tarafından
aglatti valla sezen aksunun eskindendi cok eskiden sarkisi caldi arkada okurken cok guzel :)
+1 oy
(657 puan) tarafından
Çocuklarım ve eşimle geçim sıkıntısı çekmeyecegim sessiz sakin kendime ait Bir köy evinde hayatımı doğal Bir şekilde sürdürmek isterdim 
+1 oy
tarafından
Hayatimdan kimseyi degistirmek istemem hepsi canim ama zengin olmak isterdim 
+1 oy
(8,081 puan) tarafından
1940 ve 2000 arası yaşamak isterdim 
+1 oy
(839 puan) tarafından
Cocuklsrimi alıp eşim ve ailesi ve kendi ailemin olmadığı bi yere giderim geçim sıkıntısı olmayacak şekilde 
+1 oy
(13,254 puan) tarafından
Esimin isinin şuanki isi olmamasini isterdim
+1 oy
(2,444 puan) tarafından

Eşimin ailesi den uzakta yüksek yüksek tepelerde manzarası masmavi olan bir evde evli mutlu çocuklu sakin bir hayat isterdim :D

+1 oy
(8,862 puan) tarafından
2. Bir şansım olsaydı evlenmez 2 kardeşimin başında dururdum sahip çıkardım onlara  
(477 puan) tarafından
Kıyamam üzülme evlilik kader değişmez suçlama kendini gene bak
+1 oy
tarafından
Ben eski sağlığıma kavuşmak isterdim başka bir istediğim yok 

Az önce alışveriş yapalım dedik markete gittik 10 dakika geçmeden alışverişi yarım bırakıp eve gelmek zorunda kaldık sağlık olmayınca herşey boş gerçekten de
tarafından
cok gecmis olsun allah sifa versin canim benim
+1 oy
(232 puan) tarafından

Ben öyle sessiz sakin kimsenin olmadığı bı ülke olsun yanlız kalmayı öyle çok isterdimki sesimin çıktıgi kadar bağırmak ağlamak isterdim.suanki ruh halim:'(

+1 oy
(60 puan) tarafından
Ömür boyu Bekar hayalındekı mesleği yapan ömrünü kazandıgını parasını kardeslerı ıcın ve yetimler yoksullar ıhtıyac sahıplerı ıcın harcayan bı kadın olarak yaşamak ısterdım. 
+1 oy
(1,827 puan) tarafından
Eşimle ve çocuklarımla eltim ve kaynım olmadan daha düşünceli ve genç bi kaynanam olsun isterdim
+1 oy
(18,181 puan) tarafından

Cok üşendim anlatmaya ben :D gercek olamayacak şey için kendimi yormiyim simdi zati çok hayalperest biriyim hayallerim havada uçuşuyor jsjsjjdhdhdhdbhd

+1 oy
(5,053 puan) tarafından
Yine aynı hayatım olsun  isterdim ama sihirli lamba ile korona dönemine gidip babamın iltahap yüzünden ablamın da korona dan ölmesini engellendim 
+1 oy
(2,140 puan) tarafından
Vallaha bu hayati 2. bi kez daha yasamayı yüreğim kaldırmaz yetti bana 
+1 oy
tarafından

Sağlık sorunlarımızın olmadığı, geçim sıkıntısı ve borçlarla uğraşmadığımız bi hayat isterdim herhalde. Ayrıca istediğim herşeyi yiyebildiğim ve şişko biri olmayacağım bi hayat. (İstediğim herşeyi gene yiyebiliyorum ama şişkoyum :D) bayadır aklımda yoktu ama öyle bi imkan olursa kocam ve oğlumla hayalimdeki o adada yaşamak isterdim 

+1 oy
tarafından
Kainatın en zengini olmak isterdim
+1 oy
(2,651 puan) tarafından
Hiç kimseyle hicbir zaman evlenmek istemem. Evlenmek kadar saçma sa.lak bir şey yokmuş onu öğrendim. 
+1 oy
(20,731 puan) tarafından
Eşimin ailesinin olmadığı bi yerde :)))

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 798 göst.
2 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 765 göst.
0 oy
7 cevap 197 göst.
8 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 538 göst.
11 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kedimekimm (632 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,034 soru

23,674,045 cevap

309,769 kullanıcı

...