Allah yardımcın olsun canım öncelikle, hiçbişey düzelmez 4 sene beklemişsin ne değişti?
Bende evlendim boşandım, sadece 4 ay evli kaldım inan o 4 ay cehennem hayatı yaşadım daha fazla uzatmanın anlamı yok diyerek boşandım ve hep iyiki boşanmışım diyorum, boşandıktan sonra tabiki zorluklar oluyor, kolay olmuyor yani stres çok oluyor, çünkü hiçbirimiz boşanmak için evlenmiyoruz, o beyaz gelinliği ne hayallerle giyiyoruz ama olmayınca olmuyor kendine eziyet etmenin anlamı yok, boşandıktan sonra çalıştım ve şimdiki eşimle tanıştım evlendik şimdi 6 aylık bi kızım var ve hep iyiki diyorum iyiki o adamdan ayrılmışım da bununla evlenmişim. Beni yanlış anlama yani tekrar evlenmek şart değil, sadece 2.evliliğini yapıcağın zaman daha dikkatli davranıyorsun acele etmiyorsun ve sonunda ya olur ya olmaz diyorsun bu yüzden dikkat et 2.evliliğini yapan insanlar daha mutlu.
Uzun lafın kısası kendine işkence etme, ailende arkandaysa neden bekliyorsun, neyi bekliyorsun?
Çocuğuna ailen bakar, sende gider çalışırsın öğretmenlik yapman şart değil başka da iş bulursun yada öğretmenlik yaparsın nasıl olursa gül gibi de bakarsın çocuğuna, çok güçlü bi kadın ve anne olduğunu unutma lütfen ❤️