0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (454 puan) tarafından
Kızlar oğlum alıştığı insanlar dışında biriyle iletişim kurarken çok çekiniyor bir şey sorulursa utanarak sessizce cevap veriyor bazen oyun okullarına falan gidiyoruz geri planda kalıyor bu yüzden hep sessizce etkinliği yapıyor sadece. Parka yanına çocuk gelince uzaklaşıyor bende yanında durayım istiyor. Ne yapmalıyım bu şekilde ilerde okulda çok zorlanır. Aslında kalabalık aileyiz hep bir yerlerde büyüdü ama neden böyle oldu anlamıyorum büyüdükçe daha çok dert etmeye başladım 

4 Cevaplar

0 oy
(11,664 puan) tarafından
Ay bu benim 1.5 yaşındaki kızım. Parkta insan varsa bensiz asla oynamaz elimden tutar hatta yürümez bile kucağımda oynatayım ister. Muhtemelen büyüyünce senin çocuğun gibi olacak. Ve ben çekingenlikten öok korkuyorum çocuklarda ilk kızım öyle değil. Çok sosyal çok özgüvenli ikincisi bambaşka içine kapanık çok utanıyor 
-Reklam-
0 oy
(468 puan) tarafından
Bak canım bu çocuğun özguvenı eksık  bu tamamen yasamıs olduğunuz yaşam seklıyle alakalı bu çocuk kısmı bıraz degısık   kalabalık ailede Büyür aılesı hıc daha bı defa ses yukseltmez ama çocuk ozguvensız olur ama yalnız basına büyür ıkı insan yüzü görmez   annesı hep bagırır  bunlarda ozguvenlı olur  yanı benim kızım 3 yasında   hep çok girişken hıc yabancılık çekmez  ortamın anasını beller. Herkesle konuşur sosyal nasılsım ıyımısın meraba  senın adın ne  ben nursena evet ben ıyıyım  sende ıyı mısın der  bende benım kızıma gıcık kapıyorum  çok sosyal  
0 oy
(773 puan) tarafından
Aynı durumdayız inan cnm ya
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Her çocuk bir olmaz sanırım ama yeğenim de dediğiniz gibiydi. Okula başladıktan sonra bir açıldı, pir açıldı. Şuan yanınızda olduğunu bildiği için sizi hep ister ama okulda daha iyi adapte olur sanırım. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
4 cevap 208 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kuzey19 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
13 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 330 göst.
29 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Helin nur (13 puan) tarafından soruldu