+1 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde (654 puan) tarafından

image

insallah Rabb'im tez zamanda ailesine kavuşturur sağ salim Allah'ım tüm yavrularımızı korusun 

10 Cevaplar

+1 oy
(7,997 puan) tarafından
Amin canım amin dünden beri duydum inanki hiç aklımdan çıkmadı annesi ne halde yaa ailesi offf inşallah sağ salim bulunur 
(654 puan) tarafından
İnşallah canım Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın
-Reklam-
+1 oy
(5,499 puan) tarafından
Rabbim ailesine kavuştursun dün gördüm çok üzüldüm sağ saglim kavuşur inşallah 
+1 oy
(318 puan) tarafından
Ailesini düşünemiyorum devir çok kötü rabbim yavrularımızı korusun gerçekten değil 8 bir 18 yaşına kadar yalnız bırakılmamalıymış çocuklar... çok kötü bir anne ve baba için geçen oğlum ile (2.5 yaş) markete gidip geldik elinden tutuyordum Kayinpederim bizi görmüş arkadan biran oğlumu tutup kendine çekip sevdi ama benim aklım gitti oğlum bile korktu gece boyunca ya Kayinpederim değilde başkası olsaydı ne yapardım diye düşündüm sabahına kayinederime gece boyunca bunu düşündüğümü söyleyince korkutmak istemedim kızım kusura bakma dedi ama aklım gitti gercekten 
+1 oy
(833 puan) tarafından

bugun sabahtan akşama kadar baktım son dakika ama yok hala bulunamadı şimdi yine baktım hatta uygulamaya girmeden önce.Aklıma takılan kuzenleri için gidiyor neden vazgeçip eve gidiyor.Babası niye bu kadar sakin sürekli devlete övgü.birde başka seçenek terörstelr dağamı kaçırdı ??gibi gibi ama bi an önce bulunsun çok üzücü:(

(42 puan) tarafından
Diyarbakır olduğu için mi terör akla geldi meral ettim acikasi
(833 puan) tarafından
evet doğuda oluyor bu tür kaçırmalar
0 oy
(17,752 puan) tarafından
Gördüm canım kardeşleri nasl ağlıyordu kıyamam ya çok zor:(
0 oy
(3,387 puan) tarafından
Biri bir paylaşım yapmış acil durum bu kız çocuğunu camii hocası ve biri daha vardı beraber kaçırdılar arabanın arkasına bindirdiler arabanın markası da ***** kız binmek istemedi terliği düştü yola. Lütfen çok geç olmadan ekipler harekete geçsin gibi bir paylaşım gördüm 
(833 puan) tarafından
o terlik onun terliği çıkmadı görüntüde ayağında terlik yok ayakkabı var hatta
0 oy
tarafından
Akrabaları kaçırıp zarar vermiş olabilir su kenarlarina bakılır umarım akrabalik ilişkileri yasaklanmali şu boktan ülkede 
0 oy
(8,662 puan) tarafından
Duydum çok üzüldüm isallah bulunur kardeşi çok kötü üzülmüs ağlıyo tiktokta gördüm
0 oy
(674 puan) tarafından
Gördüm ve çok üzüldüm annesinin konuşmalarını falan dinledim sadece tek terliğinin bulunması çok iç açıcı değil ama inşallah kötü insanların eline geçmemiştir hic bir kötülük yapılmadan sağ yada ölü  bulunsun yeter ki pislik yapılmamış olsun 
0 oy
(272 puan) tarafından
Ciğerim yandı resmen benim de bı kızım bı oğlum var annesini düşünemiyorum inşallah sağ salim bir şekilde bulunur 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 367 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 115 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 149 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,946 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.