0 oy
180 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (242 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Elbette önemli olan tek şey sağlıklı olması sadece meraktan soruyorum sizce cinsiyeti ne gibii? 

image

6 Cevaplar

0 oy
(14,482 puan) tarafından

İnan hiç anlamam doktor gösterirdi falan ben yalandan bakardım ekrana hee,aaa eveeet falan derdim ama tövbe :D

Kız geçti içimden ♥️

Sağlıkla al kucağına inşallah ♥️ 

(242 puan) tarafından
Ay hadi inşallah canım çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(12 puan) tarafından

image

kızlar rica etsem  banada tahminde buluna bilirmisiniz❤️? ❤️ 12+4 haftalık ulturasonda 13+4 haftalık verdi şimdiden teşşekürler
(577 puan) tarafından
Amanın hiç net değil ki kalbinden ne geçiyorsa o olsun inşallah saglikla
(12 puan) tarafından
Amin canım Teşşekürler,Ya herkesde öyle söylüyor neden ama belli diyilmi yani yüzü falan az çok gözüküyo sizce kızmı erkekmi fikrinizi söyleyin
(577 puan) tarafından
Çok dikkatli bakmak gerekiyormuş:)) alın yapısı erkek gibi çok az da bı çıkıntı var sanki bilemedim ki :))
(12 puan) tarafından
Teşşekür ederim canım yaaa çok istiyorum erkek olsun iki kızım var.evlat evlatdır tabide insan her meyveden tadmak istiyo işte.en önemlisi  salıklı olsunda .bide o çıkıntı dedin ya çoo insan çıkıntı düzse kız yukarı bakarsa erkek miş diyorlar nekadar doğruysa artık:)))))
(577 puan) tarafından
Rica ederim biliyor musun bende ilk hamileliğimde rüyamda kız gördüm kızım olacak diye odaklandim resmen sonra drlar da kız dedi ultrasona bakınca çıkıntı yukarı doğru bende o aralar sürekli arastiriyorum tabi ben bakar bakmaz erkek dedim ama Dr lar kız demişti sonra ayrintilida felan erkek dediler erkek çocuğum oldu çok istiyorsan Rabbim hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin
(12 puan) tarafından
Canım ya aynı ben okadar araştırıyorumki bu çıkıntı dikkat etdiysen kız qibi amma bir umut işte Allah nasib eder de erkek olur belki  amin.çox istiyorum çünkü her gün dua ediyorum .yakında detaylı ulturasona qidicem bakalım ne diyicek merakla bekliyorum yinede siz tecrübeli annelere sormak istedim .teşşekür ederim samimi olduğum için ❤️❤️❤️❤️
(577 puan) tarafından
Bana erkek gibi geldi ama hayirlsii olsun inşallah ayrıntılı da daha net ogrenirsin :) rica ederim
(12 puan) tarafından
Aaa bide bende ilk haftalarda rüyamda erkek görüyodum sonra kız görmeye başladım anlamadım neden öyle oluyodu .rüya işte adı üstü
(12 puan) tarafından
Amin canım çok sağ ol
(577 puan) tarafından
Bilinç altı olabilir bilmiyorum ki ama ben ikinci hamileligimi planlı şekilde olmadi yani hamilelik düşünmüyordum ve yine iki kez kiz çocuk 2 kez de erkek gördüm artık hayirlsii neyse o olsun.
(12 puan) tarafından
Evet ola bilir.Peki kızınmı oldu?
(577 puan) tarafından
Bu gebeligim 8 haftalik daha belli değil :)
(12 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin canım belli olunca yazarsın in şə Allah
(577 puan) tarafından
Yazarım canım sende yaz hayirlsii olsun inşallah:) hatta özelden mesaj atcam unutmamak için sende yazarsın oraya
(12 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(12 puan) tarafından
Canım bence erkek çıkıntı var qibi salıkla gelsin en önemlisi o 
(242 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım teşekkür ederim acemiliğimden heralde ben o çıkıntıyı göremiyorum:))
0 oy
(577 puan) tarafından
Benim içimden erkek geçti 
(242 puan) tarafından
Hayırlısı canım teşekkürler:)
0 oy
(1,155 puan) tarafından
Bence erkek bu bebiş 
(242 puan) tarafından
Sadece tahmin mi  canım :) yoksa alın genişliğinden cıkıntıdan falan fark ettin mi?
0 oy
(5,052 puan) tarafından
Erkeğe benzettim ama :) Rabbim bilir :) cinsiyetinin önemi yok sağlicaklı olsun yeter:)) 
(242 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. İlk çocuğum olacak Rabbim neyi nasip etmişse kabulumdür. Sağlıklı olsun yeter teşekkür ederim yorum için

İlgili sorular

408,988 soru

12,292,391 cevap

38,246 kullanıcı

Kategoriler

...