Geçen postumda paylaşmıştım. Kv sıkıntılı biraz. Yani bize karşı umursamaz nişanlılığımdan beri ilgisiz sadece bana değil kendi oğluna da. Eşim yoğun bakımda yattı gelmedi ben hamileyim bir ekte bile arayıp sormadı hastalansak günler sonra arayıp hiç müsait olamadım eşim varmadı vb cümleleri oluyor. Neyse geçen günde o hastalandı kolonoskopi felan oldu bende onu hiç arayıp sormadım. Geçen akşam da eşimle dışarıda oturuyorduk görümcemin telefonundan beni aradı nasılsın çok yoğunum müsait olamıyorum ki sorayım seni dedi. Bende iyiyim bende seni arayacağım da bende hiç müsait olamıyorum eşim telefona varmıyor dedim. Sonra bizim yanımıza gelmek istediler geldiler. Hiçbirşey yokmuş gibi davrandı bense mesafeliydim. Sonra hamilelikte kullanılan demir D3 ilacının zararlı olduğundan bahsetti diğer gelininin ise kullanmadığını söyledi. Bir de sosyal medyada bir doktor varmış onun ilaçları iyi gibilerinden konuştu. Bende bende demir de kullanıyorum ve hamilelik için de gerekli sosyal medyada ki doktora inanıpta ilaç kullanmam 3 doktora sordum üçüde zararlı dedi. Ben kendi doktorum ne derse onu kullanırım dedim. Hemen sustu. Ertesi günde eşim anneme niye atarlı cevap verir dedi bende yooo kendi doğrumu söyledim. Diğer gelinini örnek vererek bana birşry ima edemez. Dedim. Ayyy bir içim soğudu nişanlılıkta beri doluyum zaten