0 oy
1,610 göst.
Diğer kategorisinde (66 puan) tarafından

Testim böyle ve betam 1.20 yukselirmi acaba kasık agrim sinir bozuklugum sık tuvalete gitme gogus uclarimda ağrı var yani gebelik yasadim iki defa bundada o belirtileri yasiyorum bu arada

image 

11 Cevaplar

+10 oy
(6,941 puan) tarafından
Yeni yapmak yerine olanlara baksaydın keşke önceliğin onlar olsaydı 
(6,941 puan) tarafından
Bin defada okusam fikrim değişmeyecek kusura bakma o çocuklara çok yazık
(66 puan) tarafından
Ben cocuklarim icin elimden gelen herseyi yapiyorum merak etme suanda onlar icin ustume tapusu olan bi ev dikiliyor :)
(6,941 puan) tarafından
Eminim öyledir
(229 puan) tarafından
Senin derdin mal mülk olmuş
(66 puan) tarafından
Sana da yuk olmus her yoruma cevap vercek kadar bos ve belessin
-Reklam-
+9 oy
(6,317 puan) tarafından
Ne ara boşandın ne ara evlendin ne ara çocuk yaptın asla burda kimseyi linclemedim senide severdim ama 2 çocuğunu geride bıraktın ki asla beğenmedin bı aileye ne ara tanıyıp evlendin de cocuk yaptın kendinede yazık cocumlarina da 
(66 puan) tarafından
Evlendim cocuk dogurmadim hamileligide dusunmuyorum zaten bu birincisi ikincisi evlenmeden once senden izin alcak degildim sen once kendi yasantini duzelt eskiden kaynana sorunsalli postlar aciyordun unutmadim egerki okuyup bi kariyer yapsaydin o kaynanan sana bulasamazdi
(66 puan) tarafından
Dedigim seyi anlamayip farkli boyuta cekme sen biraz fazla akillisin karsindakinide saf saniyorsun bak kardesim dedigim seyi iyi oku benimle evliyken bizi herseye muhtac etri hangi evlerde ne sartlarda oturdugumuzu ben bilirim ama megersem adam benden gizli her ay altin yapip annesine veriyormus bosandikdan sonra evini ve arabasini aldi yeni evlendigi karisinida annesnin evinde yasatiyor yani o kadinada zulum ediyor adamda sıkıntı var bu yazdiklarimi anlayarak oku
(6,661 puan) tarafından
Kim kaynana postları açıyordu :D
(6,317 puan) tarafından
Ne bilim :D
(1,062 puan) tarafından
Ee sızı sefalet içinde yaşatan adama öyle ortama ne vıcdanla bıraktın ıyı baba böyle bır hayat mı sunar elinde varken?üvey anne var bırde artı olarak vıcdanını sorgula
+7 oy
(14,742 puan) tarafından
senden hizlisi mezarda 
(229 puan) tarafından
Ne kadar çirkef bı kadınsın dava açmaya çok meraklisn  para nerden gelse kar diyirsun sen var ya şey..t.a.nin papu ucunu ters giydirirsin etrafındakiler iyi olsada sen kotusun
(66 puan) tarafından
Kufure kufurlemi karsilik vereyim sende biraz kenar mahalle kezbanisin ben kufure karsilik vermem beni burdakiler iyi tanir bana kotu konusana kotu konusmazdim ama yasadiklarimdan ders aldim ben beni kirani parcalarim acımam :) cirkefligi sen kendinde arastir
(229 puan) tarafından
Hadsiz diyorum sadeceee
(66 puan) tarafından
Senmi evet haklisin oylesin :)
(14,742 puan) tarafından
katiliyorum emine bide parcalarim yazmis :D
0 oy
(11,435 puan) tarafından

1.20 ve gebelik 5 üstü olması lazım imkansız demiyorum Allah bilir adet olacaksınızdir birde psikolojik öyle oluyor bende yaşadım aynı durumu defalarca Allah gönlüne göre versin 

(66 puan) tarafından
Anladim canim tesekurler ben uzun zamandir gebelik yasamadigim icin bu konulari unutmusum :D
0 oy
(14,487 puan) tarafından
Kuzum hoşgeldin ♥️♥️♥️ 

Baristinz mi eşinle kız gebelik sorusu olunca afalladimm
(66 puan) tarafından
Amin canimin ici gulamin
(8,335 puan) tarafından
Evliliğin yeni galiba. Çocuk için acele etme bence. Kendinize 5-6 ay süre tanıyın. İkinci kez evlilik yapıyorsun. Yinede kendin bilirsin
(66 puan) tarafından
Fikrin icin tesekur ederim
(66 puan) tarafından
Postu actim mervenur ama sanirim linc yicem herkes bilmeden yargilamaya ne kadar merakli
(14,487 puan) tarafından
Gördüm smdi postunu kuşum yorum da yaptım herşey gönlünce olsun inşallah ♥️
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Hosgeldin esracim  barıştın mı eşinle cnm
(66 puan) tarafından
Yok barismadim ben evlendim
(1,802 puan) tarafından
Öylemi hayırlı olsun cnm. Umarım bundan sonra mutlu olursun yüzün güler inşallah
(66 puan) tarafından
Sagol canm insAllah
0 oy
(3,791 puan) tarafından
Testte bı şey yok tek çizgi bide pozitif olması için beta 5 olması gerekiyor diye biliyorum 
(66 puan) tarafından
Demi bende bisicik goremedim
(3,791 puan) tarafından
Yok canım rabbim gönlüne göre versin herşeyin hayırlısı
(66 puan) tarafından
Amin canim insAllah
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Maşallah sana Maşallahcım Rabbım gönlüne göre versin inşallah 
(66 puan) tarafından
Amin brni yargilamayin lutfen
(7,944 puan) tarafından
Yargılamak benim ne haddime aman büyük konuşmak istemem Allah korusun benim de kızım var bende anneyim sonuçta
(1,113 puan) tarafından
Gastamonlum senin ne güzel kalbin var kız sana kalp kalp kalp
(7,944 puan) tarafından
Canımsın ❤❤❤
0 oy
(12,759 puan) tarafından
Gebelik yok testte. Beta da da yok 
(66 puan) tarafından
Malesef ya zaten suanda olsun istemiyorum ama piskolojidenmi nedendir bir kac olumsuz durum yasiyorum onuda gebelik varmi diye dusundumde sukur yokmus
0 oy
(536 puan) tarafından
Canim yok galiba benm adete 2 gün kala 51di
0 oy
(252 puan) tarafından
hem nisanlisin hem 2 çocuğunu bıraktın ve düğün olmadan hamilemisin ben yanlış mı okudum postları 
(66 puan) tarafından
Evliyim esim diyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 40 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1310. (327 puan) tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 1,288 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 197 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,330 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 260 göst.
11 Mart 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde KEBELEK (1,742 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,609 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...