0 oy
194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (415 puan) tarafından
1 haftadır annemin yanindayim ayağım alçıda annem ilgilensin diye yanına geldim daha da pişman oldum evde kalsaydım da ayağım ağrısa daha iyiydi diye geldiğim gün içtiğim kolaya kafayı taktı su niyetine kola içiyorsun kolayı bitirdin dedi halbuki içtiğim 2 bardak kola sonra ayağımın üzerine basamadığım için bastonla yürüyorum bastonu yanıma koyuyordum oraya koyma koltuğun üzerine koy dedi koltuğun üzerine koydum duvara siyah siyah çıkıyor koltuğun üzerine koyma dedi ee sen koy dedin nereye koyacam bir bastonu bir yere sığdırmadın dedim sonra geldi kızın koltuğun düğmelerini çıkartıyor oturma odasında oturmayın dedi koltuğa baktım bir tane sökülen düğme yok dün öğle uykusu yaptırma akşam erken uyusun dedim öğlene kadar uyudu öğlen de uyumaz zaten dedim akşam üzeri oturduğun yerden karısıyorsun ben uyutacaktim demeye başladı bu sefer de benim sesim yükseldi o çocuğun huyunu ben biliyorum benim çocuğum diye bir b*k bildiğin yok dedi akşam üzeri 37.5 derece ölçüyorum ateşi var diye tutturdu yok diyorum var diyor gece 2 de 39 derece oldu bir çocuk sanki sende var dedi diye kavga ettik daha da herşeye karısıyorsun diyor sabah da ateşlendi taktı kafayı akşam verseydin böyle olmayacaktı bir çok bilmişlik var demeye başladı ne kadar annende olsa insan sığınamıyormuş ben onu anladım 

4 Cevaplar

+1 oy
(5,819 puan) tarafından
Evine gitmen gerekirdi çoktan. Bende bu kadarına gelemezdim sanırım 
(415 puan) tarafından
Eşim bunları bilmiyor götür beni dedim götürmedi ayağın iyileşsin daha kötü olursun dedi
(5,819 puan) tarafından
Rahat edemiyorum. Yatağıma alıştım burda uyuyamıyorum zorlanıyorum de
(415 puan) tarafından
Yarın alçıyı çıkartacak doktor çıkartsın ağrısa da ağrımasa da evime geçeceğim zaten buda bana ders oldu
-Reklam-
0 oy
(35 puan) tarafından
Öyle gerçekten insan evli olunca daha çok alıngan kırılgan oluyor misafirsn zaten ben çok üzüldüm belki annendir normadır dıyecem bilemedim annem babam yok bnm kardeşlerim var gidince el üstünde tutarlar bni büyük ablalarıyım ama bi kız kardeşim çok sinirli öfkeli bazen laf bıdı bıdı yapar bana değil ama yinede misafirim bn varken yapma diyrm çok üzülüyorum buna bile üzülürken ben seni anlıyorum:(
(415 puan) tarafından
Kaynanam var da kayınbabamla konusmuyoruz o yüzden kayınbabam da bakmasına bana gelmesine izin vermiyor kadın oğlu ile bile görüşmüyor
(35 puan) tarafından
Anladım cnm şuan orda mısın annen cimri beliki insan yediğne içtiğine niye karışsn ki
(415 puan) tarafından
Şuan burdayım yarın alçıyı çıkartacaklar tek yeme içme sorun olsa herşey yanlış anlaşılıyor koca eve sığamadık annende olsa demekki değişen olmuyor onu anladım Allah kimsenin eline düşürmesin
(35 puan) tarafından
Ahir zaman canım gerçekten de insann kendinden başka kimsesi yok hayata anneler değil mi evlatlarını bi koca için bırakıp giden o yüzden herşey herkeste beklenilir
(415 puan) tarafından
Gerçekten öyle dayanamadım artık evime geldim eşim çocuğu hastaneye götürmek için geldi bende gelecem evime bir gün de sen bak dedim bir gün daha kalsam kavga edecem daha kötü olacak şimdi de arkamdan laf etmeye başlayacak o kadar yordu ki artık daha buraya bir kısmını anlattım arabaya bindim sinirimden ağladım
0 oy
(6,709 puan) tarafından
Ayyy bir dk durmamm anında çıkar giderim kendi başıma idare ederim en azından laf eden yok 
(415 puan) tarafından
Eşim  bilmiyor bunları götür beni dedi götürmedi ayağın iyileşsin daha kötü olursun dedi yarın alçı çıkacak ordan da evime geçerim buda bana ders oldu zaten
0 oy
(22 puan) tarafından
Annen sen evlenmeden önce de mi böyleydi ? 
(415 puan) tarafından
Evet evlendim daha aynı hatta daha kötü kendi dedikleri olduğu zaman iyiyim ama kendi dediğini yapmazsam benden kötüsü de yok erkek kardeşim var 15 yasinda ona böyle yapmaz o içmez kolayi yemekte içer dedi iki gün sonra yemekten sonra yanimda istedi içim yandı bir bardak kola ver diye gelirken eşim de alır kolayı geçen bir poşet abur cubur aldı iki üc tane çikolata al dedim oda doldurmuş gelmis
(22 puan) tarafından
Şoyle benece annenizin kola içme demesiyle sizin eşinizin aldığı bir poşet aburcuburun lafını etmeniz aynı şey benece ha posta yazdığınız şeylerde o kdr abartılacak bir şey yok bence anneniz kendince çocuğa bakmaya çalışmış kendine kendi bildiği doğruları uygulamaya çalışmış şikayet edecek bir şey yok bence yorumlar da garip yok çıkar giderim yok bu kdrina gelmezdim o senin annen ya annen sana kötü bir laf etmemiş kötü bir hareket etmemiş sadece sana biraz karışmış sen de abartmışsin biraz bence
(415 puan) tarafından
Ben yüzüne karşı birşey demedim ki benim orda demek istediğim eşim de birşeyler aldı ama ben onun gibi lafını etmedim o yüzden zoruma gitti canım ben buraya herşeyi yazmadım yazmakla bitmez benim 3 senelik evliliğim var sırf kendi istediğiyle evlenmedim diye neler dedi neler yüzüme farklı arkamdan farklı konuştu eşim Hakkari de uzmandı bende yanına gidecektim gidemezsin oralarda ne işin var dedi o kadar altını verdin mal gibi boşansan kız evine birşey kalmayacak dedi daha yaz yaz bitmez bende dolduğum için ufak şeyler de gözüme batıyor hakaret olayı zaten hiç bitmiyor ki ne gerizekalıligim kalıyor ne beyinsizliğim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 318 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Safiye12 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.
18 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 461 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Gecece (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 361 göst.