1 haftadır annemin yanindayim ayağım alçıda annem ilgilensin diye yanına geldim daha da pişman oldum evde kalsaydım da ayağım ağrısa daha iyiydi diye geldiğim gün içtiğim kolaya kafayı taktı su niyetine kola içiyorsun kolayı bitirdin dedi halbuki içtiğim 2 bardak kola sonra ayağımın üzerine basamadığım için bastonla yürüyorum bastonu yanıma koyuyordum oraya koyma koltuğun üzerine koy dedi koltuğun üzerine koydum duvara siyah siyah çıkıyor koltuğun üzerine koyma dedi ee sen koy dedin nereye koyacam bir bastonu bir yere sığdırmadın dedim sonra geldi kızın koltuğun düğmelerini çıkartıyor oturma odasında oturmayın dedi koltuğa baktım bir tane sökülen düğme yok dün öğle uykusu yaptırma akşam erken uyusun dedim öğlene kadar uyudu öğlen de uyumaz zaten dedim akşam üzeri oturduğun yerden karısıyorsun ben uyutacaktim demeye başladı bu sefer de benim sesim yükseldi o çocuğun huyunu ben biliyorum benim çocuğum diye bir b*k bildiğin yok dedi akşam üzeri 37.5 derece ölçüyorum ateşi var diye tutturdu yok diyorum var diyor gece 2 de 39 derece oldu bir çocuk sanki sende var dedi diye kavga ettik daha da herşeye karısıyorsun diyor sabah da ateşlendi taktı kafayı akşam verseydin böyle olmayacaktı bir çok bilmişlik var demeye başladı ne kadar annende olsa insan sığınamıyormuş ben onu anladım