0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (498 puan) tarafından
Burda kaç kişinin yorumuna denk gelmiştim antibiyotik kullanmadan ateş enfeksiyon hastalığı nasıl antatıyorlar. Ne yapıp kaç günde iyileşiyor çocuklarınız 

3 Cevaplar

0 oy
(13,154 puan) tarafından
geneli geçmez. 

çocuğun bünyesine de bağlı. 

d vitamini çok önemli. d vitamini bağışıklık sistemini güçlendirir

onun dışında güzel ilikli kemik suyuna sarımsaklı çorbalar, meyveler, bol sıvı tüketimi 
(498 puan) tarafından
Teşekkürler iştahı gene gitti sudan başka bişey yok dişi de çıkıyor ama ateş 38. Buçuğu geçti.burnu doku serumla yıkayıp çekiyorum azaldı ama ateşi 4.gündür çıkıp düşüyor
-Reklam-
0 oy
(5,586 puan) tarafından
1 dis sarimsagi ince ince dogra 3-5 damla limon ve 1 tatli kasigi balla karistir. Sabah-aksam ver hasta olmasa da arada ver. Sarimsagi her seferinde taze yapacaksin. 

Sogani iri iri 6-8 parcaya bol. Uzerine 2 yemek kasigi bal dok. Sabaha kadar beklet. Sogan suyunu salacaktir. Balli sogan suyun olacak yani. Bunu da sabah aksam ver. 2 gun kullanabilirsin. 

Bebegimin coklu besin alerjisi var antibiyotik kullanamiyoruz gecen kisi bu sekil atlattik. 

Ama en onemlisi beslenmesi hergun dengeli beslenecek,seker ve sut vermeyeceksiniz. Paketli gida da yok. Ayrica yemeklerini gunluk yapip ilik suyu mutlaka kullanin.
(5,586 puan) tarafından
Rica ederim canim .
Emziriyosan bu kurleri sende yiyebilirsin. Belki bebegin yemek istemezse falan.
Hatta emziriyosan hafta da 2-3 gun yap hasta olsa da olmasa da
(5,586 puan) tarafından
Canim bebegin ne kadarlik bilmiyorum ama eklemek istedim. En az 30 aya kadar emzir. Bunu da cok faydasini goreceksin.
(498 puan) tarafından
25 buçuk aylık bende 2 buçuk yaşına kadar niyetliyim. ALLAHA şükür anne sütü sayesinde  böyle zor günlerde çok destekçi oldu yeri.geldş.su içmediği hastalıklara yakalandı anne sütü alabildi bir tek ve diş.dönemi ful iştah keyif.sıfır Allahtan emiyor.bu sayede teselli buluyor
Çok teşekkür ederim canım sağolasın
(5,586 puan) tarafından
Rica ederim canim. Dis donemi bizde de ates ve istahsizlik olurdu. İstahsizlik 15 gun rahat surerdi.
Bol bol emzir cok zorlama.
(498 puan) tarafından
El ağız ayak hastalığıymış  canım kdşıntıdqn uyumuyor ağız içi küçük yaralar var mahvoldu acile gittik
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Sarımsak bal limon kürü yapıp sabah akşam taze taze yediriyorum iyileşene kadar 
(1,815 puan) tarafından
Rica ederim cnm instegramda hastalanmayan çocuk diye bi sayfa var çok faydalı kullanıyorsan bi bak bu sarımsak kürüyle çok iyileşen var
(498 puan) tarafından
Bakarım ama Dr a gittik elayak ağız hastalığıymış
(1,815 puan) tarafından
İyi yptm geçmiş olsun
(498 puan) tarafından
Sağolasın canım sizin de yavrularınız sağlık sıhhatle büyüsün
(1,815 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 247 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde Lavintuba (450 puan) tarafından soruldu