0 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,714 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar cuma akşama doğru birden çıktı böyle yaralar yeni ek gıdaya başlamıştık güzel gidiyordu ama bir kaç günden  beri ağzına hiç bir şey koydurmuyor emmeye gelince de zorlanıyor emmek istemiyor. 3-4 tane yaraydi şimdi baktım bütün ağzını sarmış sizce acile mi gideyim yoksa eczaneden ilaç alıp kendim mi kullanayım ? Yoksa yarını bekleyip çocuk doktoruna mı götüreyim bilemedim :/ 

7 Cevaplar

0 oy
(7,450 puan) tarafından
Doktora götürün. Bnmde başımda suan . 2 sprey verdi birisi bitkisel 170 liraya aldım.  Ama fayda etmedi sanki. Emmek istemiyor yara var hala
(7,714 puan) tarafından
Niye oluyormuş doktor bir şey dedi mi
(7,450 puan) tarafından
Yok. Biz başka bisi için götürdük ağzında yara var dedi öyle verdi . Diş jeli verdi bide 5 aylik suan .
(7,714 puan) tarafından
Anladım canım
-Reklam-
0 oy
(109 puan) tarafından
Dün hicbisey yoktu benim de kızımın ağzı bugün bu halde 4 aylikk.napmam lazım acaba o da yemiyor mama icmio
(557 puan) tarafından
Pamukçuk canım karbonatlı su yap sür diline bir kaç güne geçer
(7,714 puan) tarafından
Doktor da öyle dedi altta yazan ilacı verdi hemde gazlı bezi karbonatlı suya batırıp sil ağzını dedi
0 oy
(268 puan) tarafından
Yenidoğanlarda oluyor genelde pamukçuk gibi karbonatlı su denedin mi
(7,450 puan) tarafından
6 buçuk aylik demiş arkadas
(268 puan) tarafından
Evet gördüm acaba pamukçuk mu
(7,714 puan) tarafından
Pamukçukmus
(268 puan) tarafından
Karbonatlı su ile temizlesin çok iyi gelir
0 oy
(557 puan) tarafından
Pamukçuk gibi görünüyor canım 
(7,714 puan) tarafından
Maalesef öyleymis
0 oy
tarafından
Mikostatin diye bir damla var doktor onu kullanmami önermişti geçiriyor hemen. 
(7,714 puan) tarafından
Bize de verdi canım kaç güne geçer acaba
tarafından
İki güne geçer canım inşallah
0 oy
(318 puan) tarafından
Pamukcuk bu canım oğlumda olmuştu asla süt içmiyordu mukostatin diye bir ilaç var doktorumuz önermişti kullanımını eczane soyler size bir tek o fayda etmişti bizde
(7,714 puan) tarafından
Doktorda verdi aynı ilacı acaba kaç güne geçer ya gogsum taş gibi oldu
(318 puan) tarafından
Bizim çok fazla yayılmıştı sizinkinden de kötüydü ama 3 güne hafif geçmişti 1 haftada tam iyileşti
(7,714 puan) tarafından
Şuan ki halini atayım bir baksana böyle mi olmuştu
(318 puan) tarafından
Evet canım aynısını nerdeyse bızım dudaklarının dışına da taşmıştı düzenli kullanın ilacını faydasını görürsünüz
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Eskiler toz seker serpermis çocuğun agzina böyle olunca. O yalarken peeling gibi kopartir onları cunku. Sen de tetagil kullsnsbilirsin  zaten diş cikariyo 
(7,714 puan) tarafından
Seker acitmaz mi acaba ya ilaç verdi doktor karbonatlı su ile temizle dedi umarım biran önce geçer
(4,354 puan) tarafından
Kuzum onlar zaten kabarmış iltihapli deri acitmaz pek hatta kaşıma etkisi yaptığı için rahatlatır. tabi şeker zararli ama kaşık kaşık vermiyorlardir zaten. Ben o yuzden tetagil dedim  o da tanecikli oldugu icin hem dis hem de agiz ici temizliğine faydasi var

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 126 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
20 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 115 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,153 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...