+2 oy
661 göst.
Aile kategorisinde (3,888 puan) tarafından
Kızlar gorumcemgilin arabası var 2 3 günde bir bize gelirler yerler içerler evin içine ederler hiç bir işin ucundan tutmadan geri giderler. Eşime söylüyorum bu durumu hiç birsey demiyor hatta benim abarttigimi düşünüp bana kızıp sinirleniyor. İnsan bari dağıttığını yediğini içtiğini toplar ama bunda yok. Ben oraya gidince bir kere aynısını yapıyım dedim adım işten kaçıyor oldu. Nankörlük yapıyorsun dedim yoo gayette öyle işten kaçıyorsun dedi. Hatta bazen çat kapı çıkıp geliyorlar üstüm müsait mi deil mi hiç düşünmeden. Bir haftaya yakın yün işiyle uğraştık yardim lazim mi bile demedi o kadar işin gücün arasında benden poğaça istedi. Kendimi enayi gibi hissediyorum. Ama eşime söyleyince de küserler diyip bana kızıyor. Ne yapmam lazım bu durumda ?

26 Cevaplar

+2 oy
(14,491 puan) tarafından
Allah merhamet vicdan versin gerçekten..

Amaçları görüşmek olsa devamlı sana zulm gibi etmezler bu işi.

Sana mı geliyolar yapar iki tencere yemeğini arabasına koyar getirir..

Onun yaptıği kullanmak gibi.

Ne ayıp 
(3,888 puan) tarafından
Kiz geçen gün aramış canım yemek yapmak istemiyor sen yaptıysan sana gelelim dedi. Bende yemek yapmadım dedim neyse o zaman ben birseyler yaparim dedi kapatti
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Böyle kaynana görümce postları her okudumda dua ediyorum benim gorumcem ablam gibidir ya ..ne garip insanlar var ..valla tek caresi tavır koymak galiba 
(3,888 puan) tarafından
Tavır alsam da fark etmiyor ki. Yün işi iki gün önce bitti daha evimin pisliği duruyor dün hemen bana geldiler. İş varken neredeydiniz demi ama
+2 oy
(4,279 puan) tarafından
Sen de ona de isten kaçıyorsun diye . Kocan demez tabi kendi ailesi ya sen ailesi değilsin cunku seni istedikleri gibi kullanabilirler. Valla surat yap. Kuru bı çay ver oldu bitti
(3,888 puan) tarafından
Kız kuru çay vakti gelmiyorlar ki yemekten hemen önce geliyorlar içiyorlar yiyorlar sofra ortada hadi gidelim diyorlar
(4,279 puan) tarafından
Yemek ssatini degistir canim. Ay amaannn yapis yapış insanlardan nefret ediyorum insanında karakterini bozuyorlar
(3,888 puan) tarafından
Evet ben normalde misafir ağırlamayı severim ama onların ikinci evi oldu burası cani sıkıldıkça benim evime çıkıp geliyorlar. Ama hiç bizi davet etmiyorlar
(4,279 puan) tarafından
Kocan adam olacak sekerim oyle kariya gurlemekle olmuyo bu isler. Ama sesleri bi bize çıkar. Bende de var o model
+2 oy
tarafından
Canım araya mesafe koymayı dene.geldiklerinde dışarı çıkmam lazım falan gibisinden konuş, komşu çağırdı yada parkta gideceğim keske haber verseydin falan de .Eşler hiç bir zaman ailesine bir şey demez.Yani sana bağırır çağırır ama ailesine tek laf demez.O yüzden bu işi kendin çözmeye calis.Evli mi bekar. Mi birde.Yada geldiklerinde kapıyı açma.gelinsin diye kimseye hizmet etmek zorunda değilsin.Soguk davran .
(3,888 puan) tarafından
Evli canım canavar gibi de bir kızı var evin içine ediyor her yeri karalıyor eline bi bez alip silmiyor bile karaladigi yerleri. Tabir koyuyorum mesafe koyuyorum bu sefer eşimi çağırıyorlar
tarafından
Allahını ne vicdansız insanlar varya.Eşin çözsün o zaman bu problemi.Eşine tavır koy o zaman
(3,888 puan) tarafından
Ona da tavır yapıyorum. Geçen gün abisiyle tartıştık adam bana ağzına geleni söylüyor hatta kufur bile etti ama sen benim karımla nasıl böyle konuşursun bile demedi
tarafından
Allahını yardım etsin eşini Rabbim ıslah etsin.Esine büyük tepki göster hadlerini bilsin.Esin sessiz kaldığı için bu cesareti gösteriyorlar zaten
+1 oy
(3,296 puan) tarafından
Yapacağın şey tavrını koy gerçekten bende senin gibiydim ama benim görümce bana yardım ederdi kaynana cagirirdi işte ayseee Fatmaaa sen gel o yapar bide yanında enişte beyde kırıtır gelirdi 3 kadının içinde 1 erkek otururdu ben bunu dile getirdim ben suçlu oldum ama ben kazandım sonunda. 
(3,888 puan) tarafından
Ben tavrımı koyup laf verdim diye eşimle tartıştım herseye konuşuyorsun muhalefet oluyorsun dedi bana. Onların bana herseyi demeye beni ezmeye hakkı var ama benim onlara cevap verme hakkım bile yok
(4,279 puan) tarafından
Kendisi yemek çay yapsın o zaman. Hastayım de basim ağrıyo de git yat
(3,888 puan) tarafından
Bak yeğenine gözü gibi bakıyor baksın ona sözüm yok ama benim işim varken kendi bebelerine bakmak zulüm gibi geliyor adama
(3,296 puan) tarafından
Yapmaa !!! Hiç bsy
+1 oy
(489 puan) tarafından
Eşine neden anlatıyosn görümcene anlat surat yap laf şöyle soğuk davran anlar kendisi zaten
(3,888 puan) tarafından
Kız yapıyorum surat hatta bir kere de söyledim bir anda çıkıp geldiniz müsait değildim diye ama anlamiyorlar
(489 puan) tarafından
İllaki bir şekilde anlar sert bir dille şöyle eşine hiç söyleme bile ne alaka her gün her gün gelmek
(3,888 puan) tarafından
Dün yine konuştum eşimle hatta o kadar isim vardi aramadı sormadı isim bitti ertesi gün evime geliyor bu ne demek dedim. Niye zoruna gidiyor dedi bana.
(489 puan) tarafından
İstemiyorum deseydin  işte böyle eşler ailesi oldumu öyleler
+1 oy
(862 puan) tarafından
Valla canım benimde var bir tane ondan evlenip boşanmış hep gelir dağıtır içer giderdi bişey demezdim eşime de söylemedim kalbi kirilmasin diye sonuçta kız kardeşi bu şekilde düşündüm eşim çok kırılgan çünkü ondan sonra baktım bı gün annesi rahatsızdı bizim aile apartmani annesinin yanına gelen gidenle uğraşıyorum bana msj atıyor erkek arkadaşımls gelecez bana sarma bide kızartma yap diye bende dedim şaka mı yapıyorsun annen bu halde gelip annene yardım edeceğin halde ben iki çocukla annenle misafirlerle ilgileniyorum dedim sen çağırdın erkek arkadaşını senn ilgilen yap dedim yapacağını bı yerlerinden gelmiyor zahmete sokmak kendini o günden sonra haddini bildi bazen susunca insanı kullaniyorlar iyi niyetini eşime de söyledim artık bu durumu eşimde kardeşiyle konustu dedi yok erkek arkadaşım değildi kız di Allah'tan mesajalr duruyordu gösterdim eşime dedi zaten ona inanmadım 
(3,888 puan) tarafından
Bak senin eşin ne güzel konuşmuş benimki benimle tartışıp bana küsüyor. Bende insan evladıyım o kadar işimin arasında benden poğaça istiyor bende yapta getir yiyelim dedim. Malzemesi yokmuş. Ben enayiyim ya yok diye hemen yapcam
(862 puan) tarafından
Yok eşim bana karşı fazla kardeşlerini savunmaz huylarını biliyor çünkü bende hepsine kötü demem iyiside var arasında ama insanın iyligini kullanan sadece bir tanesi onunla da konuşmayı kestim o davranışından dolayı eşimde mesela bir kardeşinin yada abisinin huyunu sevmezse fazla muhattap olmaz banqda söyle onlarla muhattap olma diye
+1 oy
(3,533 puan) tarafından
Kendi görümcem olsa gelsinler derim yardım da eder çocuklarımız da oynar ama senin görğmce olunca bi geri adım attım
(3,888 puan) tarafından
Kız gelsin de yiyip içip sofra ortadayken kaçmasın. Yemeklerini hazırlıyorum önlerine koyuyorum. Restoran gibi herseyi ortada bırakıp kaciyorlar resmen. İnsan yediği tabigi kaldırır hiç yoktan
(3,533 puan) tarafından
O sorun işte benim ki gelir toplar gider sağ olsun
(3,888 puan) tarafından
Yok işte benimki öyle olsa başım gözüm üstüne
+1 oy
(4,676 puan) tarafından
Müsait değilim demeyi öğrenin gelinimizde bizim öyle sürekli ya bana ya anneme ya ablama gelmek istiyor kahvaltı yapıyoruz saat 11 de arıyor kahvaltıya gelicem bende müsait değilim evim şu an da misafir ağırlayacak durumda değil diyorum çünkü senin dediğin gibi yeyip köşesine çekiliyor evlenelj 4 yıl oldu kardeşimin ben daha bir kere gittim evlerine  benim evim restoran değil kafasına göre çıkıp gelemez misafir sevmedigimden değil kullanılmayi sevmiyorum 
(3,888 puan) tarafından
Bende beni paşa paşa kullanıyorlar. Her zaman enayi ben oluyorum. Bir kerede arayıp bize gelin diyen yok
+1 oy
(944 puan) tarafından

Her 2 3 günde bi gelen kendi kardeşim olsa çekilmez bee, eve sürekli gelmesinin gözüme batmaması için benimle aynı evde yaşıyor olması lazım :D tamam misafir iyidir falan da misafirlik de böyle bişey değildir hani

(3,888 puan) tarafından
Bunlar az daha zorlasalar bize yerlesecekler
(944 puan) tarafından
Aynı şeyi sen yap onlara. 2 günün biri git bakalım ne olucak
+1 oy
tarafından
Ben eşime söylerim rahatsız olduğumu en son mayısta geldiydi pek gelip gitmeyiz 
(3,888 puan) tarafından
Ben defalarca dile getirdim. Bana niye zoruna gidiyor dedi. Sustum kaldım.
tarafından
Ne demek niye zoruna gidiyor yaa sen hizmetçi misin bence senden önce eşin konuşmalı mesafeli olalım vs diye
(3,888 puan) tarafından
Anlamıyor derdimi anlatamıyorum ki. Onlar geldiği zaman eşim de 5 dakika oturtmuyor beni asla mutfaktan çıkamıyorum.
tarafından
Yok artık ne anlayışsız
+1 oy
(19,241 puan) tarafından
Eşine değil gorumcene söyleyeceksin bunu. Kalk bacım şunları toplayalım birlikte siz gidince ben çok zorlanıyorum diyeceksin. Onda totosunu kaldıracak. Kalk bacım gel bulaşıkları birlikte yıkayalım diyeceksin. Ters cevap verirse haftada 2 2 3 gün geliyorsunuz yabancı değilsin diye diyorum diyeceksin. Daha da laf söylerse cingar... 

Ayda yılda bı gelen insan olsa ses etme misafir dersin. Bu kadar sık gelip kendini avutturuyorsa sen de böyle davranacaksin.
(3,888 puan) tarafından
Ayda yılda gelse neyse de bazen pat diye geliyorlar. Evde misafir varken bile geldikleri oluyor umurlarında değil. Misafirliğe gidiyoruz arıyorlar bizde size gelecektik diye. O gün gelmeyip ertesi gün kesin geliyorlar. Bazen üst üste geliyorlar. Bende mi sorun onlarda mi çözemedim.
(19,241 puan) tarafından
Onlarda tabi ki sorun. Neden kendinde ariyosun sorunu. Biraz surat as en iyisi
+1 oy
(3,188 puan) tarafından
Bacım her şey este bitiyor. Görümcen kötü olabilir ama es izin vermezse ya da eşime yardım edin derse mecbur yaparlar 
(3,888 puan) tarafından
Küserler diye hiç birsey diyemiyor. Ama ben perişan oluyorum haberi yok
+1 oy
(3,528 puan) tarafından
Ben artık patır patır söylüyorum yeter yani insani kullaniyorlar haksızlığa gelemiyorum 
(3,888 puan) tarafından
Eşimi defalarca uyardım yardim etsin söyle diye hiç söylemiyor. Bazen ayakta duramaz halde oluyorum o zaman bile hizmet ediyorum da kalkıp yardim edeyim demiyor
(3,528 puan) tarafından
Valla canım sen cevap ver görürsün bak nasıl oluyor valla yeter ya biz köle değiliz hizmetçi hiç değiliz biz hasta olunca bir şey yokmus gibi kendileri hastayken ölüyorum diyip duruyorlar bide
+1 oy
tarafından
Ben uzağım ama eşimin de ailesi öyle ve hiç rahatsız olmazlar hepsi yakın otururlar kahvaltıda eltimde olurlar sonrası toplanırlar eltimle birlikte diğer ablalarina giderler sonra kahve içmeye ablasının gelinine giderler gelini de alırlar hepsi kaynanama gelirler abartısız hergun boyleler ben orda yaşasam kaldıramam kendim ayda bir giderim 
(17,467 puan) tarafından
Kız herkes bu durumdan memnun ise ve beraberce yapıyorlarsa ne güzel ama bu adam kullanmak benim ablamın görümcesi sabah kalkıp öğlene kadar evini temizliyor öğlen çocukları alıyor ya ablama ya diğer yengesine çocuklar o evin altını üstüne getiriyor onun evi de temiz kalıyor
(3,888 puan) tarafından
Sizinkiler de iyice abartmış valla
tarafından
Yani dediğiniz gibi milleti enayi yerine koyuyor tepkisini göstersin bence kimse kimsenin uşağı degil
+1 oy
(756 puan) tarafından
fazla samimi davraniyorsun demek ki pogaca isteyebildigine gore
(3,888 puan) tarafından
Samimilikle alakası yok bunlar yuzsuzleşmiş
0 oy
(270 puan) tarafından
Geldiklerinde suratını as, az konuş, ikramda bulunma.hatta cat kapı geldiklerinde benim randevum var işim var dışarı çıkacağım kusura bakmayın deyip eve alma arayıpsize gelicez dediğindebir yere gidicez de.Böylece yavaş yavaş ayağını kesersin. Böyle arsız düşüncesiz olana sen de böyle yapmalısın başka türlü anlamaz.
(3,888 puan) tarafından
Valla inanır mısın evde tavır aldim eşimle bile sinirli konuştum kavga ettim onlar varken ama hiicc anlamıyorlar
0 oy
(17,467 puan) tarafından
Eşine söylemeden kendin hallet eli ayağı tutuyorsa senden hizmet bekleme durumunda değil sen yirmi yaşında olursun o kırk yaşında olur hizmet bekler yine neyse hele de küçük çocuğun varsa onu bahane et çayı koy de çayı demle de işe yardım ettir ya da onda da sen aynısını yap bir şey derse de e ben misafir geldim sende bize geldiğinde bir işin ucunu tutuyor musun de.
(3,888 puan) tarafından
Geçen gün mutfağı topluyordum kızım kek istedi 3 kere kek yapmasını söyledim kalkıp yapmadı. Ben hemen 5 dakikada çarptım pisirdim ne ara yaptın bunu dedi
0 oy
(7,060 puan) tarafından

Gurur duyarım beni sevip saydığı için ziyarete geliyor diye :D

Şaka şaka kızarım tabiki. Onun bilmesi anlaması lazım 

(3,888 puan) tarafından
Kız insan utanır sürekli gelmeye
(7,060 puan) tarafından
Aynen . Esin konuşsun
0 oy
(4,061 puan) tarafından

Sen bir güzel ye iç otur ,onlar gidince eşinle topla ,onlar geleceği zaman eşinle hazırlık yap.Ben kaçıyorum sen kaçma nasıl oluyor gel bana goster de gitsin.

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 797 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde emirinannnesi (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 958 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Huzunlu_poncik (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 508 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,196 göst.