+2 oy
714 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,887 puan) tarafından
Kızlar gorumcemgilin arabası var 2 3 günde bir bize gelirler yerler içerler evin içine ederler hiç bir işin ucundan tutmadan geri giderler. Eşime söylüyorum bu durumu hiç birsey demiyor hatta benim abarttigimi düşünüp bana kızıp sinirleniyor. İnsan bari dağıttığını yediğini içtiğini toplar ama bunda yok. Ben oraya gidince bir kere aynısını yapıyım dedim adım işten kaçıyor oldu. Nankörlük yapıyorsun dedim yoo gayette öyle işten kaçıyorsun dedi. Hatta bazen çat kapı çıkıp geliyorlar üstüm müsait mi deil mi hiç düşünmeden. Bir haftaya yakın yün işiyle uğraştık yardim lazim mi bile demedi o kadar işin gücün arasında benden poğaça istedi. Kendimi enayi gibi hissediyorum. Ama eşime söyleyince de küserler diyip bana kızıyor. Ne yapmam lazım bu durumda ?

25 Cevaplar

0 oy
(4,361 puan) tarafından
Madem esin bisey demiyo, kapiya gelince bende tam cikiyodum abla kusura vakma isim var diyip reddeceksin. Uc bes kez reddet (kotu olsanda) gelmezler.
-Reklam-
0 oy
(538 puan) tarafından
Bende 3 kardeşim var inşallah goeumce olacağım sana yemin ederim ki hep diyorum kardeşimin yuzunede dedim hergun isim ne biz halamdan çok çektik sürekli gelir heryere burnunu sokar iş beğenmez bir işin ucundan tutmaz ufak halam asla oyel değil ama büyük hem fitne hem begenemz hem hergun hasta hem hizmet bekliyo okadar sogudumki kardeşime kıyamam ve gittiğim yerde asla oturamam asla aksine elimde boş gitmem umarım iyi gelinlerimiz olur  yerinde oliyim yüz vermem esinmi hizmet ediyor sen ediyon sonucta
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Bende de öyleydi naptim biliyormusun iş yapmıyordum baktim cat kapı geldi elektrk süpürgesi salonun ortasında bende temizlik yapıyordum diyip tüm halıları kaldırıyordum veya cam silme günüm veya mutfağı döküyordum ee tembel ya yardım edecek ya rahat oturmicak bir iki vakti olacak gibi değil ödü kopuyor gelmeye 
0 oy
(4,634 puan) tarafından
Allah sabır versin inşallah kardeşim benim görümcemler tam tersi valla 
0 oy
(674 puan) tarafından
Aradığı zaman bi kac kere evde değilim yada müsait değilim duştayım yada komşum bizde ben onlardaki gibi şeyler söyle üst üste belki öyle anlar  baktın anlamadı direk yüzüne söyle esin de illaki sana dònecektir bi kac gun afra tafra yapar sonra normal olur 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 817 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde emirinannnesi (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 966 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Huzunlu_poncik (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 512 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,206 göst.