0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar ne yapacağımı şaşırıyorum artık 1 günde 10 defa kaçırıyor neredeyse. Elim ayağım titriyor artık nette araştırınca oksijensiz kalır kalırsa kötü sonuçlar olur yazıyor bunu görünce daha da korktum bunun icin yapabileceğim bir sey var mı ne zamana kadar böyle devam eder

7 Cevaplar

0 oy
(20,658 puan) tarafından
Oy Allah korusun emzirirken elini başına koy biraz dik tut bişicik olmaz Allaha emanet olsun ♥️
-Reklam-
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Daha dün Allah korusun haber gördüm kadın emzirip unutmuş bebeğini yenidogan süt kaçmış tıkanmış çocuk 1 saat sonra bakmış ki mosmor kesilmiş çocuk ölmüş ilk defa böyle bisey duydum ve ben hep emzirir uyutur bırakırdım 1 saat kadar uzun süre ayrılmam ama tedirgin oldum yani 

Aman süt kaçıyorsa illaki takibini yap ablam dikkat et her an her şey olabilir
0 oy
tarafından
sütün tazyikli olabilir canim arastir youtubeda videolar var ona gore emzir dene bakalim bi 
0 oy
(2,950 puan) tarafından
Süt ilk zamanlar bebeğe göre ayarlanmadifi için vücutta tazyikli gelebilir önce biraz sagmayi dene cokcok gelip kaçmaması icin sonra emzir
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Meme uçlarında genişlik mi var acaba çok geldiğinden mıdır başını bebeğin dik tut öyle emzir 
0 oy
(218 puan) tarafından
Canım benimde oğlum şu an iki aylık. Benim ikinci oğlum o yüzden süt kanallarim geniş ve süt tazyikli geliyor. O yüzden ben bir göğsümu dört saat boyunca emziriyorum sonra diğerini önce sağıp onu da dört saat emziriyorum. Sagmazsan 4 saat boyunca süt biriktigi için yine tazyikli gelir. Buna göğsü terbiyelemek diyorlar internetten bakabilirsin. Bir de 3-4 saatte bir emzirmeden önce serum suyunu 5 ml siringaya çekip burnuna sıkıyorum ve burnunu açıyorum. Bebeklerin burnu çabuk tıkanır o yüzden de ağzından nefes aldığı için emerken nefes borusuna kaçar. Bebeğin emerken dik tut kafası yukarıda ayakları aşağı da olsun 
0 oy
(261 puan) tarafından
Aşkım sutun tazyikli geliyor demekki benim de öyleydi 3 ayına kadar uğraştım sütüm ancak cocuk için sut üretmeye başladı. Valla emzirmeden önce sütün bol sulu tazyikli gelen kısmı sağman lazım sona kalan proteinli kısmı da bebeğine vermen lazım ama ayarı tutturmak önemli ona da artık zamanla alışacaksın. Maşallah sütün olması tabi ki güzel bisey ama bunu insanlara söyleyince bana kiziyolardi fazla sütte iyi değil yani sonra böyle her emzirmede uğraş dur. Ben o sagdigim sütleri bebeğime de veremedim biberon almadı zaten sürekli doluydu goguslerim emzirme ihtiyacı duyuyodm hepsi çöpe gitti valla 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 214 göst.
7 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 350 göst.
7 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 219 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nesliiebrar (5 puan) tarafından soruldu

411,712 soru

12,394,383 cevap

44,050 kullanıcı

Kategoriler

...