+1 oy
633 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (490 puan) tarafından
Kızlar kızım 4 yaşında hala bnmle uyuyor ona oda almak istiyoruz ama durumumuz yok bir sürü borç var kızım başka evlere gidince ordaki çocukların odalaruna çok hevesleniyor eve gelince keşke benimde odam olsa benim niye odam yokki diyor babasida bende çok üzülüyoruz benimde kenarda birikmiş birkaç altınım var işte toplasan 40 bin anca eder bunları bozdurup kızıma almak istiyorum sizce böyle yapsam olur mu siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız yani kızımın mutluluğu herşeyden daha önemli bizim için..

31 Cevaplar

0 oy
(617 puan) tarafından
Daha bugun gittik iki yatak baza baslik ve 3 kapakli gardrop fiyati sorduk 32 bin dedi tek cocuk icin daha uygun fiyata dizi lir bence yap sonucda ilerde mecburen alcaksin fiyatlar cok oynak seneye kim bilir ne olur
-Reklam-
0 oy
(13,809 puan) tarafından
Canim bi anda yapmak yerine yavaş yavaş yapsanız olmaz mı mesela önce bi yatak alın sonra dolap illa takım olması gerekmez ki altin giderse yerine gelmez elbette her şey çocuklarımız icin
0 oy
(674 puan) tarafından
Orta halli bir şekilde oda takımı hali vs alırdım ben olsam Rabbım ferahlık versin inşallah gönlünüze göre olsun hersey 
0 oy
(528 puan) tarafından
Letgaaidan Sıfır olanlar varmış canim kaynim aldı çok güzel modern yani abakbilirisn ben olsam bende bozardim altını kizimdan obemli degil
0 oy
tarafından
40 bine kızına çok güzel oda alırsın hatta daha uyguna alırsın üzülme canım çocuk için herşey yapılır .
0 oy
(1,547 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam çocuğuma oda yapardım. 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Ben alırım olmasi gerekeni elimden geldigince yaparım yoku var etmeye çalışarak sonuçta olupta değiştirmek istemiyorsun altın bozmaya değer 
0 oy
tarafından
Bizde kızlarımıza oda yaptık yataklarna varana kadar herseyni aldık ikisinede ama gel gorki gece bı bakiyrz bizm yatağa girmiş ikiside bzmle uyuyorlar sasrdik artk odada kalmak istemyrlr herseylerini istedikleri gbi pembede yaptk 
0 oy
(1,131 puan) tarafından
Hiç bişey onun mutlu olmasından önemli değil bence alın 
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Ben yapardım 40 bine çok da güzel odayı yaparsın canım
0 oy
(957 puan) tarafından
Ben alırdım kızım herşeyden daha önemli para yine gelir.birikim.yaparsiniz onun sevinci mutluluğu paha bicilemez

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 512 göst.
17 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (854 puan) tarafından soruldu

411,469 soru

12,386,308 cevap

43,540 kullanıcı

Kategoriler

...