+1 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar bizim iznimiz var eşimi ne yaptımsa ikna edemedim memelekete gitmeyelim evde durup tatil yapalım yada çevre illere gidelim dedim evde kalırsak burnundan getiririm memlekete gitmessek dedi caresz kaldim ne yapayım mecbur gidecem biz her memlekete gitsek kaynanam herşey çok istiyor bıktım artık gurbetin zor tarafida bu yine gidecez yine tartışma yine alışveriş herşey Kredi kartı borçları herkesmi böyle ya bunlarda hiç merhamet yokmu eşim geçen sene kaynanama stok şeyler almış kadın haladaha kullanmamış o derece yani ailemdemde kalsam bir dert kalmasam bir dert onlarda kabul etmiyorlar ama bunu eşime diyemiyorum ben gittimde hep annem söylenir kardeşim herşeyle dalga geçer çok çıkmaza giriyorum heralda her saat post açıp içimi dökerim başka kimsem yok 

7 Cevaplar

+1 oy
(14,491 puan) tarafından

İlla gitmemize gerek mi var :)

Wp grubundan tek tek isim sayar ister :)

tarafından
Sene iki kere izin var gitmemize de gerek yok cunki huzur yok hiç bir şey yok eşim tutturmus gidelim diye ben anlamıyorum bu adami
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Gitmemize gerek kalmadan istiyorlar ki. Biz 1000 km uzakta gurbetteyiz. Eşimin ilçe merkezde halası var, iki farklı köyde halası ve annesigil yaşıyor. Eşimi arayıp istek listesi sunuyorlar. Ki bir dağda domuzları eksik olan insanlar bunlar. Yani gitmemize gerek bırakmıyorlar 
tarafından
Desem hiçbir şey fayda etmiyor ki. Daha yakın zamanda halasının aracı bozulmuş. Eşim 10 bin TL atacaktı 4 bin TL attı. Bizde kızıma ikinci el oto koltuğu bakıyoruz. Gerisini sen düşün
tarafından
Ayy yaaa böyle insanlar nasıl rahat ediyor eşin mecburmu halasına baksın anne babayı geçtim hala birde zaten öyle insanlar çocuklarına hep öyle yapıyor bende hep dolapdan alıyorum bize gelince yok adam şimdiden hiç birşey eve almiyorki memlekette harcasin
tarafından
Ediyorlar onların umrunda değil ki. Eşim ailesi, halaları vs. tüm sülalesine bakmak zorunda gibi maddi manevi. Bu eşlerin aile sevdası bitmiyor işte. Rabbim yardımcımız olsun
(4,279 puan) tarafından
Ay anneeemm beterin beteri de varmış :(((
tarafından
Biraz öyle
0 oy
(7,060 puan) tarafından
Ailesi gitmek görmek ister ne yapsın.  İdare etmelisin 
tarafından
Benim ailem de orda aynı memleket ama yapacak bişey yok kabullenmek zorundayım haklisin
0 oy
(1,702 puan) tarafından
Canım benim ailemin ihtiyacı oldu 4 aylık evliydik. 30 Gr civarı bilezik bozduk. Üzerine 60 bin TL kredi çekip verdi eşim. O paraya araba alınıyordu o zaman. Annem geri ödeyemedi zaten sonra kanser oldu ve 2 kardeşimden çok benim eşim anneme bakti para yolladi. Ölmeden önce de benim eşim hastane köşelerinde benimle sabahladı annem için. Annem vefat edeli 1 yıl oldu hala anneme çektiği krediyi öduyor 1 gün bile lafını etmedi. Erkek kardeşime ve babama da para verdi yani. Bu saatten sonra onun ailesi istese ben tek kelime etmem ömür boyu. Senin eşin senin ailene de yapabiliyorsa aynısını ses etme 
0 oy
(240 puan) tarafından
Böyle bir şeye başta eşim izin vermez canım. Senin gönlün olmadan bir şey yapması bile yanlış. Siz ayrı bir ailesiniz. İsterlerse de eşim de ben de açık açık uygun olmadıgını söyleriz. Sizin farklı bir aile olduğunuzu kabullenmeleri gerek. Böyle sürekli yıpranırsınız. 

Ayrıca eşinin ailesi aileyse seninkilerde aile en az onlara yaptıklarınız kadar kendi ailene de yapmalısın. 
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Çok basit sende gidince burnundan getir 
0 oy
(2,576 puan) tarafından
İstemez hele bı istesin harşını kurşünü yıkarım neden diyeceksin biz evlenirken beş kuruş oğluna faydası olmadı daha düğün borcu ödüyoruz benim babamlar sahip çıktı herşeyimi eşimle babam yaptı onların zerre umrunda olmadı bende yaptırır mıyım asla avcunu yalasın ne yaptı da ne görecek. Seninkinin de önce gözü doysa keşke daha evdeki dururken stok yapmasa olur 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
4 cevap 100 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Hhhumeyraaa (314 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 198 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sehergenc (865 puan) tarafından soruldu