+2 oy
1,007 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yoksa haber mi edersiniz ben izin alırım kolay kolayda hayır demez eşimde

60 Cevaplar

+1 oy
(673 puan) tarafından
Bugüne kadar bir yere gidemezsin falan demedi. Tek hayırı şu oldu, markete gidicem dedim Bi kez beraber gidelim tek gitme dediği olmuştur. İzin alma gibi değil mesela gidebilir miyim dememe kalmadan ben gideceğimi belirtirim o da git falan der. Ha uygun olmayan veya eşimin izin vermeyeceğini bildiğim yerlere gitme durumum olsa hiiiç sormam bile 
-Reklam-
+1 oy
(310 puan) tarafından
Ben haber bile vermiyorum naptım ettim akşam öğreniyor :) bi sorun olmuyor bizde 
+1 oy
(780 puan) tarafından
Haber veririm ama izni olmadanda bişey yapmam
+1 oy
(13,709 puan) tarafından
Evde duran biri değilim. Buraya gidiyorum deyip mesaj atarım Vatsaptan 
+1 oy
(450 puan) tarafından
Yakın bir yere gidiyorsam söylemeden giderim uzaksa oyalanacaksam şuraya gidiyorum derim
+1 oy
(824 puan) tarafından
Alırım tabi gidecem derim zaten 
+1 oy
(3,555 puan) tarafından
Aldım istemediği yer olursa izin vermez bende gitmem 
+1 oy
(709 puan) tarafından
Zaten carsi filan olursa esimle gideriz hastane vs hep cunku 4 cocukla tek gitmem zulum ha komsuya vs gideceksm sadece haber veririm 
+1 oy
(20,453 puan) tarafından
Hayır haber veririm niye izin alıyım ya 
+1 oy
(7,719 puan) tarafından
İzin almam huyum değil bana ters olgun bir kadınım nereye gidecegime kendim karar veririm ama mutlaka eşime haber veririm. Bir şey olursa nerede olduğumu bilsin diye 
+1 oy
(5,322 puan) tarafından
Park market pazar gibi yerlerse soylemem  bile carsiya annemlere falansa haber veririm yeterli sonucta benim.velim degil ikimizde birer bireyiz haber vermek yeterli 
+1 oy
(3,133 puan) tarafından
İzin almadım şimdiye kadar söylerim gideciğim yeri zaten sorun etmez evde oturmamı istemiyor gez dolaş der hep
+1 oy
(2,586 puan) tarafından
Bazı yerler için gideyim mi diye izin alırım bazen arkadaş buluşması falan oluyor erkekler falan da oluyor bazı yerlerde direk gidecem haberin olsun derim sağolsun hiç birinde hayır demez tamam dikkatli ol der 
+1 oy
(51,334 puan) tarafından
haber veririm evde degilse cikinca soylerim
+1 oy
(923 puan) tarafından
4 yıllık evliyim halen daha izin alıyorum :) çünkü başından beri öyle.alisti ilk evlilendigimiz sene markete bile cikmamq izin vermezdi bir yere gideceğim zmaan annemle git derdi aile apartmaninda otururyorum bu arada ama çocuk olduktan sonra bu huylarindan vazgeçti çocukla bir yerlere gitmeme izin veriyor 
tarafından
Beni de öyle alıştırdı sadece markete giderken izin almana gerek yok mesaj at çık başka bir yere giderken benden izin alman lazım benim hassas konum dedi bende tamam dedim zaten hayırda demez kolaylıkla sadece kendine de söz hakkı verip fikrini almamı ister gidiyom desem kesinlikle izin vermez gitme der
+1 oy
(674 puan) tarafından
Haber veriyorum sadece zaten gittiğim yerlerde de bellidir 
+1 oy
(2,726 puan) tarafından
İzin alıyorum bırakmasada gidemiyorum , çünkü geri kafalı,direk söyleyip gitsem kavga çıkartıyor 
+1 oy
(627 puan) tarafından
Ben zaten pek dışarı çıkan biri değilim çıkınca da haber ederim
0 oy
(2,546 puan) tarafından
İzin kağıdına da damga mühür falan vuruyor mu :)))
tarafından
Kız resmî evrak hazırlıyoruz önce bekleme süresi var 3 4 gün ay güldürdün beni :)
(2,546 puan) tarafından
Sjsjjs ne izni kuzum ya şuraya gidiyorum dersin gidersin :)))kimseden izin almaya gerek yok ben bekarken babamdan bile izin almazdım o da isterse erkek arkadasinla buluş et ama nereye gittiğini soyle öyle git derdi çok şükür hiç yanlışım olmadı .
tarafından
Ay kattliyam çıkar kız evde öyle yapsam
(2,546 puan) tarafından
Vahhh deli hasan baş kesen bir kocan olduğu için çok sanssizsin baby
0 oy
(657 puan) tarafından

Ben bugün evden 1 buçuk saat uzaklıktaki avmye gittim. Eşime haber vermeyi bile unuttum o derece :D hiç sorun etmez öyle seyleri bende öyle alıştım öyle gitti. Ama eşim bir yere giderken gidebilirmiyim diye soruyor 

İlgili sorular

0 oy
52 cevap 763 göst.
18 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Esenb23 (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 555 göst.
7 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,110 göst.
27 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zeynoş (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,241 göst.
4 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,407 soru

12,270,296 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...