+1 oy
925 göst.
Aile kategorisinde tarafından

image

Kimin verdiğini biliyorum 3 kisiden gelmisti zaten durumlari o kadar iyiki ama şöyle bir eti komşusuna layik görecek kadar fakir malesef 

Görünce o kadar üzüldümki :(

34 Cevaplar

0 oy
(3,951 puan) tarafından
Acaba poşetler mi karıştı? Çorbalık ya da atılacak diye poşetlemişlerdir ama dağıtılmıştır yanlışlıkla. Dağıtanlar bildiğiniz insanlarsa iyi komşularsa bence böyle bişey olmuş olabilir. 
tarafından
Yok kadin elime verdi direk bunu sana ayirdim dedi bilemicem artik
(3,951 puan) tarafından
Tövbe yarabbim. Bari öyle demeseydi. Kastı mı varmış nedir
tarafından
Yok çok tanimam kendisini evleri burdada ara ara gelirler o zamanda geldiler iste bahcelerinde kesmisler verdi tanimam pek kaynanamlar taniyo iste eskiden beri
-Reklam-
0 oy
(3,052 puan) tarafından
Kimin verdiğini biliyorsan yanında laf aç köpeğe verdim diye 
tarafından
Evet bu cok mantıklı oyle bi yagdiki yenmezdi bile kopeklere attim diyim sokak oturmasında anlasin
(3,052 puan) tarafından
Gerekene Gereken cevabı vereceksin
Bu devir acimasizlarin devri olmuş artik
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Ben çevremde kimse olmayınca tek kişiye verdim tüm payı içerisinde löp eti kemiği yağı her şeyi vardı ( kemiği çocukları var diye koydum kaynaktır çocuklarına içirir diye) imkanım olsa kadına daha fazlasını verseydin dedim bi başına 2 evladına bakıyor kulübe gibi bi evde
tarafından
Ne mutlu ne guzel düşünce ❤
0 oy
(106 puan) tarafından
İnanki biz et dağıtırken en güzel yerinden verirz. Çok dikkat ederiz eşimle biraz kemikli et biraz da saf et koyarız. Ve bu kadar da az olmaz ayıptır ya
tarafından
Valla bunlar vardi yanindada eti siyrilmis iki kemik
0 oy
(7,637 puan) tarafından
Et değil ki bildiğin yağ tövbe tövbe  
tarafından
Yaginda gururu var be bacim sümüksü bisey bu
0 oy
(14,491 puan) tarafından

:)

Şimdi o da diyo orda burda biz gurban kessshtiiihhh

Heee kestin..

Allah kabul eder mi acaba bu şekilde..

Kendilerini kandiriyolar

tarafından
Aynen oyle kuzum Allâh bilsin
0 oy
(876 puan) tarafından
Etleri doğrarken üstünden sıyırdığımız kötü yağlar. Ne kadar ayıp böyleleri bir de kurban kesiyoruz diyorlar ya acaba kabul oluyorlar mı önce oturup onu düşünsünler. Boşver ama ben olsan tutamaz bir gün konu açar laf çarpardim
tarafından
Bende oyle düşündüm bi denk gelince konusmali
0 oy
tarafından
Bende bu sözde müslüman olan insanları anlamıyorum kurbanı keserler dolapları doldururlar ne kadar işe yaramayan yağ ve kemik varsa onu verirler Allah senden bunu istemiyor ki vereceksen öyle ver ki 10 ev olacağına 5 ev olsun ama güzel bı et yemeği yapabilsinler ki Allah razı olsun desinler böyleleri kurban kesmesin ya
tarafından
Bencede Allah nasip etmesinde daha cok günaha girmesinler
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Esimin babannesi vermisti bize bunun 3te 1inj ayni bu sekildeydi dedim yazik insan torununada bunu yapmaz diye.her kurbanda da mutlaka cikiyor mesela biri kemik koymus ama ustunde gram et yoktu bildgn siyirms koymustu oda akrabaydi.esime dedim bak birikim yapalim keselim rabbm nasip etsn dua edelim bunlarin eline dusurmesin rabbim dedim.yanj ne niyetle kurban kesiyorlar anlamiyorm insan utanir be yazik
tarafından
Buzluk dolduruyolar yeni gördüm yorumlari
0 oy
(3,820 puan) tarafından
Allah hidayet versin bir hâyır yapacaksın bari adam akıllo yap ondada günaha girmiş yazık üzülüyorum bu zihniyetlere
tarafından
Aynen oyle hic verme insanda umut etmesin dimi
0 oy
(9,712 puan) tarafından
Sana yinede yağ vermsiker:) burdakiler 3 kemik veriyo eti sıyırıp 3 kemik veriyo :)) Allah kabul etmesin böyle sadakayı kurbanı 
tarafından
Bencede etmesin etmiyodurda kurban oldugum ☺
0 oy
(966 puan) tarafından
Kestik mi kestik dağıttık mı dağıttık yahudi zihniyet eğer bilerek verdiyse tabiki 
tarafından
Valla ne bilim sana pay ayirdim dedi verdi tek boyle olsa karisti derdim yanindada eti siyrilmis kemik vardi
(966 puan) tarafından
Allah razı olsun deseydin bunu vermeseydin ne  yapardım felan
tarafından
Bi ortamda denk gelsin konu açıp laf carpcam
0 oy
(705 puan) tarafından
Yazık ya hiç verme ben bilmem yenicek verilecek verilecekse İçim rahat etmez ben verirken ya yağ sirfi durumum olcak daha et fazla veririm yağ az ayarında olur bişey utanmadan nasıl veriyorlar 
tarafından
Aynen oyle siyirmadan bi kemik bile versen olur yani az et az yagli tamam iste bu nedir yaginda gururu var çöp gibi bisey
(705 puan) tarafından
Ben utanırım ya herkes farklı işte nolcak sanki
0 oy
tarafından

Belki de poşetler karışmıştır kuzum ya :'( bilerek yaptıysa da Allah görüyor boşver. İşte böyleleri müslümanim diyor kendine güya kurban kesti 

tarafından
Bence bilerek bide eti siyrilmis kemik vardi
tarafından
Neyse mübarek gün, günahına girmeyelim. Keşke yapmasaydi da Boşver yine de Allah kabul etsin.
tarafından
Aynen oyle Rabbim bilsin

İlgili sorular

+2 oy
39 cevap 827 göst.
3 Kasım 2024 Aile kategorisinde Melekkk (12,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 911 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu