+1 oy
335 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından
Evimiz kira on bin 25 gelirimiz eşim ama sürekli çalışıyor sabah gidiyor gece geç saate kadar çalışıyor evi yüzümüzü unuttu resmen kendiside hasta bu şekilde daha çok kötü oluyor hastalığı. Yanına bir çırak al diyorum onun maaşını zor veririm falan diyor ama bu şekilde de olmuyor çocuklarım onu görünce gözünün içine bakıyorlar okadar ki hasret kalıyorlar ona böyle çok yiprsniyoruz eve gelince yanaşsam beni geri çevirmez yorgun olmasına rağmen ama gün içinde ilgi sevgi görmeyince onu da artık istemiyorum oda yanaşsa izin vermicem sadece bunun için mi evlendim ben sabah akşam çocuk bak olursa üç dört günde bir ilişki başka birşey yok böyle olur mu evlilik ne yapacağımı şaşırdım onu da anlamaya çalışıyorum bekle işlerim yoluna girince rahatlicaz diyor ama iki yıldır böyle çok yoruldum 

8 Cevaplar

+2 oy
(1,121 puan) tarafından
Keşke biraz da eşinin gözüyle bakabilsen. O size bakabilmek için o haliyle gece gündüz çalışırken senin yaptığın bama bencillik gibi geldi. Tabii evinizin içini bilemem. Yazdıklarından yola çıkarak bunu yazıyorum. 
(63 puan) tarafından
Bilmiyorum canım benim de kafam çok karışık kendini bu kadar yormasini istemiyorum bide çocukların ve benim de ona ihtiyacımız var herşey maddiyat değil diye düşünüyorum ben öyle söyleyince oda ne yapayım kira yüksek sizin için çalışıyorum diyor ama bilmiyorum yaaaa offf bende bunaldım artik
(1,121 puan) tarafından
Allah güzel kapılar açsın kardeşim. İnşallah daha güzel iş imkanlarınız olır da yuvanız istediğiniz gibi muhabbetle dolar.
(63 puan) tarafından
Aminnnnn Allah razi olsun canım
-Reklam-
0 oy
(3,678 puan) tarafından
Adam sizin için uğraşıyormuş keyfi sizi ihmal etse tamam ama ne yapsın. Biraz daha idare etsen empati yapsan keşke. Evlilik fedakarlık gerektirir eşiniz nasıl kendinden fedakarlık yapıyorsa sizin de ona manevi açıdan destek olmanız gerekmez mi 
(63 puan) tarafından
Olabilir canim idare ediyorum mecbur bakalım inşallah rabbim güzel bir kapı açar :(
(3,678 puan) tarafından
Hergün vakıa suresi okuyabilirsin. Rızık bereketi için
(63 puan) tarafından
Tamam canım unutmam inşallah
(3,678 puan) tarafından
Rabbim sana ferahlık versin kazancınıza bol bereket versin
(63 puan) tarafından
Amin Allah razi olsun canım benim çok teşekkürler
0 oy
(963 puan) tarafından
Canım biz kadınlar nasıl ev temiz olsun diye kendimize dert edinip yeri geldiğinde canımız çıkana kadar temizlik yapıyorsak erkekler de geçim sağlamak için yeri geliyor kendilerini parçalıyorlar. Eşin sizin için çalışıyor, biraz anlayış göstersen? Anladığım kadarıyla düzgün de biri, böyle evlilik mi olur demek yerine seni özlüyoruz diyebilirsin. 
(63 puan) tarafından
Valla canım özlüyoruz da diyorum çocuklar da seni çok özlüyor onlara da sana da yazık diyorum ama oda dediğin gibi geçim derdinde işlerini yoluna kurma derdinde haklısın benim de biraz anlayış göstermem lazım çok üstüne gidiyorum gerçekten ne yapayım bende sanki o burda değilmiş gibi herşeyi kendim yapıp edecem cocuklarla ilgilenme dışarı çıkarma falan yoruyor ama sabredecem ne yapım :(
(963 puan) tarafından
Borcunuz mu var
(63 puan) tarafından
Evet biraz borçlar da var
(963 puan) tarafından
Biraz daha sık dişini canım ya, ama özlediğinizi falan hatırlat yani, sonuçta para şart tamam ama koca da gençken lazım en çok
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Senin tarafından bakınca haklısın canım kadınların hepsi ilgi alaka güzel söz bekler hele evde sürekli iş yapıp çocuklarına bakan kadın iyice daralır bi motivasyon bekler oda olmayınca işler iyice sarpa sarar ama kocanın gözünden bakıncada geçin derdi şuan çok zor herşey ateş pahası aynı durumda olan çok kişi var emin ol misal bende öyleyim ve benim eşim beni o kadar severki bişi isteyeyim diye gözüme bakar ama zamanla maddi sıkıntıdan oda ilgisizleşti çok fazla tartışmamızda oldu haliyle kafası boş oluncs gerçkten ilgisi var misal şuan yıllık izinde bugün ben çok yoruluyorum çamaşırlarla uğraşıyordum bir baktım evi süpürdü toz aldı bende sildim arkadasından elinden hamur işi gelir kalktı poğaça yaptı bende bişiler yaptım birlite hazırladık herşeyi bazen konuşuyoruz dediği tek şey neyi nere vereceğimi şaşırıyorum her ay eksiye giriyoruz psikolojik olarak bunları düşüne düşüne yoruluyorum hiç bir şey yapmasamds o yüzden ilgi gösteremiyorum sizi sevmediğimi düşünme felan diyor yani onların gözünden de bakınca adam içip hovardalık yapıp yada madde bağımlılığı yoksa evinden işe işinden eve geliyorsa çokta sorgulamamız lazım içini ferah tut canım Allah hepimize ödeme kolaylığı versin çünkü hayat zor çalışıp ev geçindiren kişi bunu sürekli yaşıyor 
0 oy
(1,181 puan) tarafından
Kiradan kalan 15 bin le geçinmek için adam yeteerince sıkılıyordur zaten. Birde sen üstüne gitme .herşey para değil diyorsun ama bu devirde herşey para canım malesef ihtiyaclariniz karşılanmadığında ilgi sevgi boş kaliyor o zamanda farklı sorunlarınız cikAr .adam işine gidip geliyor da başka bir sorunu yoksa bence anlamaya çalış ve empati yap erkekler senin gibi ince düşünmez olayı .gerçekten şu devirde ev geçindirmek zor 
0 oy
(1,692 puan) tarafından
Bence eşinin kıymetini bil benim eşim bir giidiyo  en az 4 5 ayda bir 25 gunlüğüne izne geliyo cocuklar babalarına yanasmıyor telefonda görüntülü arıyor ozaman bile konuuşmuyorlar yabancı gibi davranıyorlar ama mecbur bi yerde cok fazla borcumuz var bazen diyorum istersen 3 işte xalıs ama yanımızda ol cocuklar yabancı olmasınnlar mecburum diyo 
0 oy
(18,589 puan) tarafından
25-10= 15 aslında hesap basit adam bir ay gece gündüz on beş bin için çalışıyor şaka gibi. Hayır kırk elli kazansa fazlası için sizi ihmal etse haklısın diyeceğim ama o parayla sizi zaten zar zor geçindiriyordur. Çalışmak hiç kolay değil ben işten gelince bir taraflara devriliyorum ona rağmen sizi ihmal etmiyor seni geri çevirmiyor bu adam daha ne yapsın 
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Çocukların kaç yaşında canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 183 göst.
0 oy
16 cevap 559 göst.
0 oy
57 cevap 800 göst.
0 oy
18 cevap 642 göst.