+2 oy
837 göst.
Diğer kategorisinde (419 puan) tarafından
............. 

34 Cevaplar

0 oy
(19,965 puan) tarafından
Üçüncü çocuğun gerekli olduğuna karar verip üzerine zaman belirleyip geç kaldığına hükmeden kim merak ettim. Benim ikinciyi yapma fikrim var büyük konuşmayayım kazara hamile kalmasam bile isteye üçüncüyü yapmam bu hayattaki tek misyonum çocuk doğurup büyütmek değil bence. Bende bir kere geldim hayata tabiki annelik dunyadaki en güzel şey ama bir çocukta doğursak anneyiz beş çocukta doğursak anneyiz ruh ve beden sağlığım kendime dair gerçekleştirmek istediğim üç çocukla mümkün değil günün birinde bir başıma kalırsam da üç çocukla yoluma devam edemem ben 
(419 puan) tarafından
Ay camım patavatsız insan çok kımle sohbet e otursam kızın büyümüş üçüncüyü yap diyorlar. Böyle Bır zamanda , çocuğumuzu hıc kimseye emanet edemeyecek Bor zamandayız ıkı çocuğa yetişmek zor ben ısterım kı her istedikleri olsun ben 8 kardeşim bızım eksiklerimiz çoktu ve annem ve babam perişan oldular bizleri yetiştirecek ler diye. Ben şuan kesinlikle istemiyorum
(19,965 puan) tarafından
Kız benim ailemin altı çocuğu var biz yoklukta büyüdük kıyafet oyuncak çoğu şeyden eksik kaldık eşimler iki çocuk bakıyorum onun çocukken her şeyi varmış. Ben çalışıyorum gözümde kalmıyor her şeyi alıyorum ama ne maddi ne manevi kendini yıpratmaya değmez paylaşmayı öğrensin diye hayatta bir yoldaşı olsun diye ikinciyi isterim ama nasip ilerde değişirse fikrin sağlığın evliliğin elverişli ise yaparsin ama önemli olan senin istemen
(419 puan) tarafından
Evet çok doğru diyorsun canım şuan kesinlikle istemiyorum gerçekten bakabilecek psokoljiye sahip değilim... Allâh isteyene versın ınsallab
-Reklam-
0 oy
(8,520 puan) tarafından
Valla banada diyolar ama benim bi tane var 3 yaşında ben kendim istemiyorum diyenlere de sinir oluyorum. Epey büyümüş diyolar bide. Neresi epey büyümüşse.
(419 puan) tarafından
Gerçekten insan önce kendi canının kıymetini bilmeli
0 oy
(2,187 puan) tarafından
Böle diyenlere bence bu gün evi çekip çevirin  çocuklarda bakın deyin bence hemen fikirleri değişir a ha benim 2 bebem var kafamda bi tek huni takıp gezmedigim kalıyor.imam arkadaşların hanımları paspallamış diyorlar çocukları yok yeni evliler  ben direk çocuk olunca sen evde tuvaletle gezersin sıkma canin diyorym..
(419 puan) tarafından
Valla çokta uzağımda değiller mesela kız kardeşlerim abla yap diyorlar kendileri gelmıs 26 28 yasına evlenın çocuk yapın kendi çocuklarınıza bakın diyorum..
Öyle sevmekle bitmiyor kı çocuk bakmak
(2,187 puan) tarafından
30 yaşındayım 26da evlendim  11 aylık ve 1 aylık bebelerim var bazen oturp lavaboya ağlıyorum saçlarımın dibleri terliyor kim olursa olsun kapıyı kapatınca eşin ve sen kaliyon ona göre hesap ed gerisi bı var bu yok benim fikrimce
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Oğlum bir buçuk yaşında ben de eşim de daha yeter diyoruz çünkü ben artık pskiolojik olarak çöktüm hep uyksuuzluktan oluyorum hep açım eşimi zaten gördüğüm yok tek gurbetteyim korummama bile gerek yok nerdeyse kocamı gördüğüm yok 
(419 puan) tarafından
Tek başına daha zor benım esımde sabah 7 buçukta çıkıyor gece 11 de geliyor ıkı çocuk wvın yükü zor gerçekten
0 oy
(1,088 puan) tarafından
3 çocuğum var..iki oğlum ard arda oldu

...Şuan onlar arkadaş gibi takılıyor ve kızım da 6 aylık .. zorlanmıyorum vala açıkçası ..Oğlanlar yeme içme dışında oyun oynuyorlar bende kızımla ilgileniyorum ..bakabilirsin yap yani güveniyorsan kendine ..Ama zorlaniyorsn yapma kafan kaldirmaz 
(419 puan) tarafından
Şuan kafam hiç kaldırmıyor canım çok ileride sımdı değil düşüncem
0 oy
tarafından

Yani iki çocuklu hayat, bazen insanı dünyaya geldiğine sövdürtüyor 3 çocuğu hayal bile edemiyorum :D

(419 puan) tarafından
Evın içinde Tom ve Jerry gibiler valla :)
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Konu doğurmak degilki bakmakta maddi manevi millet hep der banada ikinciyi yap diyorlar birine baktimda ikinci kaldı diyorum çok söyleyenede yapta sen bak kendi çocuğuna diye kolaymk ya bir çocuğun aylık masrafı 7 bin TL ilacı hastanesi bezi ıslak mendili sadece bide 
(419 puan) tarafından
Gerçekten tek düşündüğüm şey egıtımlerını dört dörtlük karşılayabilmek.. Böyle Bor zamanda çocuğunu Amca'ya bırakmaya korkar olduk kıöe güvenerek yapacağız kı
0 oy
(3,002 puan) tarafından
İlerisi için kalabalık aile seviyorum tabii yaşlanacak mıyız orasını Allah bilir kızım şu an 5 yaşında oğlum 3 olacak oğlum 7 8 olduğunda bir çocuk daha düşünebilirim ama o zaman da yaşım 34 oluyor ondan sonra da uğraşmam herhalde çocuk bakmak gerçekten zor
(419 puan) tarafından
Tam düşüncem bu şekilde benim de aslında. Bende şuan 30 um 35 lerde istersem diyorum tabı çocuklar büyüdükçe istek kalmayacak gıbı
0 oy
tarafından
Kendin istiyorsan yap ama istemiyorsan onu diyenlere bakacaksaniz yapiyım de
(419 puan) tarafından
Yok canım şuan düşünmüyorum
0 oy
(767 puan) tarafından
İnsanlar diyor diye yapmam.  Şuan istemiyoruz deriz olur biter 
(419 puan) tarafından
Aynısını söylüyorum şuan istemiyorum işlere çocuklara yetişemiyorum diyorum
0 oy
(35 puan) tarafından
2 yeter valla bu devirde bnce zor bnm bitane var banada 2 3 yap bereber büyüsünler ama bunda bile çok zorlanıyorum büyümeden niyetim yok 2 yapsam yeter getirmek kolay ama hakıyla yetiştirmek bakmak var doğurup sağa sola atmak kolay 
(419 puan) tarafından
Çok haklısın gerçekten bızım zamanınızda sokakta akşama kadar oynasak kımse kıst eçdemezdı sımdı çocuklar bahçemizde tedirginiz ve herşeyiyle dört dörtlük yetiştirmek istiyorum şuan üçüncüyü yapıp Diğer ıkı evladımın rızkını bölmek istemiyorum açıkçası
0 oy
(157 puan) tarafından
Kimseyi kafaya takma sanki onlar gelip bakıyor 
(419 puan) tarafından
Gerçekten bunaltıyor lar benı artık halam bama söylüyor üçüncüyü yap diye yahu senın kızın da benimle aynı sene evlendi kızın bır tane yaptı önce kızına söyle ikinciyi yapsın
0 oy
(2,955 puan) tarafından
Allah aşkına millet dedi diye çocuk mu yapılır. 2 tane varmış ne gerek var. Ben ikinciye bile cesaret edemiyorum
(419 puan) tarafından
Yapmıyorum zaten kuzu mıllete baksam dördüncü kucağımda ydi
0 oy
(1,417 puan) tarafından
1 taneyle kendime vakit ayiramiyorum siz 3. Diyorsunuz valla ya siz çok çocuk zeviyorsunuz ya benim canım az :D
(419 puan) tarafından
Valla çocuk çok sevıyordum takı ikinciyi yapana kadar gerçekten artık kafam almıyor tahammülüm sıfır. Sadece insanların her gördüğünde çocukların büyümüş yap bı tane daha demelromden sıkıldım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 421 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,314 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,253 soru

23,662,529 cevap

309,071 kullanıcı

...