0 oy
239 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (321 puan) tarafından
Ben 5 yıldır evliyim hep kavga sorun var eşimin ailesi de sorunlu tepemizde hep biraz düşünüyorum yaptırmayı ama korkuyorum da kuran da gećen ayetleri mi okusam kari koca muhabbetimiz için

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evde hergun bakara duasini açın,namaz kilin zikir çekin dua edin Allah huzur versin inşallah yuvaniza..iyilik için bile olsa muska taraftari değilim dua edip karşılığını görmek mi daha huzurlu eder sizi yoksa muska varsa huzur var muska kayıp olunca huzurda gidecek korkusu mu ☺️
(321 puan) tarafından
Evet canım benim bende korkuyorum açıkçası o tarz şeylerden dua etmek daha mantıklı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her gün 1 defa cuma suresi okuyun 1.5 sayfa bir şey
(321 puan) tarafından
Hiç duymadım aile huzuruna faydası mi var
tarafından
Eşin ahlakını peygamber ahlakına çevirir. Bekarlığımızdan itibaren okumamızı tavsiye ederlerdi hocalarım, 9 yaşımdan beri okurum.
(321 puan) tarafından
Tavsiyen için teşekkür ederim canım sağol
0 oy
tarafından
Ben her türlü muskaya karşıyım ister iyi olsun ister kötü dua ederek ve evde bazı sureler var açın çünkü iyi olsun diye yapılan muskalar ters tepebiliyor 
(321 puan) tarafından
Evet canım bende bundan korktum yapamadım
0 oy
tarafından
Yer gök dua üstüne kurulu bırak muskayi falan onun için güvenilir bir hoca bulman lazım. Ortalık hocayim diye gezinen sarlatanlar ile dolu. Sen bildiğin duaları kendin oku. 
(321 puan) tarafından
Güvenilir hoca kalmadi hepsi öldü olanlarda şarlatan dediğin gibi
0 oy
(246 puan) tarafından
evde kavga sorun varsa özellikle de karı ile koca arasında.. büyük ihtimalle o evliliğe haset (yani kıskanan) biri ya da birileri vardır. bu haset eşler arasındaki muhabbeti, sevgiyi, saygıyı götürüyor. binevi sihir (büyü gibi) görevi üstleniyor. 

ne yapmanız gerekiyor? evinizin içinde olan olayları kendi aileniz dahi olsa anlatmayacaksınız. 

evde hergün bakara süresi açılacak. varsa figürlü (insan ****** sûreti/yüzü) evden çıkarılacak. çünkü sûret, figür olan eve melekler girmez. melek girmeyen eve de şeytan girer. 

kendinizi eşinizle birlikte günlük zikir çekmeye, kuran okumaya alıştıracaksınız. adeta rutin hâline getirin. 

evde aynı şekilde rukye ayetleri açabilirsiniz. (youtube üzerinden yazarsanız çıkar.) 

bunları yapın Allahın izniyle düzelmeye başlarsınız. Üzerinizde haset olabilir. 
(246 puan) tarafından
muska işlerine de aman diyim bulaşmayım. kaş yapayım derken göz çıkarırsınız.
(246 puan) tarafından
yıldızlanan yerde hay.van yazıyor.
(321 puan) tarafından
Tamam canim teşekkür ederim Allah öyle insanlara fırsat vermesin herkesin yuvasına huzur versin duadan başka birşey gelmiyor elimden
0 oy
(14 puan) tarafından
Hicbir işe yaramiyoe bacim. Hiçbirrr ise yaramiyor. Benim gittigim hoca turkiyenin sayili hocalarindan biri olmasina ragmen yaramadi. Yok bu erkekler toplu olarak bozuk. Allah belalarini versin diyecem de yine bize bir etkisi olur diye korkuyorum. Hic sevmiyorum erkek deyince midem bulaniyor
(321 puan) tarafından
Bende ümitsizliğe kapıldım şimdi:(
(14 puan) tarafından
Yaramiyor yavrum yaramiyor, annemde yapti, tanidigim herkes yapti. Eğer "inancim çok fazla kuvvetli, sürekli her gece kuran okurum namazlarimi aksatmam,yani tv bile izlemem günah diye" diyen bir kişi isen etki edebilir cünkü çok inanmak etki edebiliyor. Tüm enerjini verip, kesinlikle suphe bile duymadan olacak olacak diye dusunup bunu yapman lazim. Belki oyle etki edebilir ama işe falan gidiyorsan, günlük hayatinda cok tempolu ve sosyal isen enerjini aktarman cok zor oluyor.  %5 diyim sana işe yarama ihtimalini. Benim yakinjmdaydi denedim. Dualari kaynanamla beraber yaptik birde ama nafile. Senindd yakinindaysa yine bir dene, belki icin rahat eder
(321 puan) tarafından
Canım ben duaları okumayı dua etmeyi düşünüyorum muska yaptırmayı düşünmüyorum bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
(14 puan) tarafından
Yani zaten etik olarakta saçma, başkasınin iradesini etkilemek asla istemem, ustelik onun haberi yoksa. kaynanam beni zorla goturdu. Iyilik bile olsa insana yardim etmeden once "yardima ihtiyaciniz var mi?" Diye sormak lazim. Yoksa iyilik sanip yaptigimiz bir sey, o insan icin kotuluk olabilir
(321 puan) tarafından
Çok doğru canım Allahin adaleti en iyisi
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Ne niyetle olursa olsun sakın yaklaşma böyle bişeye bunun için ya vedud çok çek dua et Rabbini anmak ondan yardım dilemek varken amann diyim
(321 puan) tarafından
Tamam canim zaten korkuyorum aksi tesir eder diye
(20,616 puan) tarafından
Aksi tesiride boşver Allahı kaybedersin Allah muhafaza bi Rabbimiz var ona karşı gelmekten sakınalım onun sevmediği şeyleri güzel niyet bile olsa yapmamız gerekir ♥️
(321 puan) tarafından
Evet Rabbım bizi hiç bırakmasın
(20,616 puan) tarafından
Sadece ona dua et çok ve samimi ♥️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 62 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Gurmeanne (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
3 cevap 222 göst.