0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (333 puan) tarafından
Ya benim matematik aşırı kötü, tarihte felan da ezberim yok yorumum var sadece fakat deneme aldım çözüyorum kaç gündür sadece Türkçe yapabiliyorum, mat tarih coğrafya 0 hepsi boş neredeyse. Tarihe şu kısacık sürede de çalışmam çalışsam da aklımda kalmaz matematik deseniz zaten çok çaba gerek temelim yok.  Çalışmak istiyorum ama neye çalışacağım bilmiyorum bilgim hiç yok soruları çözüyorum hepsi boş. Ne yapayım ben şimdi hanımlar ya iyi e stres yaptım, birde ilk kez gireceğim . Neden bugüne kadar çalışmadım derseniz de ozel sorunlarım vardı ariyeten oğlum da pek müsade etmiyordu ondan dolayı kaldı hep , bu arada 2 yıllık çocuk gelişim mezunuyum sınav 1 Eylül de ek olarak hedefim memurluk değil başka şey de gelse yaparım yani meslek olarak 

6 Cevaplar

0 oy
(1,925 puan) tarafından
Matematik olmazsa diğerleri tama yakın olmak zorunda. Kpss süreç isteyen bir sınav 1 ayda yapmayı beklemek gerçekçi değil ütöpik. 4 mat ile öğretmen olarak atandım ama Türkçe tama yakındı diğer dersler de öyleydi. Konu bilmeden test çözerek başlanmaz ki, konu sonra test sonra deneme gelir 
(333 puan) tarafından
Peki ne yapmamı önerirsiniz bu saatten sonra?
(5,654 puan) tarafından
Bence kendinizi bos yer strese sokmayin. 1 ayda hic bisey yapamazsiniz. Gelecek sinav icin calismaya baslayabilirsiniz.
-Reklam-
0 oy
(5,654 puan) tarafından
Bolumun ne canim ? Duz memurluk icinse hic ugrasma. 

1 ayda da temelin olsa bile bisey yapamazsin bi sonra ki sinav icin hazirlanmani tavsiye ederim.
(333 puan) tarafından
Düz memurluktan değil aslında başka birşey de gelse olur, bu arada 2 yıllık çocuk gelişim mezunuyum
(5,654 puan) tarafından
Canim baska bisey okudugun bolumle ilgili gelir. Yoksa gelmez yani.
Sizin atamanizda yok diye biliyorum imkanin varsa 4 yila tamamla.
0 oy
tarafından
1 ayda malasef yetişmez canım.

Ben mat hiç çalışmıyorum, ağırlığımi sozele verdim. 
0 oy
(674 puan) tarafından
Lise kpssye mi gireceksin? Bende kayıt oldum ama şunu merak ediyorum bu sınav sadece memurluk sınavı mı? kafamı karıştırdılar bende ilk kez giricem . Allah hayırlısını versin hepimiz  için 
(333 puan) tarafından
İşte onu bende bilmiyorum ki hedefim sadece memurluk değil bnmde
(674 puan) tarafından
Vardır elbet bir bilen zaten  olsa bile çalışmam imkansiz suan iki küçük bebeğim var bakalım artık
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Bende çalışmadım 2 yıl önce başvuru yapmıştık oğlum küçük diye girmemistim, o zamanda 2 yıl sonra çalışır girerim dedim malesfki çalışmadım hiç bi alt yapımda yok derslere yönelik meslek lisesi okudum, 2 yıl da moda tasarım okudum üniversite 10 yıldır hiç bi ders görmüyorum.

Eşim başvuru yapalım mı gircenmj sınava dedi yap dedim neyse yani çıkmış sorulara bakıyorum zor geliyor konu bilmediğim için girsem mi bilmiyorum, yoksa adam akıllı 2 sene calisp öyle girsem. 60 puanla falan da memurluk olurmu bilmiyom
0 oy
tarafından
Maalesef 1 ayda mümkün değil cnm bolumunun ataması zaten yok bi sonraki simav için sağlam hazirlanman lazim
(1,016 puan) tarafından
Kpss onlisans gircek sanirim eylülün 1 de o da, en düşük memur kaç puanla atanıyor biliyomusunuz moda tasarım okudum 2 yıllık, 4 yıla tamamlamayı düşünüyorum nasip olursa
tarafından
Seçilen ile ilceye ve alana göre değişiyor geçen sene  en düşük 70 puanla güvenlik görevlisi atandı hangi ildi hatırlamıyorum ama
(1,016 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
22 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
6 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurayay (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 403 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,441 soru

12,416,718 cevap

45,051 kullanıcı

Kategoriler

...