Merhaba hanımlar.Benim iki evli görümcem var.Biriyle üç haftalık farkla beraber hamilelik geçirdik.Benim bebeğimin cinsiyetini ha bire soruyorlardı.Neyse ben öğrenir öğrenmez cinsiyet ve koyacağım ismi beraber güzel bir ambiyansla WhatsApptan paylaştım.Bunlar gördü ve herhangi bir tepki vermediler. Büyük görümceminki de meğer aynı aylarda belli olmuş benden sakladılar kaynanamla.Eşim kaç kere sormuştu doktora götürmüyorlar bilmiyoruz nedir dediler doğuma kadar. Doğunca kaynanam baya oğlanın üstünü çizdi. Diğer görümcemde sezeryanla üst üste üç kızı oldu aramızda 6 ay vardı o bizden sonra kaldı.Bu benim ilk gebeliğimdi büyük olanın 3.gebeliği diğerinin 4.gebeliği. Bu ikinci görümcemde sakladılar doğuma kadar onunkide oğlan.O kadar zoruna gitti ki zırt pırt soruyorlardı ama kendikilerini doğrunca söylediler bide bilmiyoru oynadılar.Ne hikmetse ikisinin de hastane çıkış elbiseleri erkek çocuğu elbisesiydi bilmiyorsanız neden ortak bir renk değildi.Neyse aradan zaman geçti kızım şuan iki yaşında ben ikinciye hamileyim.Bunlar benim hamile kalmamı istemiyorlardı çok hissettirdiler.Kayınpederim sürekli oğlunu tembihliyordu getirin bize torun diğerleri ödü kopuyordu.Neyse hamile kaldım ikinciye cinsiyeti kız diye paylaştım kayınpeder tarafına oysaki erkek bilerek kız dedim bunlara.Kaynanam nasıl mutlu buda kız diye. Büyük olanı oğlunu anında profil yaptı benim kızım olacağını düşünüp. Diğeri diyo kordonlarını bağla ne yapacan çocuğa.Kendisi sezeryanla dört tane üst üste getirmiş gözü beşte.