0 oy
225 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (71 puan) tarafından
22 haftalığım daha ama sanki her an doğuracak gibiyim birden ağırlaştım resmen oturduğum yerden kalkasım gelmiyor ikiz olmalarına bağlıyorum çünkü 2 doğum daha yaptım birinde son haftalarıma kadar çalışıyordum zorlanmıyordum ama bu hamilelik beni şimdiden yıprattı

Bir de 3 yaşına girecek kızım için tuvalet eğitimindeyiz o da çok zorluyor diğer kızım deseniz zaten daha 1 yaşında sanırım onlarında etkisi büyük. Siz de bu kadar erken ağırlaşmış mıydınız? Bir de bebeklerin gelişimi önde maşallah diyim kilo ve hafta olarak onun da etkisi vardır herhalde. 

10 Cevaplar

0 oy
(7,944 puan) tarafından
Konudan bağımsız bisi sorcam . Cinsiyetleri ne
(71 puan) tarafından
İkizlerin biri kız biri erkek :)
(7,944 puan) tarafından
3 kız 1 oğlan desene ;) teyzemde ikizlere hamileydi. Biri kız biri erkek oldu can ve cansu koydular adını.

Allah sagsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallah
(71 puan) tarafından
Amin cümlemizin inşallah :) isim konusunda aklımızda daha tek bir isim bile yok valla hatta bununla ilgili post açacaktım geçen hiç aklıma bir şey gelmiyor
(7,944 puan) tarafından
Gelir gelir.  Çok güzel isimler var . Daha zamanın var bide
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaa.ne güzel en istediğim şeydi ikiz annesi olmak ama.nasip olmadi :-) sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah canim 
(7,944 puan) tarafından
Evet . 3.5 kilonun üstünde doğdu ogullarim
tarafından
Yaa maşallah ne.guzel tosun gibi ☺
(7,944 puan) tarafından
Büyüğü zayıfladı yemiyor.  Diğeride 5 aylik bakalım nolacak :D
tarafından
Ayyy.o yemeyenden bir tane de bende var ömrümü yedi vallahi
Rabbım bağışlasın inşallah canim
(7,944 puan) tarafından
Amin seninkileride
0 oy
tarafından
Oncelikle allah sağlikla kucağınıza almayı nasib etsin ben suan 32+5 ikiz gebetim ben 25 26 . Haftalarda bi anda agirlastim bilmiyorum neden oyle oluyor ama insan cok yoruluyor allah kolaylık versin suanda nefes almakta bile zorlaniyorum 
(71 puan) tarafından
Bende öyleyim valla yemek bile yiyemiyorum patlıyorum hemen o haftaları düşünemiyorum bile
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Kardeşimin ikizleri oldu oda senin gibi zorlamıştı bir yaşında oğlu bide 8 yaşında oğlu vardı tek gebelik gibi olmuyor daha çok yıpratıyor anneyi çok hareklilerdi 35 haftalık doğdular Rabbim kolaylık versin sana hem şimdi için hem doğumdan sonrası için sağlıcakla al inşallah
(71 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim şuan ki halim yüzünden doğumdan sonrayı düşünemiyorum bile
(3,460 puan) tarafından
Bizimkiler 3.5 yaşına girdi abileri 4.5 ve 12 yaş oldu annem ve kayınvalidesi sürekli olarak yardım ettiler annen yada kayınvaliden varsa yardımcı olurlar sanada
0 oy
(4,025 puan) tarafından
Benim ikiz değil ama 2.gebelik. İlki 4 yaşında şu an. Doğuma çok az kaldı. İlkinde hiçbirşey hissetmedim ama bunda 30.haftadan sonra çatı ağrıları başlamıştı. Ne kadar olmasa da otur kalk zorluyor. Günde 50 kere yere oturup kalkıyorum, kucaklamak zorunda da kalıyorum. İlki gibi dinlenemiyorum fazla ondan heralde böyle. 
(71 puan) tarafından
Ani hareket yüzünden 3 gündür bende çatı ağrısı çekiyorum hemde bu haftalarımda daha Allah güç kuvvet versin valla
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Çift yumurta ikizidir muhtemelen. Ben hiç bir gebeliğimde ağırlaşmadım.  Bebeklerim ileri de değildi geride değildi. Normallerdi.  Ben minyon olduğum için küçük doğdular hepsi. Bu yüzden doktorlar, bebeklerin kilosuna hep normal dediler. Bilemiyorum yani ağırlaşmadım hiç. 
(71 puan) tarafından
Ne güzel olmuş sizin için maşallah
0 oy
(326 puan) tarafından
Benim bebeklerim ikizdi son demlerde sahada zor oluyordu benim için bide beni en çok yıpratan şey mide bulantım ayyyy tam 6 ay çektim karnım 1 aylikta başladı 7 ay olacak hala midem bulanıyor gece gündüz hap atiyordum ona rağmen bir şey yiyemez haldeydim su içemiyordum ya vallahi abartısız acaba içeceğim gün ne zaman gelir diye ağlıyordum ikiz hamileydim ama 55 kiloydum yani yemek falan asla yiyemedim onca ay yediğim belirli şeyler vardı 
(71 puan) tarafından
Mide bulantım diğerlerine göre benimde fazlaydı ama geçti şükür şimdi uyku uyuyamıyorum bacaklarım uyuşuyor sürekli
(326 puan) tarafından
Benimde öyleydi canım valla Allah yardımcın olsun zor ikiz gebelik
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Bende ikiz annesiyim 36+1 de doğum yaptım, 20. Haftadan itibaren çok afedersin sanki rahmim yere düşecek gibi olurdu, karnım inanılmaz gerdindi yırtılacak sanırdım, çoğul gebelik diğer gebeliklere benzemez canım her bakımdan zordur, Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 
(71 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Zormuş gerçekten Allah kolaylık versin bana ya
0 oy
(2,268 puan) tarafından
Seni küçükler de zorluyor bacım. Bi tık erken başlamış seninki. 3100 ve 2535 kilo doğurdum 36 haftada. Ve 4 buçuk senede ücüncü sezaryandı. Ben onun etkisinden düşündüm. Ve doğum arttıkça bence ağırlıkda artıyor kadında. İlk gibi hafif değildim 
(71 puan) tarafından
Evet çocuklar olmasa tüm gün yatarım heralde bende :)
(2,268 puan) tarafından
Rabbim kolaylaştırsın inşAllah :)
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Ben 20.haftadan sonra adım atmakta yurumekte zorlanirdim.  Karnımın içi aciyordu resmen yürürken ama 38.haftaya kadar dayandım çok şükür zor süreç ama anlatıldığı kadarda zor değildi.  Birde son haftalarda aşırı ödem olmuştu ayaklarimda 43 numara olmuyordu düşün.  Hiçbir ayakkabi terlik giyememiyordum.  
(71 puan) tarafından
Bende bir de gebelik tansiyonu var ödemi son haftalarda düşünemiyorum bile şimdiden daha ayaklarım bileklerim şişmeye başladı
(1,855 puan) tarafından
Bendede vardı gebelik tansiyonu ve şeker.   Çok şükür sağ salim doğurdum 4 yanındalar şuan.  Allah kolaylık. Versin canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 368 göst.
12 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Senajhkl (931 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 378 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Seyda0648 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 826 göst.
12 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 397 göst.