0 oy
38 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından
Ne yedireceğimi şaşırdım öneriniz tavsiyeniz var mı?

2 Cevaplar

0 oy
(261 puan) tarafından
Benim oğlumun süt alerjisi var başka bir ton şeye de var da süt daha yoğun biz 1 yaşında öğrendik. Sen emziriyosan sen de tuketmemelisin süt ve süt ürünleri.  Fındık sütü badem sütü soya sütü kullandım bir süre onlarla ona pankek tatlı falan yapiyodum peynirden hiç vazgecemedik vegan peynir denedim hiç sevmedi sadece kahvaltıda peynir tükettik. Büyüdükçe firinlanmis süt vermeye başladım doktor öyle istedi yani yavaş yavaş arttirdik. Şimdi 5.5 yaşında sadece sütü tek başına içerse çok kötü oluyor onun dışında peynir yoğurt tüketiyoruz. İyi bir çocuk alerjisi doktoru bulmak çok zor sayıları çok az. Bizimki egzama olarak başladı o şekilde anladık yani. Egzamalari için kortizonlu ilaç verdiler maalesef onlar daha kötü yaptı derisini inceltti. Şimdi organik içerikli iki tür krem kullanıyoruz ilacı var. Egzamalari hala ufak ufak var ama başka alerjileri de onlar tetikliyor kasintisini bakalım büyüdükçe azalacak diyor doktoru
-Reklam-
0 oy
tarafından
“Ham yap” diye bir uygulama var, sadece alerjik bebeklere göre tarifler mevcut. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 40 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra M.P. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 208 göst.
0 oy
5 cevap 154 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Miss.namaless (1,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 30 göst.
7 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu

410,984 soru

12,368,148 cevap

42,193 kullanıcı

Kategoriler

...