0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (608 puan) tarafından
Benim doğumum yakın kaynanam da bunu kafaya takıp duruyor. Sırf fındık zamanı nasıl olacak VS diye. Neyse. Geçen sene ben Fasulye falan yaptım attım dolaba. Hem kaynanama hem kendime kışlık hazırladım. Bu sene malum Bi bebe var Bi de hamileyim yapmayacağım ama bunu da kimseye demedim. Kışlık sebze yeriz ne var yani. Asıl konu şu. Bizm eşimle köyümüz yaylamız aynı. Yaylada da benim öz halam babaannemlerle kalıyor. Kaynanamlar köyde fındık topluyor. Kaynanam bana sormadan halamı aramış, benim tarlama git Fasulye topla da geline kışlık yap. Halam ilkinde şimdi gidemem çok işim var demiş. Halam da hasta kadın zaten. Bi de işi yapar da sonradan söylenir biliyorum huyunu. Neyse Bi kaç kez daha Arayıp söylemiş yap yaptın mı ziyan olmasın git bak falan. Halam da gitmiş toplamış az bir şey. Babaanneme de kızımızın hakkı olmasa asla bulaşmam demiş. Beni kendi annem aradı bugün, haberin var mı yoktur kesin diye. Evet yok. Kaynanam bana sormadan etmeden ne münasebet canım kadını arayıp emir verir gibi öyle demiş. Eyvallah beni düşünmüş de halam mecbur mu bana bir şey yapmaya. Hem ne alaka yani halam o kadar iş arasına ne beni sokuyorsun. Halamı aradım dedim hala benim haberim yoktu yapma bana bir şey yapacaksan kendine yap kendin al bir daha sorarsa yapmam de çekil işten mecbur değilsin falan dedim. O da fark ettim senin haberin olmadığını dedi. Şimdi kaynanama ne diyeyim Allah aşkına ya. Beni ne millete minnet etmek zorunda bırakıyorsun 

4 Cevaplar

0 oy
(233 puan) tarafından
Halanla babannem aynı evde kalıyormuş anladığım kadarıyla. Belkide samimiyetlerine güvenerek öyle arayıp demiştir. Tamam senin haberin olmadan iş çevirmiş ama senide düşünmüş neticede. 
(608 puan) tarafından
Evet beni düşünmüş de keşke beni arayıp da deseydi sorsaydı halan yapar mı diye. O zaman asla aramasına müsaade etmezdim. Halam da genç kadın değil ki 65 e dayandı hasta kadın.
-Reklam-
0 oy
(109 puan) tarafından
Nerelisin kız fındık falan
(608 puan) tarafından
Giresunnnn
(109 puan) tarafından
Ay bende :d
(608 puan) tarafından
Neresindensin kız ben bulancaklıyım
(109 puan) tarafından
Piraziz :d
0 oy
(16,837 puan) tarafından
Kötü niyetli değil ama hala da yapmak zorunda degilki 
(608 puan) tarafından
Evet onu diyorum ya. Kötü niyetle dememiş beni düşünmüş yapamıyorum diye ama halamı aramış bana sormadan kaç kez diretmiş yap diye. Ne gereği var yemesek ne oluyor o kadar kendimi kötü hissettim ki
0 oy
(13,437 puan) tarafından
Kimseye iyilik yaramaz bi fasulye ayıklayıp haşlamak çok mu zor kayınvaliden seni düşünmüş ki dediği kişi de senin halan kayınvalidenden daha da yakın sana 
(608 puan) tarafından
İyi de canım ben ona bir şey demiyorum sağ olsun beni düşünmüş fakat halam genç sağlıklı biri değil. 65 yaşında rahatsız kendi işini zor görüyor. Bi kez dedim eyvallah sürekli arayıp diretmiş yap yaptın mı falan diye. Bi de halam yapıp söylenen birisi. Kaynanamın evi halamlara uzak. Araba yok bir şey yok. Fasulyeyi toplayacak taşıyacak eve getirip ayıklayıp kaynatıcak. O yüzden ona zor yani ben halamı düşünüyorum kayannamaa da bana sormadan söylemesine kızıyorum

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 514 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 789 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde Nehirrr (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,006 göst.
26 Ekim 2022 Aile kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 467 göst.