Teravih dönüşü toplantı yapıp sözde sohbet konuşmak için toplanicaklar ama dinimizde bir kadının kendisine haram kılınan adamlara hizmet etmesi caiz değil. Kayinvaliden kendi evi dağılmasın gelene hizmet etmesin ve arkalarindanda evi toplamasin diye senin üzerine yıkmış bilerek. Eşinin hayır anne kusura bakma biz yeni evliyiz ben o kadar adamı evime sokamam akrabada olsak benim karım namahrem ben karımı o kadar kişiye hizmet ettiremem demesi gerekirdi. Ayrıca o kadar erkek akraba dahi olsa sana haram oldukları için bütün hizmeti kocanın yapması gerekir. Yani bu durumun dinle alakası yok. Teraviden sonra sevaba gireceğiz derken her biri günaha girecek. Belki sen hizmet ederken gelenlerden birinin içi kötü ve senin orana burana bakacak? İstediği kadar akraba olsun. Kaş yaparken göz çıkarmak buna denir. Kabul etmeyin. Kahinvalidende kendi yapamayacagi işi sana yüklemesin. Bir kere kabul ettinmi her toplantı sende olur bunuda bil. Ama bu işler böyle olmaz kimse kusura bakmasın. Madem bu kadar çok biliyorlar. Kocana söyle hizmeti kocan yapsın zaten olması gerekende budur adam adama ,kadin kadına çay kahve götürür. Sen cay kek pogaca vs verirken oturan adamlar senin arkandan kalçalarına bakmayacaginin garantisi var mi ? Hiç toplanmasinlar daha iyi.