0 oy
1,007 göst.
Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından
Kizlar büyük kizim çok seviyor sürekli istiyor vermek istemiyorum ama tutturunca da sürekli ağlıyor haftada falan bir  gün veriyorum siz veriyor musunuz yediği zamanda üzülüyorum pis yeme diyorum ama anlamıyor 4 yasinda

69 Cevaplar

0 oy
(921 puan) tarafından
Benimkide çok severdi ama mikroskop altındaki görüntüsünü gösterdim videoda. Böcekleri görünce iştemedi
-Reklam-
0 oy
(3,250 puan) tarafından
Benim çocuk makarnayı zor yiyor öyle değişik şeyleri ağzına sürmez muhtemelen hiç vermedim
0 oy
(5,089 puan) tarafından
Kendiniz yapabilirsiniz aslında, erişteyi uzun uzun keserek yapabilirsiniz 
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Vala veriyorum iki oğlum var ikiside bayılıyor..bende çok severim arada oturur yeriz ..
0 oy
(2,443 puan) tarafından
Kesinlikle vermiyorum içeriği çok berbat
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Yok artık daha neler
0 oy
(6,717 puan) tarafından
Kırk yılda bir alırsam alırım yoksa yok bazen istiyor kızım ama hayır diyorum taviz vermiyorum ben yumuşak yüz gösterirsem eşim kızıyo 
0 oy
(22 puan) tarafından
Ya  o hiç vermedim yok hiç vermrem dienler hiç aburcubur paketli hazır gıda yedirmiyor musunuz aynı şey 

Yedirmeseniz bile okula gidince mutlaka yiyecek bunun önüne gecemessiniz 

Vermeyip çocuğu unsuluk etmeyin her gün olmasa da arada verin bence 
0 oy
(3,736 puan) tarafından
Kendim hiç yemedim tadını dahi bilmiyorum ,kızıminda öyle birsey olduğundan haberi yok.
0 oy
(2,986 puan) tarafından
Ay kız onu ben yiyemiyorum bu yüzden kızımda yemez normal makarna yaparim onu çok severiz yeriz ama istiyor diyorsun midesini bulandir belki bırakır benim kızım çok cips yiyordu karnın ağrır dedik karnında böcekler olur falan ay dedik pis şeylerden yapılıyor falan bıraktı şimdi yemiyor çok nadir az yer karnım ağırmasi der bırakır dene bir 
0 oy
(712 puan) tarafından
Geçen canım çekti eşime dedim alsak mı diye, o hiç yememiş, adama zehir yedirmeyeyim diye vazgeçtim. Kaldı ki çocuğuma vermek, büyük konuşmayayım da Allah korusun.
0 oy
tarafından
Çocuğuma vermiyorum ama ben gizli gizli yiyorum bazen
0 oy
(577 puan) tarafından

Noodle bayılırımmm günde bir tabak yerim çok severim. Ama şöyle çok severim sana da tavsiye ederim. Büyük migros/carfour gibi marketlerde noodle makarnası satılıyor. Onu alıp kendim soluyorum o şekilde hem çocuklarıma da veriyorum rahat rahat hem kendim de yiyorum. Eve kori de soya sos falan da aldım neli isyersem öyle yapıyorum. Benimde canım çekti şuan ama bitmiş bende ağlasam bana da yaparmısn :D

0 oy
(265 puan) tarafından
Benim oğlumda çok sever kızımda hergun yapmasam da arada yaoiyorum seviyorlar
0 oy
(321 puan) tarafından
Evde soslu çubuk makarna verseniz biraz sulu bırakıp onu severek yiyebilir belki benziyor diye 
0 oy
(20,118 puan) tarafından
Ağlasın canım ağlaması zarar görmesinden iyidir ben bi kaç kez aldılar içinde çok sağlıksız maddeler var bence artık yemeyin dedim istemiyolar spagettiyi sosluyorum daha çok seviyolar
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Çok zararlı asla vermiyoruz hazır olan süt meyve suyu bile vermemeye çalışıyorz 
0 oy
(670 puan) tarafından
Hic almadım eve hiç yemedi 

Bir Ara bizimde cips tutkunluğumuz vardı almaya almaya unuttu sizde öyle yapsanız acaba unuturmu gerçi sizinki artık laf anlar benim kızım daha küçük yarin alirim diye diye erteleyip duruyorum :)
0 oy
(340 puan) tarafından
İyide çocuğunuza neden bu kötülüğü yapıyorsunuz ki bu çocuk kendi kendine gidip alıp alışmadı heralde buna ne evime almışlığım nede tadına bakmışlığım vardır 17 yaşında oğlum var arada arkadaşlarında görüp söylüyor ona bile yedirmedim şuana kadar 
0 oy
tarafından
Ben sevdiğim halde almiyorum eve çocuklar yemesjn alismasin diye

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy
21 cevap 260 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 578 göst.
5 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 622 göst.

402,050 soru

12,036,068 cevap

36,262 kullanıcı

...