+1 oy
355 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (140 puan) tarafından
Bilenler bilir kayınbabam sayılı ömrü kaldı mide kanserinden akciğer kanseri oldu ve iflas etti artık her geçen gün daha fazla yayılıyor sarilik 40 oldu çok ağır yoğum bakım hastası ama Dr şaşkınlık içinde böyle hasta çoktan ya yoğun bakıma alınıyor yada şuuru kaybediyor diyor her gün ben yaklaşık 2 aya girdim artık evimi duzenimi bırakıp taa buralara geldik herkesin psikolojisi bozuk artık eşim babasını öyle her gün gördükçe eriyor gözümün önünde hem ona üzülüyorum hem bu düzene alışamadım hem saçma sapan kaynana elti ile birlikte kalıyorum kafayi yemek üzereyim neden yazdım bilmiyorum burası çok saçma sapan bir yer gerçekten eltim ve çocukları tam Bir çingene görgüsüz görmemiş insanlar izinsiz odama girip izinsiz kıyafettten tut kişisel eşyalarımi kullanirlar önce düzgünce sonra sertçe ikaz etmeme rağmen takmiyolar bile eşimle konuşmaktan da çekiniyorum onun acısı ona yetiyor babasının halı içler acısı çünkü tüm gün çalışıyorum yardım ediyorum akşam eşimin yanında hiç Bir şey yapmıyormuşum imalari ws neyse en baştan beri burayı da bu toplumu da sevmediğimi biliyor eşim karakolda bile polise karşı taraf aileyle zorla görüşturme evlilik birliği içinde suç olarak giriyor diye buna rağmen eşim ben ne zaman gelsem sende geleceksin diyor bu durum dışında konuştuk offf çok daraldim eşimi çok seviyorum ama ben bekarken iyiydim ya kafam rahatti 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy Allah yardımcın olsun ya eşin Kendi tarafın olsaydı eminim gelip böyle kalamazdı okullar açılıyor çocuğunuz yokmu?? Hani bahane ederek eve gecdeniz tamam babası hasta 5 sene yaşasa 5 sene orada mi kakicaksnx ha öldü ha ölecek diye başını mi bekliyck
(140 puan) tarafından
Çocuğum 4 aylık neredeyse canım eşimin babasının ömrü öyle 5 sene ws durumu yok apar topar geldik zaten hafta sonu gidip tekrar gelecektik ama surumu çok ağır zaten doktorlar da çok özel ve hepsi şokta zaten oraya kadar amenne ama eşime beni eve bırak tekrar gel diyemem kötü gününde yanında olmicaksam ne yapayım iyi gününü bide eşime çok düşkünum ben kimseye güvenmiyorum annesi dahil burda eşimin herşeyiyle ben ilgileniyorum ama Kur'an annesi ve yengesi çok iticiler sevimsizler onları asla sevmiyorum bı sevgim yok eşim bilir ama onun hatrina yapmacık olmaktan bıktım artık onlar sanıyor ki onları seviyorum değer veriyorum hayır ben eşim dışında bu yobaz kadın düşmani örümcek kafalı cahil cuhela insanların hiç Birini sevemedim
tarafından
Kaynana elti konusunda bende aşırı derecede nefret ediyorum ama aynı evde yaşamak bana göre değil bende kocamı çok seviyorum çok bağlıyım ama bende insanım oylenragat kafayı takmıyim diyen biri değilim ben insanların tavrlarindan rahatsız olduğum yerde kalamam benim 2 çocuk var seninki küçükmus henüz eşin işinden izin falan mi aldı
(140 puan) tarafından
Eşim 15 günlük izin aldı zaten ölüye yetisemicek sandık ama Bir ay bitti 2 aya girdik maddi olarak zaten çok geriledik artı burda çok masraf oluyor hastene ücreti yol ücreti bunların aç gözlüğünden gidenler cenaze sonrası masraflar ws ama gözüm yok zaten böyle bir durumda herkes elini taşın altına koyuyor ama sıkıntı benim için daha fazla zor geçiyor eşimle ne kadar paylaşsam haklısın diyor hatir diyor öpüyo sarılıyor çok bunaltsam da kavga ediyoruz daha fazla üzülüyor bu durumda ve ben anlayışsiz bı eş olmak istemiyorum gözünde biz bursa da yaşıyoruz burası Diyarbakır İlk kez bu kadar çok kaldık çok bunaldım abla delircem :(((
-Reklam-
0 oy
(2,301 puan) tarafından
Ben İstanbul'a geldim annem akciğer kanseriydi aslında durumu iyiye gidiyor dedi doktor bir anda kötülesti. Anneannemin küçücük evinde esimle annemin yanında kaldık. Tam 45 gün kocam benim yanımda kaldı. Yıllık izin kullandı, rapor aldı. 8 aylık bebeği benim eşim hastane koridorlarında kucağında uyuttu. Hastane bahçesinde gece kaclara kadar bebekle dolastı. Yeri geldi annemin altını almama yardım etti. Erkek kardeşlerim arada 5 dk uğrarken eşim maddi manevi anneme bakti tam 1 yıl sürdu bu durum. Ben eşimin hakkını ödeyemem bu konuda. Annemi gömene kadar da elinden geleni yaptı. Psikolojik olarak çok etkilendi. Aylar sonra oturup diyordu biz neler yaşadık İstanbul'da diye. Resmen küçücük bebekle 3 gün orda 4 gün başka evde yattık. Hastanede yattık. Demem o ki eşine destek ol diğerlerini de takma bitecek bu sürec öyle ya da böyle. 
tarafından
Maşallah size, Rabbim size sizler gibi hayırlı evlatlar nasip etsin. Maşallah.
(2,301 puan) tarafından
Amin cümlemize ölürken elimizi tutacak evlatlar nasip etsin
0 oy
(204 puan) tarafından
Gözünüz önünde kayinbaba gerçekten baksan, dünya dertlerinin ne kadar boş olduğunu anlardın.
0 oy
tarafından
Eşinle konuş rahat edemediğini ve evine gitmek istediğini söyle sen git eşin kalsın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 179 göst.
0 oy
7 cevap 355 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde edaaaaq (7 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 448 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 430 göst.
27 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mmkhngg (10 puan) tarafından soruldu