+1 oy
248 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (656 puan) tarafından

image

2 gün olarak belirlenmis az değil mi sizce uyum sureci için? 

12 Cevaplar

+1 oy
(2,143 puan) tarafından
Ay evet ya bende yeni duydum saçmalık bizim anasınıfı olacak birde anca 1 hafta da alışıyorlar nerden çıktı bu 
(656 puan) tarafından
Geçen sene anaokuluna yolladık 1 haftaydı mesela. Su an böyle bir bilgi verdi bizim gideceğimiz okul.
-Reklam-
+1 oy
(1,001 puan) tarafından
Alişan çocuk bir günde alışır alisamayacak çocuk da Mayıs ayına kadar annesini kapıda bekleteni bilirim ben benim okulumda .2 gunde alisilir birşey olmaz fazlası sıkar dı zaten çocukları ders yok birşey yok 5 gün yapacak etkinlik bulamıyor öğretmenler o haftada .birde bu sene müfredat değişti 1.siniflarin öğretmenler 2 gün eğitime gidecekler o yüzden bu şekilde kisaltildi
(656 puan) tarafından
Anladım canım doğru diyorsun. İnşallah benim hemen alışır geçen sene anaokuluna gitti ama bakalım.
(1,001 puan) tarafından
Sınıfta ağlarsa durmak istemezse veya en çok karın agrilari olur 1.sinif ve anasınıflarınin kronik problemidir karın ağrısı eve gitmek için yaparlar.sizde öğretmende taviz vermesin .her agladiginda gidip alıp eve götürürseniz davranışı pekismis olur ve tekrarlar .elbet alisacaktir tenefuslerde arkadaşlarıyla oynamanın tadına varinca okuldan eve gelmek istemiyorlar sonradan .ama başta taviz verirseniz zorlanırsınız .
(656 puan) tarafından
Kızım zor bi kiz değil çok şükür. Okul ortamına çabuk ayak uydur uydurmustu. Hatta ben bazen sıkılıp yollamak istemiyordum ağlıyordu okula gideceğim diye. Allah hepsine zihin açıklığı versin kolaylık versin velilere de
+1 oy
(976 puan) tarafından
Bence yeterlı bırıncı sınıfa gıden çocuk anaokulındaj alıskın oluyor zaten anaokulı çocukları da alısmayacagı varsa aylarca sürüyor sürec kapıda beklemeler ağlamalar vs vs ama alısacak çocuk ılk günden alısıyor canım  

Çok sıkıntı etme kafana takma derim bır sekıdle gelişiyor olaylar aksı bırsey olursa zaten çocuğunun yanında bulunursun  sonraki haftalarda da 
(656 puan) tarafından
Evet benim kızım anaokuluna severek gitti şimdi bi sıkıntı yok gibi gözüküyor tabi bilemem. Genelde bir hafta olduğu için öyle dedim. Yukarıda arkadas belirtmiş müfredat değişti diye
(976 puan) tarafından
Aynen her sene bırsey değişiyor zaten alıştık yıllardır :)))
(656 puan) tarafından
Benim ilk olduğu için tecrübe sıfır:)
+1 oy
(647 puan) tarafından
Bu sene değişen müfredat ile ilgili tüm öğretmenlere eğitim var. 1.sinifa girecek öğretmenlere de özellikle var. Öğretmenler eğitime gideceği için sadece 2 gün kalmış..bizim Ana okulunda da öğretmenin toplantıya gideceği güne göre bir ya da iki gün olacak dediled
(656 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim bilgi için :)
+1 oy
(123 puan) tarafından
2 eylulde acilmiyor muydu okullar 
(656 puan) tarafından
Bilgim yok bu şekilde paylaşmış bizim okul
+1 oy
(1,007 puan) tarafından
Bu sene yeni müfredat için ekstra seminerimiz var bu nedenle uyum haftası bu kadar kisa
(656 puan) tarafından
Evet söyledi arkadaşlar teşekkür ederim bilgi verdiğin için :)
+1 oy
(846 puan) tarafından
Bu genel bilgi mi
(656 puan) tarafından
Sanmıyorum herkesin farklı galiba
+1 oy
(46 puan) tarafından
Nette de 2 ve 6 eylul yaziyor siz 5 6 eylul paylasmissnz
(656 puan) tarafından
Bu bizim okulun o sekilde paylaşım yapmıştı
0 oy
(941 puan) tarafından
Bence iyi çalışan anne babaların goturmeside zor olurdu yoksa. O hafta serviste yok
(656 puan) tarafından
Aynen çalışmadığım için bu şekilde düşünemedim:)
0 oy
(16,992 puan) tarafından
Bizim okuldan daha aramadilar ama 2 gün çok az ya 1 hafta iyiydi
(656 puan) tarafından
İnstagramda paylaştılar bunu
(16,992 puan) tarafından
Anladım canım neyse artık alışırlar ya ne olcak sanki
0 oy
(2,234 puan) tarafından
müdür 1 hafta sadece 2 saat gelicekler dedi 1 haftadan sonra nor al saatlere dönecekler zaten kızım 1.sınıf benim de 
0 oy
(3,029 puan) tarafından
Canım bu Türkiye geneli mi 
(656 puan) tarafından
Hayır herhalde herkesin farklı şimdi biri daha yazdı ordan gördüm. Okulumuz kendi payalsti
(3,029 puan) tarafından
Hmm tamam canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 169 göst.
0 oy
3 cevap 155 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (941 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 257 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde ❣️Ballı peteğim❣️ (231 puan) tarafından soruldu

405,668 soru

12,155,337 cevap

36,589 kullanıcı

...